FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Azmir to kuha sve yebem im mater obojici.
Ali jbg nije Azmir zakuho sa Krpicem Ordagicem...
Ma yebem im svima mater vise dokleeee
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Umene mi djed Meho zakuho. Sisoja s menadžerima zakuho.Brcanskamalta je napisao/la:Azmir to kuha sve yebem im mater obojici.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sisoja nije ostao duzan Krpicu Ordagicu Subicu....Penaltiky je napisao/la:Umene mi djed Meho zakuho. Sisoja s menadžerima zakuho.Brcanskamalta je napisao/la:Azmir to kuha sve yebem im mater obojici.
Kaze tuzlak jeste ostavio veliki ugovor Subicu.
Pa ostavljali su i Glavasu i Jogetu i Zoleticu pa sada neko vraca ...Ko je te ugovore pravio da nije i to djedo Meho. ....
Yebo te sisoje ...u kur cu smo milione i prije njega bili..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Kostic je ckapi jos od epizode zeljo.na stranu dugovanja.ovo je samo kap u moru.treba mu **** mater na svakom koraku .
A sta tek reci za epic fail zv.fatic
A sta tek reci za epic fail zv.fatic

-
- Kontakt:
Nema veze koja uprava je ostavila.amaterski su postupali i sad valja vracat.nije pijaca pa ja mislim da si ti zasluzio 5 plata haha.pa nije baustela sunce vam poljubim.
A i azmir nas je ukopo da valja.kolko je pomogo tolko je na kraju i usro i odmogo.
A i azmir nas je ukopo da valja.kolko je pomogo tolko je na kraju i usro i odmogo.
Ako klub suspenduje igraca jel znaci da nije obavezan placati mu plate i dalje ili se mora ugovor ispostovati do kraja, imal ko da poznaje materiju?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa bili su i suspendovani i jedan i drugi, u januaru jedan otisao kod Zeljeznicara u Tursku pa u Sloveniju kasnije, drugi nije dosao na pripreme da trenira sa juniorima. Prekrsili ugovor za drugi dio sezone i nisu bili clanovi Slobode. Jel to njima Sloboda duzna placati za pola godine kada su igrali za druge klubove ili uopste nisu postovali obaveze i hodali negdje po svijetu?
Uprava mora sada vracati bogatstvo Subicu, to su dva dobra igraca kao pojacanja, plus Zoleticu kojem je vec jednom placeno i vjerovatno se vodi kao pozajmica Husicu, Dzaficu za kojeg je kriv Husic jer nije ispostovao procedure za raskid ugovora i Ordagicu. Subica ti ne mozes vratiti nazad, Partizan ga proslijedio, postoje pravila u posudbi igraca. (nije se imalo za njega kada je uprava dosla nova, a morao je ostati). Znaci Husic nas zavalio.
Pored ovih obaveza upravi oko igrackog kadra ne zamjerim nista, imati cemo losiju ekipu ali to nije poenta, bitno je 18 da saberu. A kada budemo igrali protiv Sloge nadam se da ce neko pljunutu Hasmira po pola face. Ko nece neka uziva u Stojcevu i klice mu dok mi vracamo njegovo.
Uprava mora sada vracati bogatstvo Subicu, to su dva dobra igraca kao pojacanja, plus Zoleticu kojem je vec jednom placeno i vjerovatno se vodi kao pozajmica Husicu, Dzaficu za kojeg je kriv Husic jer nije ispostovao procedure za raskid ugovora i Ordagicu. Subica ti ne mozes vratiti nazad, Partizan ga proslijedio, postoje pravila u posudbi igraca. (nije se imalo za njega kada je uprava dosla nova, a morao je ostati). Znaci Husic nas zavalio.
Pored ovih obaveza upravi oko igrackog kadra ne zamjerim nista, imati cemo losiju ekipu ali to nije poenta, bitno je 18 da saberu. A kada budemo igrali protiv Sloge nadam se da ce neko pljunutu Hasmira po pola face. Ko nece neka uziva u Stojcevu i klice mu dok mi vracamo njegovo.
- Beduin
- Kontakt:
Sad ste malo progledali, vidite da Azmir gleda prvenstveno sebe i svoje ciljeve, kakva ljubav prema Slobodi i ti fazoni ba. I to dobro ih savjetuje kako i sta da rade, mislim na pojedine igrace, a i moze mu se jer ima para.
Samo nikad necu shvatiti kako ne mogu tuziti Kostica za onaj odlazak i treniranje sa konkurentnim klubom iako je bio pod ugovorom kod nas, kako je mogao otici iz kluba bez odobrenja i onda traziti pare, uceram i nasem pravniku na nesposobnosti a i Upravi koja to ne zna ili ne moze dokazati, oni znaju zbog cega.
Cuj odem iz firme i nakon par mjeseci trazim da me isplate za te mjesece koje nisam bio kod njih, a otisao mimo svoje volje. Poserem se na ovu drzavu i ligu.
J3bem i tebi Husicu mater seljacku i pare tvoje seljacke. Crknite svi, seljacine jedne.
Samo nikad necu shvatiti kako ne mogu tuziti Kostica za onaj odlazak i treniranje sa konkurentnim klubom iako je bio pod ugovorom kod nas, kako je mogao otici iz kluba bez odobrenja i onda traziti pare, uceram i nasem pravniku na nesposobnosti a i Upravi koja to ne zna ili ne moze dokazati, oni znaju zbog cega.
Cuj odem iz firme i nakon par mjeseci trazim da me isplate za te mjesece koje nisam bio kod njih, a otisao mimo svoje volje. Poserem se na ovu drzavu i ligu.
J3bem i tebi Husicu mater seljacku i pare tvoje seljacke. Crknite svi, seljacine jedne.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zato sto savez u svim tim propisima od kantonalnog pa do drzavnog ima sve zivo gdje stiti igrace i razne mehanizme kako mogu da dodju do neceg ili dokazu, priznaje se sve. Ali kada klub iznese nesto na klub se gleda kao na prevarante i nista to ne vazi, od sporazuma koji vaze igracu pa dalje.Beduin je napisao/la: Samo nikad necu shvatiti kako ne mogu tuziti Kostica za onaj odlazak i treniranje sa konkurentnim klubom iako je bio pod ugovorom kod nas, kako je mogao otici iz kluba bez odobrenja i onda traziti pare, uceram i nasem pravniku na nesposobnosti a i Upravi koja to ne zna ili ne moze dokazati, oni znaju zbog cega.
Kantonalni uruci ispisnicu Zecu ako se ne varam, mi imamo sporazum za potpis novog ugovora, Zec ipak dobije pravo za registraciju u Zeljeznicaru.
Kostic i Fatic donesu sporazume- VAZE.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Uprave i predsjednici se smjenjuju u cijelom svijetu pa onda svaka ima da ispostuje ugovor....tuzlak1987 je napisao/la:Pa bili su i suspendovani i jedan i drugi, u januaru jedan otisao kod Zeljeznicara u Tursku pa u Sloveniju kasnije, drugi nije dosao na pripreme da trenira sa juniorima. Prekrsili ugovor za drugi dio sezone i nisu bili clanovi Slobode. Jel to njima Sloboda duzna placati za pola godine kada su igrali za druge klubove ili uopste nisu postovali obaveze i hodali negdje po svijetu?
Pored ovih obaveza upravi oko igrackog kadra ne zamjerim nista, imati cemo losiju ekipu ali to nije poenta, bitno je 18 da saberu. A kada budemo igrali protiv Sloge nadam se da ce neko pljunutu Hasmira po pola face.
Je li on kriv sto ovi nemaju pare...
Pa dodje novi pred.Reala i kaze necemo Ronalda skup idi neka te plati ko te doveo...halo da li si normalan ti....Sta je ovo ba....
Boze sacucaj. .......
Mi smo u kurci godinama prije njega.....milione i milione....cuj dok mi vracamo njegovo....Pa duzna Sloboda 8mil prije njega bila cije to vracamo.....
Vi sdp stoka ste gori od sda stoput ista gofna...
Pu yebem te u usta.....
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa jest kriv napustio je funkciju na koju je izabran. Senad sad moze biti pizda pa otici i da ne platimo nikom pola godine nista, jel to znaci da ce biti kriv taj jadnik kojeg je zadesilo to nakon njega?Brcanskamalta je napisao/la: Uprave i predsjednici se smjenjuju u cijelom svijetu pa onda svaka ima da ispostuje ugovor....
Pa dodje novi pred.Reala i kaze necemo Ronalda skup idi neka te plati ko te doveo...halo da li si normalan ti....Sta je ovo ba....
Boze sacucaj. .......
Mi smo u kurci godinama prije njega.....milione i milione....
Jel posteno sada da npr Senad napravi budzet od 1 mil KM i dovede igrace za budzet od 3 mil KM i samo kaze kada pocne sezona odoh ja? Husic je napravio klub po svom, nije dao nikom da pridje osim njega, nije trazio sponzore, nije zelio jak UO u koji bi privukao jake ljude da investiraju, sve je sveo na sebe i budzet da nosi 90%, on je vrlo dobro znao da to nece imati ko da plati i da ce klub dok se konsoliduje imati dodatni milion duga.
-
- Kontakt:
Kako su suspendovali? Putem drustvenih mreza il preko saveza?gdje je odluka o suspenzijibenTzley je napisao/la:Ako klub suspenduje igraca jel znaci da nije obavezan placati mu plate i dalje ili se mora ugovor ispostovati do kraja, imal ko da poznaje materiju?
- RollingPaper
- Kontakt:
Kad suspendujes igrača i dalje si ga dužan isplaćivati svaki mjesec, to je tvoj dio obaveza iz ugovora.
Problem nastaje kad igrač počne kršit svoj dio obaveza, iako je suspendovan on mora dolaziti na treninge redovno kao i sve ostalo što ide uz igrače jednog kluba.
Ovde je igrač prekršio ugovor i dobija još pare za to.
Problem nastaje kad igrač počne kršit svoj dio obaveza, iako je suspendovan on mora dolaziti na treninge redovno kao i sve ostalo što ide uz igrače jednog kluba.
-
- Kontakt:
Internim pravilnikom ga mozes recnut po plati.al za suspenziju moras imat napismenomoras se pokrit papirima i ugovorima kako god.sto izgleda bas i ne rade najbolje
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto savez ispostuje Zeljeznicar kada stave da igrac trenira u 5 ujutro pod suspenzijom pa igrac bude primoran da raskine ugovor na svoju stetu, a kod nas moras platiti pola godine ugovora kada on uopste ne dodje na trening i pripreme i ode hodati po svijetu.
-
- Kontakt:
Ne gledaj njih. Tu je sve jasno.tuzlak1987 je napisao/la:Sto savez ispostuje Zeljeznicar kada stave da igrac trenira u 5 ujutro pod suspenzijom pa igrac bude primoran da raskine ugovor na svoju stetu, a kod nas moras platiti pola godine ugovora kada on uopste ne dodje na trening i pripreme i ode hodati po svijetu.
Nego gledaj da mi budemo cisti da ti ne mogu pera odbit.
A ne samo kukat.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa je li kriv Azmir sto ga zadesilo 8 mil duga je li i zato kriv....tuzlak1987 je napisao/la:Pa jest kriv napustio je funkciju na koju je izabran. Senad sad moze biti pizda pa otici i da ne platimo nikom pola godine nista, jel to znaci da ce biti kriv taj jadnik kojeg je zadesilo to nakon njega?Brcanskamalta je napisao/la: Uprave i predsjednici se smjenjuju u cijelom svijetu pa onda svaka ima da ispostuje ugovor....
Boze sacucaj. .......
Mi smo u kurci godinama prije njega.....milione i milione....
Jel posteno sada da npr Senad napravi budzet od 1 mil KM i dovede igrace za budzet od 3 mil KM i samo kaze kada pocne sezona odoh ja? Husic je napravio klub po svom, nije dao nikom da pridje osim njega, nije trazio sponzore, nije zelio jak UO u koji bi privukao jake ljude da investiraju, sve je sveo na sebe i budzet da nosi 90%, on je vrlo dobro znao da to nece imati ko da plati i da ce klub dok se konsoliduje imati dodatni milion duga.
Boli me **** za njeg ali uhvatili ste se Azmira ko da je on unistio klub prije njega bili milion u plus i imali 6 titula eto...
Eto Senad jadni zateko takvi stanje....boze budala idi ba
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Imaju li oni suspenziju napismeno...ili je sve bilo usmeno. ..RollingPaper je napisao/la:Kad suspendujes igrača i dalje si ga dužan isplaćivati svaki mjesec, to je tvoj dio obaveza iz ugovora.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije on unistio klub ali nas ebe sad jer je tako zamislio. Da je bio korektan mogli smo prodisati uz ovaj reprogram, a on nama tovari kako bi uprava digla ruke. I uz sve to je na svoju ruku bacao pare i racuna neka 3 miliona sebi. Mogao je daleko bolje da je cilj bio Sloboda ali nije vec gleda sebe.Brcanskamalta je napisao/la: Pa je li kriv Azmir sto ga zadesilo 8 mil duga je li i zato kriv....
Boli me **** za njeg ali uhvatili ste se Azmira ko da je on unistio klub prije njega bili milion u plus i imali 6 titula eto...
Eto Senad jadni zateko takvi stanje....boze budala idi ba
Koliko je dao moze sve uzeti, moze ucjenjivati klub, odnosno postao je neprijatelj kluba i sve to zbog sebe i jer tako hoce. Mi tako nismo ni imali zelju vec je on takav plan napravio. Sam je odlucio da ode, rekao je nece u sport, a onda kroz tri mjeseca odmah krenuo u akciju, rekao nece u politiku pa onda krenuo u politiku. Ukratko hvala mu i ni metar blizu Tusnja vise ni sa Slobodom ni sa City.
Bujrum neka i ta 3 mil aktivira pa da vidimo koliko je tu opravdano, ali prvo neka vrati 750 hiljada poreskog duga i 200 hiljada prema igracima, pa kontra tuzba od Slobode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.