Kad smo bili 9. tad je bila prava ekipa navijaca , ljudi koju vole Zelju tad nam je bio kop 500 ljudi a sad kako osvajamo titule mnogo pozera i furaca koje treba istrijebit sa tribine...inacefindecko je napisao/la:bravo! inati se, otjeraj osima, zavali klub u dugovanja, pa kad opet budemo 9. onda zapali baklju!BlueTigers1987 je napisao/la:Kako te ba nije stid reci da mene boli ona stvar za Zelju i da mi je cilj doci i zapaliti baklju? Isti ti sto pale baklje , prate svoj tim na svakom gostovanju , satima putuju , gladaju ,itd.. reci fini decko koliko ti imas gostovnja? (ne pikaj Otoku i Kosevo ) 0 ? Pa da , takvi kao ti nam i ne trebaju...nema te sile koja ce nam zabranit baklje...INAT SILAN BOSANSKIinacefindecko je napisao/la:@Bluetigers BOLI TEBE ZA ŽELJU, JER JE TEBI CILJ UTAKMICE DOĆI I ZAPALIT BAKLJU!
dok je ovakvih kao što si ti tapkaćemo u mjestu.. IDI NA OLIMPIC, on bi rado platio kaznu samo da mu dođe neko! Pa se tamo iživljavaj ti i slični tebi, a ne ovako koliko smo kazni platili, mogli smo još 5 igrača finih finansirat
jel broj gostovanja dokaz ljubavi? ako vi ljubav dokazujete tako što ćete zapaliti baklju takva ljubav ne treba ako ti svako kolo donese minus u budzetu.. TO JE I OSIM GOVORIO, a ti i slični njemu tjerate inat silan bosanski..
mene bi na tvom mjestu bilo stid pjevat pjesmu AMARU!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nisam dosao uopste provocirati.England je napisao/la:@head
Zašto misliš da nije istina, još vjeruješ u te dane, ha ? Logika teška 7 godina, pa to i u Tibetu bolje za podnijeti, a ne dolaziti ovdje i provocirati, zar i to lažem. ?
1946
Head je napisao/la:Nisam dosao uopste provocirati.England je napisao/la:@head
Zašto misliš da nije istina, još vjeruješ u te dane, ha ? Logika teška 7 godina, pa to i u Tibetu bolje za podnijeti, a ne dolaziti ovdje i provocirati, zar i to lažem. ?
Tebi smiješno, meni je smiješnije onaj vaš kop, sa manje zubi od redara i murije zajedno, to je puno smiješnije , vjeruj.Meni smijesno citati provale vasih pojedinaca,umjesto da ljudi ukljuce logiku i sve ce im biti jasno
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- inacefindecko
- Kontakt:
@Bluetigers
ja bih potpisao peticiju da ostanete samo vi pravi, vas 30 što se tako smatrate pravim..
SVAK KO VOLI ŽELJU JE PRAVI, ne kažem ja da nema onih što se vole slikat, idu i meni na qrac, al evo ja nisam previše od tog navijačkog posla, poštujem to sve, lijepo gledat, čut, al volim želju i ništa mi toliko adrenalina ne može dat ko njegova utakmica..
a eto jedna stvar gdje se slažemo je da treba FURAČE otjerat
niko ih ni ne voli..
al baklje samo problem stvaraju, razumijem protiv pitara, il neka jača utakmica, al palit protiv Leotara il ne znam neke bezze ekipe je čisto FURANJE!
ja bih potpisao peticiju da ostanete samo vi pravi, vas 30 što se tako smatrate pravim..
SVAK KO VOLI ŽELJU JE PRAVI, ne kažem ja da nema onih što se vole slikat, idu i meni na qrac, al evo ja nisam previše od tog navijačkog posla, poštujem to sve, lijepo gledat, čut, al volim želju i ništa mi toliko adrenalina ne može dat ko njegova utakmica..
a eto jedna stvar gdje se slažemo je da treba FURAČE otjerat

al baklje samo problem stvaraju, razumijem protiv pitara, il neka jača utakmica, al palit protiv Leotara il ne znam neke bezze ekipe je čisto FURANJE!
Sine sjedni malo odmori glavicu šta te trese ?BlueTigers1987 je napisao/la:
Kad smo bili 9. tad je bila prava ekipa navijaca , ljudi koju vole Zelju tad nam je bio kop 500 ljudi a sad kako osvajamo titule mnogo pozera i furaca koje treba istrijebit sa tribine...
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
**** ja mater svoju ako vise napisem i jedan post na temu baklje i ostalo..uzivajte 

fakat mi nisu jasni ali eto tako ne nesto prica...mavi je napisao/la:Ako je ovo stvarno istina, Litex ima da leti ko fišek. Hinja nesposobna!fibonacci je napisao/la:Juce sam cuo pricu o Osimu, zasto je otisao na odmor. Uglavnom radi se o ovome: Amar je tražio već neko vrijeme generalnog sponzora za Želju i izgleda da je našao nekog, ne znam kog, ali to se nije svidjelo Dželi Muharemoviću. Onda je Amar rekao da oni nadju sponzora koji ce sve zadovoljiti, a on ode na odmor. Ukoliko ne nadju nikakvog sponzora Amar će otići. Izgleda da je Amar neke stvari plaćao iz svog djepa pa mu je to dojadilo i tražio da se nadje gen. sponzor...
"Truth begins in lies."
Boze sacuvaj kako ovaj lupabagrcavi je napisao/la:Sine sjedni malo odmori glavicu šta te trese ?BlueTigers1987 je napisao/la:
Kad smo bili 9. tad je bila prava ekipa navijaca , ljudi koju vole Zelju tad nam je bio kop 500 ljudi a sad kako osvajamo titule mnogo pozera i furaca koje treba istrijebit sa tribine...

Lijeci se..
p.s za baklje sam na derbiju,ok..al da se pale rotiv nekih ekipa je PARADOKS !
Željeznicar za život cijeli !
Normalno da mi je smijesno.Provale pojedinaca su bas za anala.England je napisao/la:Head je napisao/la:Nisam dosao uopste provocirati.England je napisao/la:@head
Zašto misliš da nije istina, još vjeruješ u te dane, ha ? Logika teška 7 godina, pa to i u Tibetu bolje za podnijeti, a ne dolaziti ovdje i provocirati, zar i to lažem. ?Tebi smiješno, meni je smiješnije onaj vaš kop, sa manje zubi od redara i murije zajedno, to je puno smiješnije , vjeruj.Meni smijesno citati provale vasih pojedinaca,umjesto da ljudi ukljuce logiku i sve ce im biti jasno
Sto se tice sjevera i kopa,pravo da ti kazem on me i ne zanima plaho,ne idem na sjever,nisam u tom fazonu tako da mi njihova brojka nije bitna plaho.Sto ih je vise,vise para za klub i to je to.
1946
Pametan izborBlueTigers1987 je napisao/la:**** ja mater svoju ako vise napisem i jedan post na temu baklje i ostalo..uzivajte

Pozdrav plavoj braći, čitam non stop ovaj forum, i odlučio sam se registrovati, i razočaran sam ovom našom upravom ako je imamo uopšte, i ako je ovo istina da je Amar na odmoru u šta lično sumnjam.
Oni trebaju izaći neko iz Predsjedništva ako ga imamo ili uprave da iskaže repliku ovom žuji da je tu bio samo dok je bilo od Džeke love, čim je nestalo pobjego je glavom bez obzira, on je menadžer, a ne zna dovući novac u klub i nije htio da se ofira u menadžerskom svijetu zbog toga pa je digao sidro naravno.
Mi moramo pod hitno kao klub izaći u javnost i ako je tačno da nije otišao na odmor nego je bila neka svađa da se to kaže neće niko klub ucjenjivati, to nije onaj što ga je osnovao a ne neko drugi, odmah naći drugog trenera ovaj dino ne može biti trener, nema taj tip autoritet, i neznalica je.
Oni trebaju izaći neko iz Predsjedništva ako ga imamo ili uprave da iskaže repliku ovom žuji da je tu bio samo dok je bilo od Džeke love, čim je nestalo pobjego je glavom bez obzira, on je menadžer, a ne zna dovući novac u klub i nije htio da se ofira u menadžerskom svijetu zbog toga pa je digao sidro naravno.
Mi moramo pod hitno kao klub izaći u javnost i ako je tačno da nije otišao na odmor nego je bila neka svađa da se to kaže neće niko klub ucjenjivati, to nije onaj što ga je osnovao a ne neko drugi, odmah naći drugog trenera ovaj dino ne može biti trener, nema taj tip autoritet, i neznalica je.
- SarajlijaTM
Manite se baklji,nego svi lijepo u glas:
ZA SVE TI HVALA ELDINE !!!
P.S.- neki će znati zasto
Edit: drug moj,hvala na info,popravio si mi dan
A VI "INSAJDERI" VEZE SA ŽIVOTOM NEMATE!!!
ZA SVE TI HVALA ELDINE !!!
P.S.- neki će znati zasto

Edit: drug moj,hvala na info,popravio si mi dan
A VI "INSAJDERI" VEZE SA ŽIVOTOM NEMATE!!!
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 30 jul 2013, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
@Blue, da razjasnimo nesto... Baklje nece pomoci igracima da igraju bolje, nece pomoci Osimu cak sta vise Osim ce i platiti zbog njih. Sta mislis ti onda dal vi bacate baklje zbog kluba ili zbog toga sto ste vas nekoliko najveci furaci na tribini i volite te baklje i ne mozete bez njih bez obzira odgovaralo to ili ne klubu. Glasnim navijanjem se jedino pomaze igracima kada to shvatis onda si pravi navijac, sve do tad si jedan obicni napaljeni furac.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Nemojte baklje palit molim vas nemojte, iako ste napušeni i nadrogirani nemojte ko boga vas molim, štetimo klubu itekako,. jeste gledali sinoć bohum-dresden milina pun stadion ljudi kultura nivo niko ništa sve za 10, pa zašto mi da budemo primitivci, pa svi nas u sloveniji i svuda zovu glupi bosanci, i primitivni.
@ Head
Ako baš misliš da se trebaš smijati zar nije žalosno kada to moraš i napisati, a da se smiješ u sebi, nije dobar izbor, ha .? Nemoguća misija, nego ajde malo da Željovce podjeb, ha, prozirnost je to sinko koja i ne prolazi, ponekad ispadneš, ajde blago rečeno poludebil da se ne ide u krajnost .
Ako baš misliš da se trebaš smijati zar nije žalosno kada to moraš i napisati, a da se smiješ u sebi, nije dobar izbor, ha .? Nemoguća misija, nego ajde malo da Željovce podjeb, ha, prozirnost je to sinko koja i ne prolazi, ponekad ispadneš, ajde blago rečeno poludebil da se ne ide u krajnost .
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- corleone87
- Kontakt:
Da hoce i ovaj Adilovic vise otici pa da i Bajic napokon dobije vise prilike za igru.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- inacefindecko
- Kontakt:
nemojte sad negativno o adiloviću!
sad ga treba hvalit ko nikad!
da počnem:
Kakav je to golgeter, žao mi je što ide, takvog majstora u šesnaestercu ćemo teško nadoknadit
BLAGO TURCIMA!

sad ga treba hvalit ko nikad!
da počnem:
Kakav je to golgeter, žao mi je što ide, takvog majstora u šesnaestercu ćemo teško nadoknadit

BLAGO TURCIMA!
- storm_raider
- Kontakt:
"...
Male su šanse da se Osim vrati, ekipu će vjerovatno u nastavku prvenstva povesti Dino Đurbuzović, a hoće li s najtrofejnijim premijerligaškim trenerom otići i plave pobjede, pokazaće vrijeme koji će na Grbavicu donosi pregršt neizvjesnosti."
Radio Sarajevo.
....
Male su šanse da se Osim vrati, ekipu će vjerovatno u nastavku prvenstva povesti Dino Đurbuzović, a hoće li s najtrofejnijim premijerligaškim trenerom otići i plave pobjede, pokazaće vrijeme koji će na Grbavicu donosi pregršt neizvjesnosti."
Radio Sarajevo.
....
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Ljudi moji šta nam se dešava sa naše svetinje, čitam na radio sarajevo i ne vjerujem