zivinaajkula je napisao/la:CroUltras je napisao/la:Happy Mostar...Imamo još dvije teške utakmice u prvenstvu sa Širokim i Olimpicom,4 boda i titula je naša.
A nisu vam teze utakmice protiv Celika koji ima 4 poraza u 24 kola. i protiv Veleza u Vrapicicma koji su vam ljutiti rivali?!
Jedino lagano do kraja ce vam biti Leotar i Obarska,ostalo tesko do bola,tako da cete vi titulu veoma tesko da osvojite pogotovo ako sada ne pobjedite Siroki!
Pa zaboravljaš da i ostali imaju međusobne susrete a kad spominješ Čelik pa evo Željo igra sa njima slijedeći vikend.Upravo sam napisao na drugoj temi da će se Čelik vjerovatno okrenuti kupu i u prvenstvu odmarati igrače kao što su to već jučer uradili.Nadam se da će u kupu imati aktivan rezultat za uzvrat u Širokom jer nama dolaze 3-4 dana nakon te utakmice.Nama je igrat jednu po jednu utakmicu pa šta nam bog da.Što se mene tiče mi smo već napravili ono što smo zacrtali jer vrlo vjerovatno i 4 mjesto vodi u predkola EU takmičenja a jedan trofej bio bi šlag na kraju

a imamo možda i najširi igrački kadar koji Karačić dobro mixa i to nam možda na kraju donese prevagu u prvenstvu ili vjerovatnije u kupu.
Istina , Čelik ima samo 4 poraza ,ali onda po tom rezonu mi sigurno dobijamo komšinice u Vrapčićima koji evo tek danas ,nakon skoro pola godine, dobili kući utakmicu

.Kolo po kolo ,pa ćemo vidjeti kako će ići
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI