FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko rece drugostepena u cetvrtak?
Ima li koga u klubu kakve su info po pitanju tuzbi isplata dogovora bilo cega?
**** ga bog svake godine isto sranje.
Uprava skupstina.bilo ko? Pa nije ovo privatni klub da vas boli **** hocete li sta objavit il necete. Ako vam se ne radi **** u skokovima.
Ima ko hoce.
Ima li koga u klubu kakve su info po pitanju tuzbi isplata dogovora bilo cega?
**** ga bog svake godine isto sranje.
Uprava skupstina.bilo ko? Pa nije ovo privatni klub da vas boli **** hocete li sta objavit il necete. Ako vam se ne radi **** u skokovima.
Ima ko hoce.
-
- Kontakt:
Samo da se ne ugledaju na Borac i provuku stečaj. To što nema galame kontam da je dobro i da su nasli lovu. Samo da pametno iskoriste transfere bice dobro.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
Bgm garda ti ko @njonjo kesladzija sta ti bi.staragarda je napisao/la:Jest, otici ce.....na izlaznim su vratima.... hahahatuzlak1987 je napisao/la:Pa ako je pozajmica onda bolje i da UO nista ne daje za klub nego da cim odu sa funkcije to aktiviraju i uniste ti sezonu iza te ili onu iza nje jer moras njima vracati. Ako ce neko iz UO reci ja dajem 100 hiljada za reklamu onda ok.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Probisvjet
- Kontakt:
Daje predcednik za reklamu oko dvajes milja, al' vjerovatno to pise u pozajmicu.staragarda je napisao/la:Jest, otici ce.....na izlaznim su vratima.... hahahatuzlak1987 je napisao/la:Pa ako je pozajmica onda bolje i da UO nista ne daje za klub nego da cim odu sa funkcije to aktiviraju i uniste ti sezonu iza te ili onu iza nje jer moras njima vracati. Ako ce neko iz UO reci ja dajem 100 hiljada za reklamu onda ok.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
A vidim i navijačku je transfer politiku usavršio.tuzlak1987 je napisao/la:Sad kako je dosao u Slogu razumije se u transfer politiku, kod nas nije znao kada ide u teku sve nema veze.Chinaglia je napisao/la:ljudi Asmir dovodi Stojceva, jeb'o mater, bolje igrace dovodi u Slogu, nego u Slobodu
priznajem da bih mogao otici pogledat poneku tekmu Sloge ako udju u Premijer Ligu
u drustvu staregarde, ako bi mi dozvolio
Doveo je vođu navijača Fukara INDIRA, da poćera ove divizijaše i nauči ih pravom navijanju....

Zadnja izmjena: Mortus, dana/u 22 maj 2018, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
sta ce ova slika na nasoj temi?
plus nidje veze

plus nidje veze

-
- Kontakt:
Ma ajd kad mogu pisati po nasoj temi ovi sto javno podrzavaju vjestacki projekat neka i slika od vjestacke grupe
-
- Kontakt:
ma nemoj neka, mramore brisi ovo ba, il ima li ko drugi od moderacije?
nema smisla vise jebmu . smeta mi, necu da znam za njih na nasoj temi. a vi se zajebajite kako god hocete.
mojne da bas ode u kontru.
nema smisla vise jebmu . smeta mi, necu da znam za njih na nasoj temi. a vi se zajebajite kako god hocete.
mojne da bas ode u kontru.
Zaboravio sam staviti u spojler.Sariel1987 je napisao/la:sta ce ova slika na nasoj temi?![]()
plus nidje veze
Ima veze kako nema, pa vidiš da nam ukradoše i navijače, možda je ovo razlog opadanja masovnosti kod Fukara

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Kakav Indir jesil normalan skloni ovo smece.
-
- Kontakt:
nije tacno. i nije tacno, jamte ba zvizge.Mortus je napisao/la:Zaboravio sam staviti u spojler.Sariel1987 je napisao/la:sta ce ova slika na nasoj temi?![]()
plus nidje veze
Ima veze kako nema, pa vidiš da nam ukradoše i navijače, možda je ovo razlog opadanja masovnosti kod Fukara
klub se ne mijenja, to je sto je pa kakav god da je. nas je.
makar se i ne slagao sa trenutnom politikom i vodstvom.
-
- Kontakt:
Ne očekujte da postove morte od mramora izbriše nas moderator
To se zna, kako do sad niste skontali to moj @Sariel.

To se zna, kako do sad niste skontali to moj @Sariel.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne,tuzlak1987 je napisao/la:Isto kao i mi svi imaju ugovore, samo FK Sarajevo u fulu 1/1 isplati porez drzavi. Ostali svi na minimalnom broju validnih ugovora ili nesto iznad minimuma. O tome je bitno sutiti, to se zna ali tolerisu dok placas nesto. Mislim da je savez zabranio od ove ili naredne razne vrste ugovora, sve na pro??benTzley je napisao/la:Mene zivo zanima kako ostali klubovi isplacuju plate. Nama je jos nabaceno duga od prosle uprave pretpostavljam zbog onih ugovora koji su procurili u javnost pa poreska uradila reviziju? Ako je to slucaj onda ce nam i ova uprava nabaciti dug jer ako se sjetimo i ugovor od Zeca je izasao u javnost i tu je pisalo da se uplacuje ostatak plate preko blagajne kluba? Imal ko da je vise upoznat s ovom materijom?Ako ce nam svaka uprava nabacivat dug na reprogram koja je onda svrha?
trenutno samo Zeljo radi ugovore u full-u
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Sarajevo radi , Zeljo je tek krenuo ..
-
- Kontakt:
da nastavimo ovde prepisku. nasa je tema i nas se tice.
mali off ali bitan za nastavak price.ja nisam clan nijedne stranke i necu nikad ni bit.
lakse je ovako sa strane kritizirat a zadrzat moral hajgraund
kritika nije losa ukoliko sluzi kao korektura vlasti. u nasem slucaju kluba.
pa zato kad vec kritikujemo daj da pricamo istinu, i samo istinu. ko su ljudi koji su vladali slobodom zadnje dvije decenije?koga mi ustvari pljujemo?ko su ljudi koji su nas bacili u ovolike dugove?
mali off ali bitan za nastavak price.ja nisam clan nijedne stranke i necu nikad ni bit.

pa zato kad vec kritikujemo daj da pricamo istinu, i samo istinu. ko su ljudi koji su vladali slobodom zadnje dvije decenije?koga mi ustvari pljujemo?ko su ljudi koji su nas bacili u ovolike dugove?
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Precjednik stranke inace moj dobar prijateljSariel1987 je napisao/la:da nastavimo ovde prepisku. nasa je tema i nas se tice.

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
nije bogami, nisam clan nijedne stranke, mislim ne treba mi pravdanje jeb mi se, ne podnosim uvlakace i lizace i suncokrete makar propo. tako da tu za mene nema hljeba
al evo de malo da pricamo realno.
ni meni se ne svidja postojeca garnitura,jedno pricaju drugo rade.
djela treba da govore o njima a ne prazna prica.al ok. evo podvucemo refu.za ove ce isplivat vjerovatno prekasno kad vec odu.a dosad?
sve redom sdaovci, uz izuzetak par prebjega u sbb.u crno su nas zavili. pa niko ne spominje sda i sbb kao negativce.
ebeno o ovom pricati kad se uzme u obzir da je izborna godina i onda svako na svoju stranu vuce,a svima bi valjda prirodno jedina strana trebala biti sloboda.a koplja se lome i preko nje. pljuje se jasmin, a jasmin je obecao reprogram, stadion i tribine. reprogram je odradio aferim, stadion nije dao koliko je dobro koliko lose vrijeme ce pokazati,a izgradnja tribina je zesci fejl.ima li jos sta da sam izostavio?evo dodajte? statut?!!slazem se mora se mijenjat.
obecan je i trofej za stogodisnjicu a mi blizi cvajti negoli trofeju realno. zesci fejl takodje. sto godina bez trofeja, pa da nije zalosno , bilo bi urnebesno, a jebga opet se sami sebi smijemo
sta su ovi drugi odradili osim dugova i pozajmica za slobodu, ima li iko ista konkretno da cujemo? mozda i ima. evo ko zna ...

ni meni se ne svidja postojeca garnitura,jedno pricaju drugo rade.
djela treba da govore o njima a ne prazna prica.al ok. evo podvucemo refu.za ove ce isplivat vjerovatno prekasno kad vec odu.a dosad?
sve redom sdaovci, uz izuzetak par prebjega u sbb.u crno su nas zavili. pa niko ne spominje sda i sbb kao negativce.
ebeno o ovom pricati kad se uzme u obzir da je izborna godina i onda svako na svoju stranu vuce,a svima bi valjda prirodno jedina strana trebala biti sloboda.a koplja se lome i preko nje. pljuje se jasmin, a jasmin je obecao reprogram, stadion i tribine. reprogram je odradio aferim, stadion nije dao koliko je dobro koliko lose vrijeme ce pokazati,a izgradnja tribina je zesci fejl.ima li jos sta da sam izostavio?evo dodajte? statut?!!slazem se mora se mijenjat.
obecan je i trofej za stogodisnjicu a mi blizi cvajti negoli trofeju realno. zesci fejl takodje. sto godina bez trofeja, pa da nije zalosno , bilo bi urnebesno, a jebga opet se sami sebi smijemo

sta su ovi drugi odradili osim dugova i pozajmica za slobodu, ima li iko ista konkretno da cujemo? mozda i ima. evo ko zna ...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Eto nase djece i kur ca treba ga se javno odrec i ispljuvat Piricu yebem ti porijeklo Sloboda je igraca od tebe napravila ne svinjski majku ti yebem i tebi i menadzeru.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
solinas, fudbaleri igraju za pare nema tu vise obraza ni casti. to treba svima biti jasno.
malo mi to idealiziramo,a kad sjedes njima ebe se njima ba,ko da vise idu.oni pricaju o parama mi o pobjedma nekoj simbolici krcima palcima.
ne platis mu tuzice te.ne dogovoris se za dugove tuzice te i tako.
prostri se kolko si dug. i dobro se papirima i ugovorom zastiti i pokrij.
mislim znamo mi to svi nako lelemudamo
p.s dodao bih staru pricu, tipicni mentalitet nula. znas nas **** nas(vezano za piriju i emotivni oprostaj od plemica
)
malo mi to idealiziramo,a kad sjedes njima ebe se njima ba,ko da vise idu.oni pricaju o parama mi o pobjedma nekoj simbolici krcima palcima.
ne platis mu tuzice te.ne dogovoris se za dugove tuzice te i tako.
prostri se kolko si dug. i dobro se papirima i ugovorom zastiti i pokrij.
mislim znamo mi to svi nako lelemudamo
p.s dodao bih staru pricu, tipicni mentalitet nula. znas nas **** nas(vezano za piriju i emotivni oprostaj od plemica

Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 22 maj 2018, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.

Puna ti usta njonjesviunapad1010 je napisao/la:Bgm garda ti ko @njonjo kesladzija sta ti bi.staragarda je napisao/la:Jest, otici ce.....na izlaznim su vratima.... hahahatuzlak1987 je napisao/la:Pa ako je pozajmica onda bolje i da UO nista ne daje za klub nego da cim odu sa funkcije to aktiviraju i uniste ti sezonu iza te ili onu iza nje jer moras njima vracati. Ako ce neko iz UO reci ja dajem 100 hiljada za reklamu onda ok.

DRŽAVA TUZLA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.