FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 maj 2018, 10:55

ma na kraju ispade da smo cijeli vrijeme bili upravu. Podjele su takve da se nista nije moglo uraditi. Husic je imao takvu podrsku da mu je omoguceno da napravi ovo sto je napravio.

na kraju ispade da je trebalo raskinuti ugovore u decembru sa svima, dobro izbatinjat ko god je isao na savjetovanje u Akvu tokom tog perioda i nabit nogom iz kluba.

eh sad da su to uradili, zamisli rekacije nasih "navijaca". I ovako je bilo ne placate igrace, ne mozete zadrzati. Apropo toga, kaze Senad, ovaj onaj pogubili zivce, nesto rekli. Pa dje neces pogubit. Das kretenu 30 hiljada maraka u dva mjeseca i on te proda kad god zaigra( sad je to ocigledno) jos ide na savjetovanja, narusava ekipu iznutra (i to je sad ocigledno), ode na pripreme sa drugom ekipom, sve po vidi se sad cijoj direktivi i dje je kapiten.

na kraju se sve ispostavi ko tacno i ti sastanci u Akvi, namjerni strajkovi. I onda vidis da i dalje ima ljudi koji to podrzavaju, na ustrb Slobode. Nakon toga ti je jasno zasto je sve propalo.

Tad je Azmira 90% ljudi podrzavali, sad nakon sto je sve izaslo na vidjelo podrzava ga 50%. Nema se tu sta vise rec ni dodati.

Stvorena je takva klima da ovi jednostavno nista nisu smjeli uraditi sto je rezonski (otjerati igrace, raskidati ugovore, dijeliti papire) jer bi im se "navijaci" navalili na ledja, a citava misija oko Slobode je bila gasenje pozara. Nisu ni ovi ba cisti, svi znamo da je to politicki instalirano, ali Azmir je tako maestarlno odigrao ovo , da sve sto oni urade ide njemu na ruku.

i onda kad jos na to dodaas nas Savez, koji je namirisao pare, namirisao situaciju. Aha evo je Sloboda, politicka previranja, koliko god mi kazemo oni moraju platiti pa onda se utale prihvate sve tuzbe, laka para. Jednostavno sprega jednog dobrog plana (Azmirovog), najpogodnijeg tla da se to provede (tuzlanski "navijaci" i inteligentina publika/javnost) i korumpiranog saveza koji jedva ceka priliku da sebe ugradi , ovo im dosli ko kec na desetku, jos jedna ovca da se osisa za 100-200 hiljada i da se to rastali.

na kraju balade dobijes mrtav klub.
Kakvi ba investitori , samo jednom covjeku duzan 3 miliona, dje su ostali dugovi. Samo idiot tu moze investirati.
Kakvi ga privrednici, prvo sto ih boli k za Slobodom, drugo ni jedan od njih (ovi koji mogu nesto promijeniti) nece da saradjuje sa Azmirom ni privatno u okviru svog posla, nece nikakve veze s njim, a kamo li da ulazi u nesto gdje mu se moraju ulizivati jer ih svaki dan moze sahraniti sa pozajmicom.
na kraju imas klinicki mrtav klub sa sikirom viz glave, i najsmjesnije od svega 50% onih kojima je sikira viz glave navijaju za onog sto hoce da im odsijece glavu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 maj 2018, 10:56

tuzlak1987 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Senco i Faraon pozitivci......Husic napravio hajku na zgradonacelnika kojem ovoliki grad robuje 20 godina.....e pa ovo je neki novi level mazohizma..... ahahahhahahaha....tuzlak,brate..... svaka čast
Ti si se opredjelio, tamo sa seljacima i Podrinjcima. De samo jos reci da je Alija najveci Bosnjak svih vremena i polozio si. Ili nas samo trolujes ili si ozbiljan? Koja je to alternativa za Imamovica, mozda Salko Bukvarevic, tada bi bili kao Luxemburg razvijeni. Ovaj grad samo robuje kantonu, a Jasmin ga stiti. Da ne stiti sada bi vec neki Azmir imao Tusanj u svojim rukama, a Sloboda bi igrala nize lige i ne bi dobijala marke od seljaka.
Sta prebacujete sve u sport, jedan od bolje vodjenih gradova u drzavi, a ovim kao Azmir ide pjena na usta zbog toga jer ne mogu da raskrcme.
:urnebes: :rol: :urnebes: .....nista,kralju... uzivaj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 maj 2018, 10:57

Nista jbo narednu godinu senade daj javno da skupimo te pare.120 ljudi po 500 stoja.il 600 po stoju.il60 po hiljadu :mrgreen:
Imenom i prezimenom a moze i anonimno.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 maj 2018, 10:59

tuzlak1987 je napisao/la:
Pa jest kriv napustio je funkciju na koju je izabran. Senad sad moze biti pizda pa otici i da ne platimo nikom pola godine nista, jel to znaci da ce biti kriv taj jadnik kojeg je zadesilo to nakon njega?
Jel posteno sada da npr Senad napravi budzet od 1 mil KM i dovede igrace za budzet od 3 mil KM i samo kaze kada pocne sezona odoh ja? Husic je napravio klub po svom, nije dao nikom da pridje osim njega, nije trazio sponzore, nije zelio jak UO u koji bi privukao jake ljude da investiraju, sve je sveo na sebe i budzet da nosi 90%, on je vrlo dobro znao da to nece imati ko da plati i da ce klub dok se konsoliduje imati dodatni milion duga.
Ovo je sva bih price oko Husica, Senada i svakog treceg koji dodje kasnije. Sve je receno.

Nikad halaliti necu igranje Evrope bez sponzora, i nakon tih utakmica vratis istog sponzora za iste pare. Prvo si zaj3bao Slobodu i izbio fine im pare, zatim si ukenjao dotadasnjeg sponzora "Pivaru Tuzla", a onda pokazao i neozbiljnost u radu i svu raskosnu bahatost jednog bogatog kelje kojem se moze sta hoce jer ima pare. Da si stavio bilo sta na dres bolje bi bilo, pa makar to bilo "FKR87" ili "Grad Tuzla" kao najveci donator Slobode, izuzev Azmira tad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 maj 2018, 11:04

Brcanskamalta je napisao/la:Azmire bem ti strast i Slogu,firmu selo u kom te mati okotila,Kostica sto ga savjetujes da podkopava Slobodu,bem ti obraz,yebo bi ti i cast ali je nemas....
Nas ce u zadnjoj kantonalnoj ako treba biti hiljadama ali Sloboda je vjecna pi cko seljoberska zatucana......dabogda te najgore snaslo cigane.
Dje sad gori bratee :urnebes:

Mozda bi i bilo najbolje da krenemo k'o od nule (0), kao Glazgov, ali njima ono otpisase dugove? A nama nema otpisa kad bismo se 3 puta ugasili i palili ponovo, izgleda nista bez prefixa klubu kao OKK.

075 ❤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 maj 2018, 11:17

ma to je od juce prenos, suti dobro je kako je bilo :lol:
isti sam takav samo mene jos popustilo nije :urnebes:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 maj 2018, 11:18

Sariel1987 je napisao/la:Nama azmir nije ostavio alternativu nego da svi sto nas je ostalo stanemo uz Slobodu.i to je to. A on je otiso na kontra stranu.
Samo Sloboda iz Tuzle.pa dok bude trajalo :salut:
Nego dajte pidatke koliko nam para fali za licencu.sta placeno a sta je ostalo? Daj sta konkretno da uradimo.
Hajmo skupiti pare za Kostica, ako cemo mu napraviti trans i j3bati mu mater zajedno sa Azmirom.?

Od mene 100KM odmah, ako se napravi neki racun za njih.

075 ❤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 maj 2018, 11:20

eh to i ja kazem akcija kakva.skupit lovu i rijesit se seronje.
a parola, otom potom. ako budemo uopste u istoj ligi igrali :rol:
pu pu pu

Znaci
600 po stoju.
ako ko uleti hiljadarku smanjuje se broj ucesnika. jebte ovo ko tombola. :rol:
beduin stoja znaci 599
evo ja 2 stoje znaci 597 ajmo dalje narode jos malo pa nestalo :urnebes: :opaopa:

e zajebancija jeste, al ovako bi se dalo i ozibljno napravit..

MrtvaCarsija
Kontakt:

Post Postao/la MrtvaCarsija » 24 maj 2018, 11:31

Sariel1987 je napisao/la:eh to i ja kazem akcija kakva.skupit lovu i rijesit se seronje.
a parola, otom potom. ako budemo uopste u istoj ligi igrali :rol:
pu pu pu

Znaci
600 po stoju.
ako ko uleti hiljadarku smanjuje se broj ucesnika. jebte ovo ko tombola. :rol:
beduin stoja znaci 599
evo ja 2 stoje znaci 597 ajmo dalje narode jos malo pa nestalo :urnebes: :opaopa:

e zajebancija jeste, al ovako bi se dalo i ozibljno napravit..
Evo i od mene stoja za Kostica cigana

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 24 maj 2018, 11:35

Nista ba ljudi sljedece sezone cemo mi onda zivit od pljuvanja Sloge a sta se desava u nasem klubu cemo zanemarit. Kriva je Sloga sto smo mi zavrsili mjesto iznad izpadanja, sto se vjerovalo Jagodicu i njegovoj demagogiji predugo, sto se toliko fulalo sa pojacanjima, sto nas je toliko malo na stadionu, sto je grupa spala na 20 ljudi...

Ja stvaaarno ne kontam kako vam nije dosadilo vrtit vise pricu u krug evo 2 godine. Dobro je ba vise ljudi.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 maj 2018, 11:40

benTzley je napisao/la:Nista ba ljudi sljedece sezone cemo mi onda zivit od pljuvanja Sloge a sta se desava u nasem klubu cemo zanemarit. Kriva je Sloga sto smo mi zavrsili mjesto iznad izpadanja, sto se vjerovalo Jagodicu i njegovoj demagogiji predugo, sto se toliko fulalo sa pojacanjima, sto nas je toliko malo na stadionu, sto je grupa spala na 20 ljudi...

Ja stvaaarno ne kontam kako vam nije dosadilo vrtit vise pricu u krug evo 2 godine. Dobro je ba vise ljudi.
PA nije bas. i dlje se ne slazem s upravom po pitanju mnogo cega.
al ovo je slucaj gdje je upitno ucesce kluba u narednj sezoni.a kostic je ispo ckapi bjegom sa zeljom na pripreme.

p.s carsija stoja dakle jos 596 ucesnika nagradne igre. navali narode..ajdeee :urnebes:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 maj 2018, 11:44

et kakvi ste, daj bar preko foruma mozete slagat da bi dali..cccc :urnebes:

MrtvaCarsija
Kontakt:

Post Postao/la MrtvaCarsija » 24 maj 2018, 11:46

Jos malo pa nestalo, ko skupi 4 slova G.O.L.F dobit ce Golfa, tiket jedan kosta minimum 100 KM hahaha

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 24 maj 2018, 11:47

Sariel1987 je napisao/la:
benTzley je napisao/la:Nista ba ljudi sljedece sezone cemo mi onda zivit od pljuvanja Sloge a sta se desava u nasem klubu cemo zanemarit. Kriva je Sloga sto smo mi zavrsili mjesto iznad izpadanja, sto se vjerovalo Jagodicu i njegovoj demagogiji predugo, sto se toliko fulalo sa pojacanjima, sto nas je toliko malo na stadionu, sto je grupa spala na 20 ljudi...

PA nije bas. i dlje se ne slazem s upravom po pitanju mnogo cega.
al ovo je slucaj gdje je upitno ucesce kluba u narednj sezoni.a kostic je ispo ckapi bjegom sa zeljom na pripreme.

p.s carsija stoja dakle jos 596 ucesnika nagradne igre. navali narode..ajdeee :urnebes:
Pa toga smo svjesni svi i znamo sta je i ko je, ne znam kome se pokusava to dokazati pa se mora 2 godine vrtit prica. 2 godine se cojk pljuje i to nije vratilo marku duga, samo prosipamo iz supljeg u prazno. De evo svi smo na istoj strani hajmo se organizovat u grupu i trazit odgovore na pitanja preko zvanicnog dopisa i tako vrsit pritisak na upravu i pokusat ih natjerati da rade bolje, makar da me ne lazu i ja zadovoljan.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 maj 2018, 11:51

Sta cemo im mi vrsiti jos pritisak, ljudi rade, bore se za licencu, svakako im je Azmir tu da im pije krv dok oni vracaju dugove prema igracima i drzavi. Ne trebaju im jos navijaci da kritikuju jer tako samo mogu dici ruke. Za rezultate me boli briga ako vracaju dugove.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 24 maj 2018, 11:52

tuzlak1987 je napisao/la:Sta cemo im mi vrsiti jos pritisak, ljudi rade, bore se za licencu, svakako im je Azmir tu da im pije krv dok oni vracaju dugove prema igracima i drzavi. Ne trebaju im jos navijaci da kritikuju jer tako samo mogu dici ruke. Za rezultate me boli briga ako vracaju dugove.
:facepalm: dosta od mene.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 maj 2018, 11:52

Mortus je napisao/la: Glupa je ta priča kriv je onaj što je napustio. On ne može bii kriv,, jer je on te igrače dovodio i davao im tolike platem jer je mogao da ih plaća.
Nije on planirao da napusti Slobodu kada je s tim igračim apotpisao. Čovjek je imao plan Zlatna Karika i imao je viziju od 5 godina unaprijed, ali politika i javna hajka protiv njega od strane politiičara iz Tuzle, kao i razna podmetanja preko inspekcija na ulazima i dugovima od prije 20 godina, kao i konstantne baklje (NAMJERNE ) od strane navijača i nabijanje kazni koje su nepotrebne su ga otjerale.

Šta ti smatraš, da je on kad je napustio Slobodu trebao da nastavi da plaća ove igrače, iako je završio svoju avanturu ovdje ne onako kao je on zmislio, već je pod pritiskom otišao.

UPRAVU JE SLOLINAŠ u svom primjeru, a tebi odgovaram da neće biti kriv Senad, već je kriv taj jadnik koji se prihvatio funkcije, a nije sagledao u kakvim je goFnima firma koju preuzima i koji nije sposoban da izvršava preuzete obaveze.....
Saće ti napisat kako je kriv jer je znao da će Kuko napravit belaj i frku i izać iz SDA i oformit novu stranku i da će ovaj vidjet priliku tu da se ubaci u politiku i okoristi se, samim time porušiti sve što je uradio, jer je radio za svoju korist i namjerno da nas zafrka.

I vidio sam da je pisao, hahaha ,pa ne vjerujem, sad je i znao da će napustit, i sad je Senad pozitivac, i nije bilo hajke na njega, a dvije godine je brujio da je hajka na njega.

Odblokirao sam ga samo da čitam nebuloze.

P.S. Asmir se jest provalio s nekim potezima i nije više dobrodošao u Slobodu, i da hoće. I dabogda mu se ne izborio za PL, a onda i ugasio onaj klubić gore, amin.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 24 maj 2018, 11:53

jebs sad pritisak daj pare.dosta smo lafinali :rol:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 24 maj 2018, 12:00

MrtvaCarsija je napisao/la:Jos malo pa nestalo, ko skupi 4 slova G.O.L.F dobit ce Golfa, tiket jedan kosta minimum 100 KM hahaha
GORE LOVA DOLE SLOVA.............
evo i od mene 250 KM,malo da podignem ljestvicu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 24 maj 2018, 12:02

zaboravih napisati,pravni zastupnik pomenutog dvojca Kostic Fatic je iz zenice bivsi direktor NK Celik Zaim M.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.