NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Celicni
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Celicni » 24 jul 2023, 15:27

Ma ako bude škripalo klub će dovesti na zimskoj pauzi jos nekoga kao što je ti bio slučaj zadnje sezone, tako da vjerujem upravi.Isto vjerujem da ce protiv Šibenika biti bolja igra ekipe.Nadam se da će neko prenositi ovu tekmu.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 24 jul 2023, 15:30

redbull93 je napisao/la:
24 jul 2023, 15:17
Karić zadao glavobolje stručnom štabu, Zeničani u potrazi za novim ofanzivcem
Nekad se ponasamo kao da klub i dalje dzugum vodi. No sikiriki, meditacija riki, samo da nas malo i sreca posluzi i da uvezemo na pocetku par pobjeda, vidjet cete ludila.
Sreca je bonus, sto ne moze ovako: jedva cekam da krene sezona i gledamo nas Celik na bilinom i dolazimo u sto vecem broju, uduplamo prosjek u odnosu na centar i uzivamo u prvoj ligi bez pritiska i kakvi god rezultati bili, idemo u sto vecem broju.

Sve nesto ako se dovede napadac, ako se nabije sibenik 3:0, ako dodje play, ako ovo ako ono. Pose.rem se na takvu publiku i navijace.

Karic je greska strucnog staba. Ako im nije bio pokazatelj prosla sezona, ne razumijem sta gledaju. Propustio pola sezone zbog povreda, zabio jedan gol na 20 nastupa, totalni promasaj. Uopste nije zasluzio da ostane, ali eto ****.ji ga, placaj mu mirovinu sada i trazi jos jednog napadaca :zviz:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 24 jul 2023, 15:30

AllGunsBlazing je napisao/la:
24 jul 2023, 13:42
Stativa88 je napisao/la:
24 jul 2023, 11:53
Ja druze od 1994 pratim Čelika /nisam ja poceo dolazit na utakmice samo kad Čelik pobjedzuje i imam pravo reci svoje misljenje: da je ne ozbiljno uci u prvenstvo sa jednim napadacem od 18 godina ,vas je problem sto ocekujete samo aplauze ne zelite cuti drugu stranu isti ste Fudo postali odma mislite neko nesto hejta i mrzi ja bi volio da ova ekipa razvali prvi cu nspisat da sam pogrijesio
Jesam, isti Fuad.
Postao/la Stativa88 » 02 jul 2020, 23:49

Odlazak u kanton bez dugova ok ali sa dugovima to moze samo budala prihvatit jer ce Fudo ili ko bude gradonačelnik opet zavrnit pipu nece dat marke opet ce klub taborit godinu dvije i ugasit ce se nece bit para za dugove i tuzbe ispast ce Robijasi ga ugasili i to je to ovi Fudini vec spinuju po FB kako vodze navijaca zele ugasit klub i tako to u suradnji sa SDA kao samo da napakoste Fudi i sta sad nadat se da ce lik vam dat nesto para a slago vas 10 minuta nakon sto ste izisli od njega i vi sad pusite pricu o kantonu i tako to
Post Postao/la Stativa88 » 01 jul 2020, 11:29

Odlazak u Kanton =gasenje kluba
Postao/la Stativa88 » 29 jun 2020, 12:23

Odlazak u kanton =gasenje kluba da se ne komplikuje dzabe opet vam je Fudo instalirao pricu preko svojih botova i gluplju ideju nisam cuo nikad u zivotu otic u zadnju ligu i zadrzat dug mogu samo idioti pristat
Post Postao/la Stativa88 » 20 apr 2018, 12:14

Tacno kad procitam ovdje pojedine postove vidim da ovi sto se prestavljao kao navijaci veze nemaju o celiku i u biti vole tu negativu vole da se lose nesto desava da celik bude na niskim granama vole da na jugu imas 200 navijaca kad naprave bakljadu da vise gori na necijem rodjendanu dakle mi imamo neprijatelje u zenici ne treba nama niko sami smo sebi sad vam tema Memisevic koje bolesni ljudi onaj hvali Zaima Mujezinovica a mi potpisivali peticiju crveno-crna revolucija bila da ga otjeramo njega i Sabica jednostavno lupate i sva sreca pa FUDO sredi ovo sa turcima pa se vi hvala bogu necete vise nikad nista pitat i ovi sto pisu su garant jedni od onih sto su glasali protiv ulaska AYDINA u Celik
:tokralju:

Nemoj samo po kosi :mrgreen: :urnebes:

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 24 jul 2023, 15:31

redbull93 je napisao/la:
Nekad se ponasamo kao da klub i dalje dzugum vodi. No sikiriki, meditacija riki, samo da nas malo i sreca posluzi i da uvezemo na pocetku par pobjeda, vidjet cete ludila.
Stvarno ne mogu da shvatim zašto se taj igrač još drži.Samo jedan dobar razlog tražim.Uopšte nije trebalo sa njim produžavati ugovor.Ne vidim logiku ode ti Šijerki,Kolić ovaj ostane, wtf.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 24 jul 2023, 15:37

Anese Masicu, vrijeme je :ljepota:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 24 jul 2023, 15:44

redbull93 je napisao/la:
Uvezat ces. Prva gostujes Stupcanici, pa druga igras kuci sa evo gledam sve ucesnike, nije mogao doci neatraktivniji protivnik.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 24 jul 2023, 15:55

kakav ba mahir karic SENAD BRKIC bi od njega 3 x bolji bio
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 24 jul 2023, 16:16

Ljudi moji, kakva smo mi stoka od navijača...
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 24 jul 2023, 16:18

Zapad u napad!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 24 jul 2023, 16:43

Convicts je napisao/la:
24 jul 2023, 16:18

Zapad u napad!
Cijena ulaznice 5km OK je jer dolazi ozbiljan protivnik! Neko če sad napisat ispo glat iz Hrvatske prve lige,jest ispo al dok su oni igrali prvu ligu mi smo igrali treču! Prema tome protivnik taman,očekujem 2000 minimum raje i očekujem pravu ozbiljnu utakmicu do 5 izmjena! Hajmo kupiti koju kartu i više da se klub pogura! Mogla bi i prodaja od četvrtka početi mali i štandič koji ak je moguče pred Bosankom,u centru i tak to!
::::SAMO ČELIK::::

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 24 jul 2023, 17:06

Akcija 6000! :mrgreen:

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 24 jul 2023, 17:52

Convicts je napisao/la:

Zapad u napad!
Što više ovo izreklamirati da klub zaradi finu cifru od karata.Marketing kluba da krene lagano furati raju.Objave svaki dan vezano samo za utakmicu sa Šibenikom.Neke video priloge napraviti npr. kada su se naša dva kluba zadnji put sastastala, upoznati raju sa protivnikom i napravio bi kratko nešto kako su došli do finala kupa Hrvatske, jer kad raja vidi da je neko izbacio onakav Dinamo i igrao finale kupa sa Hajdukom, bogami svako bi volio gledati takvog protivnika i naš Čelik kako se bori sa njima, jednostavno takav protivnik je magnet za publiku.Isto tako ko su njihovi navijači itd. neki blic screen svega.
Karte pustiti ranije u sve objekte, slikati kako raja kupuje karte, pa dvije karte dvije kako se kupuju.
Nažalost neću biti na tekmi, ali ću obezbjediti par karti preko druga i podijeliti. :bih:

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 24 jul 2023, 17:56

Truhlo je napisao/la:
24 jul 2023, 15:01
convict35 je napisao/la:
24 jul 2023, 14:10
PonosniSmogovci je napisao/la:
24 jul 2023, 13:39
Pa o tome i pričam. Počelo se kukat kao da su nam ambicije najmanje prvo mjesto i polufinale kupa ili gašenje. Onda ovi svi mladi igrači gdje god da odu do 23. i potpišu profesionalni ugovor klub ima pravo na trening naknadu. Tako da nije baš za džabe da idu.

Tri godine se samo pobjeđivalo na svakoj utakmici, normalno je i sasvim očekivano da u ovoj godini to neće tako lako ići.
Mene aamo iskreno strah da napocetku ne uradimo dobar pisao jer Celiku trreba kesa a publika bi mogla da bude dobar dio finansija.Ja samo to potenciram borba medzuprva 3 mjesta garantuje svaku domacu 3 do 5000 milja raje i to je extra kes, nije ni bitno hocemol uc samo da uzmemo sto vise kesa
Klub kad je pravio budzet za ovu godinu, planirao je prihod na prosjek od 900 prodanih ulaznica u prvoj ligi. Nema potrebe za strahom jer je klub svjestan da ima bazu od oko 1000 navijaca.

Isto vazi i za sponzore koji su sponzorisali u kantonu i sada ce sponzorisati i to je to.
Ako je tako mnogo mudro i inteligentno al ja se nekako nadam da ako se imalo poklope rezultati bive prosjek 2000 minimum,borba za vrh sigurno 3000 milje prosjek.
Zato bi jq mozdq i rizikovao sa napadacem i doveo jos jednog jer u konacnici bi se isplatilo

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 24 jul 2023, 18:18

Samo ako se u ovom periodu budemo ponasali kao "sirotinja" odnosno ako budemo racunali sve i jednu marku, planirali buduce prihode da budu minimalni i prema tome krojili rashode, mozemo na zelenu granu.
Ako nam se poklope rezultati, pa prosjek gledalaca ode na 2 milje po utakmici nije nama kasno i na polusezoni se pojacati.

S druge strane, ne smijemo sebi dopustiti da gledamo na buducnost previse optimisticno, da racunamo na neke pobjede koje se mozda i nece ostvariti, cak i sa novim pojacanjima u napadu.
Jos uvijek vazi da se pokrivamo koliki je jorgan, pa ako se mogne ukalkulisati neki napadac, dobro i jest. Ako ne, imamo igraca pa nek se razvijaju.

Vjerujem u ove momke, dosadasnji radgovori o njima sve. Samo naprijed!

Svani avguste!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 24 jul 2023, 18:19

convict35 je napisao/la:
24 jul 2023, 17:56
Truhlo je napisao/la:
24 jul 2023, 15:01
convict35 je napisao/la:
24 jul 2023, 14:10

Mene aamo iskreno strah da napocetku ne uradimo dobar pisao jer Celiku trreba kesa a publika bi mogla da bude dobar dio finansija.Ja samo to potenciram borba medzuprva 3 mjesta garantuje svaku domacu 3 do 5000 milja raje i to je extra kes, nije ni bitno hocemol uc samo da uzmemo sto vise kesa
Klub kad je pravio budzet za ovu godinu, planirao je prihod na prosjek od 900 prodanih ulaznica u prvoj ligi. Nema potrebe za strahom jer je klub svjestan da ima bazu od oko 1000 navijaca.

Isto vazi i za sponzore koji su sponzorisali u kantonu i sada ce sponzorisati i to je to.
Ako je tako mnogo mudro i inteligentno al ja se nekako nadam da ako se imalo poklope rezultati bive prosjek 2000 minimum,borba za vrh sigurno 3000 milje prosjek.
Zato bi jq mozdq i rizikovao sa napadacem i doveo jos jednog jer u konacnici bi se isplatilo
Svi bi mi bili presretni da budemo u top tri i preko 3000 ulaznica prosjek, ali...

Moramo biti spremni na najgore, a nadati se najboljem. Na strucnom stabu je da procjeni kakav im napadac treba u skladu sa ocekivanjima koja su postavljena pred njih od strane uprave. Mozda su Bronja i Salkanovic dovoljni, mozda vise skripi u veznom redu, sta ja znam, neka rade najbolje kako znaju i umiju.

Sibenik opasna ekipa, njihova druga liga je kao nasa PL, bit ce ovo dobra provjera. Ako nismo u stanju kupiti 2000+ ulaznica pisaj po nama :bih:

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 24 jul 2023, 18:26

Truhlo je napisao/la:
24 jul 2023, 15:30
redbull93 je napisao/la:
Sreca je bonus, sto ne moze ovako: jedva cekam da krene sezona i gledamo nas Celik na bilinom i dolazimo u sto vecem broju, uduplamo prosjek u odnosu na centar i uzivamo u prvoj ligi bez pritiska i kakvi god rezultati bili, idemo u sto vecem broju.

Sve nesto ako se dovede napadac, ako se nabije sibenik 3:0, ako dodje play, ako ovo ako ono. Pose.rem se na takvu publiku i navijace.

Karic je greska strucnog staba. Ako im nije bio pokazatelj prosla sezona, ne razumijem sta gledaju. Propustio pola sezone zbog povreda, zabio jedan gol na 20 nastupa, totalni promasaj. Uopste nije zasluzio da ostane, ali eto ****.ji ga, placaj mu mirovinu sada i trazi jos jednog napadaca :zviz:
Lahko je meni za nas ovdje, ovo gore je za derbi navijace. Nazalost imamo ih u vecem broju i sa tim se moramo pomiriti i boriti da ih sto vise vratimo na put pravih navijaca. Sve ovo sto si napisao se podrazumijeva, ali
u realnosti nije bas tako. Zato nam treba malo srece, na to mislim, da nam ne treba 30 sansi, 5 stativa i 2 penala za jedan gol.

Zadnjih dana seremo malo vise na neke stvari, ali ok, vjerujem da smo ovdje mi najmanji problem. Kad dodje akcija 12ti igrac, ocekujem vas sve na listi za sva ova "piskaranja" :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 24 jul 2023, 18:27

Koja kuknjava. Kakvi komentari na dvije prijateljske pripremne utakmice u fazi fizicke spreme igraca i isprobavanja pridoslica. Dajte ljudi malo strpljinja. Najbolje bi bilo da u glavi zamislite da smo ovu sezonu sredina tabele i samo opusteno.
Kuknjava za spicem . Pa polako ljudi. Bit ce ima i zimski prelazni samo lagano. Nacemo i napadaca .

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 24 jul 2023, 18:29

Biti će to dobrooo. Delirijum u Olovu aBd, 250-300 :ljepota: :opaopa:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 24 jul 2023, 18:41

Je li na kraju Bronja ima BiH pasos ili ne? Mogli bi ostati samo na Salkanovicu dok se ceka radna i boravisna dozvola :mrgreen:

Hocemo Durmisa u vrhu napada :opaopa:

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 24 jul 2023, 19:45

Celicni je napisao/la:
24 jul 2023, 17:52
Convicts je napisao/la:

Zapad u napad!
Što više ovo izreklamirati da klub zaradi finu cifru od karata.Marketing kluba da krene lagano furati raju.Objave svaki dan vezano samo za utakmicu sa Šibenikom.Neke video priloge napraviti npr. kada su se naša dva kluba zadnji put sastastala, upoznati raju sa protivnikom i napravio bi kratko nešto kako su došli do finala kupa Hrvatske, jer kad raja vidi da je neko izbacio onakav Dinamo i igrao finale kupa sa Hajdukom, bogami svako bi volio gledati takvog protivnika i naš Čelik kako se bori sa njima, jednostavno takav protivnik je magnet za publiku.Isto tako ko su njihovi navijači itd. neki blic screen svega.
Karte pustiti ranije u sve objekte, slikati kako raja kupuje karte, pa dvije karte dvije kako se kupuju.
Nažalost neću biti na tekmi, ali ću obezbjediti par karti preko druga i podijeliti. :bih:
+1 :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.