Uvijek ce biti neki koji se "moraju pozvati"! Skoro je i Atajic bio kandidat za treceg napadaca.. Cim je dao gol za Celtic drvlje i kamenje na selektora da se zove... Sad je Tankovic na tapeti....Ni Stevanovic izgleda nije vise bas "prekucao"...i on je "morao" igrati neke utakmice od pocetka umjesto ovoga ili onoga.... A Zahirovic bio kalibar za velike domete, dugorocno rjesenje i zamjena za Rahimica......Vidimo sada odnos prema istim tim igracima!gost je napisao/la:Haj ti meni jarane reci igrača kojeg Sušić nije pozvao a trebao je ? Nemoj samo Cocalićadrummer je napisao/la:gost@
Jasni kriteriji,ponavljam po hiljaditi put.
Ako imas standardnog igraca Standarda i igraca nekog turskog Spora ti jednostavno nemas pravo zvati ovog iz Spora prije ovog iz Standarda jer to nije normalno.Jedino logicno objasnjenje za to je da nesto muljas,radis necasne rabote za svoj ili licni interes nekih drugih lica.
Kako vec rekoh,za uspjeh ce biti bogato nagradjen plus sto je placen da radi posao selektora 12 mjeseci u godini.Neki bogami pisu kao da on radi onako iz humanitarnih pobuda.![]()
A čak ako on postigne rezultat sa ovim iz spora, ti mu opet nemaš pravo zamjeriti što nije pozvao ovoga iz Standarda.
Eno, Mourihno šutnuo Matu, ja vjerujem da mnogo navijača Čelzija misle da Mata ima mjesto u Čelziju. Al ne dižu bunu zbog toga. Znaš zašto, pa iza Mourihna stoji rezultat. Da ne stoji rezultat, digla bi se kuka i motika na Josea. Ovako, jok.
Jedino što ja kažem, i još par ovdje tipusaje treba poštovati rezultat. A vi ga momci ne poštujete. žao mi je, al je tako.
Pustite covjeka da odradjuje posao! Svi zelimo dobro reprezentaciji, ali ja sam tu godinama navijac i mogu jednom prokomentarisati i reci sta bih ja uradio da se pitam...
Opet ponavljam, da ova reprezentacija ima prepoznatljiv Papetov rukopis, i za potpunu pricu ovoj ekipi fali jos par kvalitetnih igraca. Da li su to ovi o kojima se najvise prica trenutno na ovom forumu...? Pape ce da kaze!