AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Bajram Šerif Mubarek Olsun braćo.
Evo mladi gube od Hajduka.
Evo mladi gube od Hajduka.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Haman da su i omladincima prekidi slaba tačka 
Bajram Šerif Mubarek Olsun i od mene!
Bajram Šerif Mubarek Olsun i od mene!
Il Club più titolato al mondo!
Znaci sutra nema Girouda, tu je Rebic, Ibra ce biti na klupi, 3 bobe su pod must, lazio kiksao, a i Juve ce 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ja bih volio da nesto dobro kupimo bez cigancenja, kad ti zapne za oko igrac na poziciji koja skripi da ga kupis i posteno platis. Da mu dadnes platu bez natezanja kao sto se sad radi.
Primjer: Real je platio 70m za nekog malog brazilca (cini mi se Endrix ili tako nekako). Nasi nemaju toliki budzet u tri transfer roka.
Cigancenje mi dosadilo Muxa moj.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Fantasista
- Kontakt:
Probable lineup vs. Lecce:
Maignan; Kalulu, Thiaw, Tomori, Theo Hernandez; Tonali, Krunic; Messias, Brahim Diaz, Leao; Rebic
Real ima svoj stadion , ogromne godisnje prihode , a Milan je donedavno bio u kanalu, izbacivan iz europskih takmicenja zbog FFP-a, nije sezonama bio relevantan u Europi. Ova sezona u LP je donijela mnogo financijske stabilnosti i za ocekivati je da na ljeto bude nekih vecih transfera.koraj je napisao/la: ↑22 apr 2023, 23:58Ja bih volio da nesto dobro kupimo bez cigancenja, kad ti zapne za oko igrac na poziciji koja skripi da ga kupis i posteno platis. Da mu dadnes platu bez natezanja kao sto se sad radi.
Primjer: Real je platio 70m za nekog malog brazilca (cini mi se Endrix ili tako nekako). Nasi nemaju toliki budzet u tri transfer roka.
Cigancenje mi dosadilo Muxa moj.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sve osim pobjede danas je čista katastrofa. Više izgovora nema i ne smije biti.
Ne može ni ovaj meč proći bez neke akrobacije Piolija. Pa pobogu vidjeli smo svi kako je Diaz opasan na krilu, šta će opet na mjestu desetke. A pokojni Messias da dobija minute .
Ne može ni ovaj meč proći bez neke akrobacije Piolija. Pa pobogu vidjeli smo svi kako je Diaz opasan na krilu, šta će opet na mjestu desetke. A pokojni Messias da dobija minute .
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Gledaj kose u Thea sve te yeblo 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Fantasista
- Kontakt:
Theo se posvađo s mozgom davno.
- muha milanez
- Kontakt:
Samo nek igra i nek funkcioniše kako treba
Forza Milan
Forza Milan
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Fantasista
- Kontakt:
Još jedno mučenje u najavi.
Ovo je ona klasična utakmica u kojoj sa svakom minulom minutom postaje sve teže dati gol jer se krene uvlačiti nervoza i frustracija. A i mi, hvala bogu, inače znamo igrati protiv bunkeraša. 
Ovdje se jednostavno mora dati 150% od sebe i dati bar jedan gol odmah u prvom poluvremenu, da ne postane ružno po nas.
Ovdje se jednostavno mora dati 150% od sebe i dati bar jedan gol odmah u prvom poluvremenu, da ne postane ružno po nas.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koliko god da je Krunic dobro odigrao protiv Napolija, u ovakvim utakmicama, gdje trebas napadat, gradit napad, on jednostavno nije dobra opcija.
Il Club più titolato al mondo!
Kako ovo nije penal?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Treći meč zaredom čist penal ne sude Milanu. Ne sumnjam da bi ga mrtvi Lazio ili Roma dobili. Kao i više puta ove sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sta nam rade sudije ove sezone sve im yebem u pic.ku
- Fantasista
- Kontakt:
Izbio je igrač Leccea loptu nakon Theovog kontakta sa njom.
- muha milanez
- Kontakt:
Kako nije penal? Jbte i suđenje više
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ja stvarno ne znam u šta vi gledate, ali ondje se jasno vidjelo da je bio start na loptu.
Ne da nam se nikako sa ovim penalima u zadnje vrijeme, ili ga ponište ili ga oni sami promaše.
Ne da nam se nikako sa ovim penalima u zadnje vrijeme, ili ga ponište ili ga oni sami promaše.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.