tuzlak1987 je napisao/la:
Fulas totalno, veze ja sa politikom nemam. Vama bi bilo bolje svima da stanete na stranu uprave i Slobode pa kakvi god i ciji god da su da su druge uprave nema, a ni kluba. Husic nas je dobro sve nasadio, pricali smo za njega ali nas je sve koristio samo za svoju igru i sada mu se treba krvi napiti jer je navlacio ljude.
Niti bih kada ostetio klub, moje je da kupim ulaznicu za utakmicu. A od tih sto su ostetili klub ce na kraju taj Husic kojeg jos uvijek branite da najgori ispadne kako je kreno.
Jašta, slučajno onako vežeš sve za politiku, i slučajno ti se sam avatar promijenio u vid stranačkog kolege.
Bolan kad sam ti govorio poslije 2 mjeseca kad je otišao da zaboraviš da nema ništa od njeg, i dalje si najglasniji bio oko povratka i svaki bukvalno potez opravdavao.
Mi smo pljuvali jer se našla struktura kakva jeste poslije njega u klubu. On je prošlost.
JA sam bio PROTIV Senada sve dok nije prestao s glupim izjavama i ispadima u medijima, i počeo neke konkretne stvari radit.
Nažalost, ovo danas što je problem je posljedica te njegove jedne gluposti koju je napravio na početku kad je mislio da može kako hoće ovdje.
A za Jasmina nikad, ne kontaš koliko se provaljuješ.
tuzlak1987 je napisao/la:Azmir Husić obećao da će otići do bankomata ako bude potrebe
http://radiokameleon. ba/2017/04/24/pokazao-velicinu-azmir-husic-izjavom-odusevio-navijace-slobode/
Nema zime, ako je on rekao sigurno da ce i da ispostuje?!
Naravno da neće isplatiti, em nije od riječi čovjek, em bi mu ti prvi rekao "pa super, ssd je 3,1 milion duga prema njemu".
A platiće se, ne brinite, Slobode je bilo i biće je i poslije nas.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.