Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ne trebaju mi znalci za ovaj sport, prezadovoljan sam procentom uspješnosti 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za prognozu žena ne mogu biti objektivan, s obzirom sam zaljubljen u Simonu Halep...ali je svakako vidim u finalu
Pretpostavljam da ce igrati sa onim nabildanim crnim muškarcem zarobljenim u tijelu žene koji se odaziva na Serena.
Pretpostavljam da ce igrati sa onim nabildanim crnim muškarcem zarobljenim u tijelu žene koji se odaziva na Serena.
Misliš na osvajačicu 18 slamova i jednu od najboljih igračica svih vremena?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jedva cekam dan kad ce ta trandža odyebati iz svijeta ženskog tenisa...ili neka se prebaci u muški sektor
dojadila je i Bogu i narodu
Baš bih volio vidjeti to Rafino razbijanje Novaka u finalu 
ako Rafael uopšte dođe do finala, onda su šanse 50/50shminka je napisao/la:Baš bih volio vidjeti to Rafino razbijanje Novaka u finalu
a Novak ce doci svakako
Jesi tako mislio i prošle godine 
To će biti dan kada je i zvanično preminuo ženski tenis, a kad će se ponovo roditi, to niko ne zna.let3 je napisao/la:jedva cekam dan kad ce ta trandža odyebati iz svijeta ženskog tenisa...ili neka se prebaci u muški sektor
Nadam se da će Muguruza, Keys, Davis, Townsend pa i ova mala Benčić uraditi nešto više.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Iskreno, nisamBelmin6 je napisao/la:Jesi tako mislio i prošle godine
Wawrinka je indijanski upao, razjebao sistem
Rafa će u finalu sa palicom izaći na teren 
novaku sledi pakao... svi znamo da ga nekad super serveri izbace iz takta... miloš je taj...
onda nišikori ga je mučio uvijek, a prošle godine ga je i dobio, plus to je 1/2 finale, a novak ne zna da ga odigra nego u 5 setova
onda nišikori ga je mučio uvijek, a prošle godine ga je i dobio, plus to je 1/2 finale, a novak ne zna da ga odigra nego u 5 setova
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES, jesi li to dobio posao na BHT?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nisam, što pitaš?Virtu4l je napisao/la:DANTES, jesi li to dobio posao na BHT?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma vidim počeo si miješati ekavicu i ijekavicu pa reko' da priupitam ima li se šta čestitati 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Ma vidim počeo si miješati ekavicu i ijekavicu pa reko' da priupitam ima li se šta čestitati
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Daj mi pobjednike u obe konkurencije. Da se oparim.Virtu4l je napisao/la:Ne trebaju mi znalci za ovaj sport, prezadovoljan sam procentom uspješnosti
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nole i Serena.
Na to ne vrijedi ni igrati.
Idem sa Murray i Halep.
Idem sa Murray i Halep.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ova ciganka Halep kao da je namjestila mec, igra potpuno nezainteresovano djeluje kao da namjerno grijesi, a uopste se ne nervira , stavise pravi pauze izmedju poena po 6 7 sekundi, fakat zenski tenis je dostigo dno dna.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ode Halep k'o rukom odnešena
mada, teniserke poput Makarove, Kvitove, Svitoline su mnogo nezgodne, igraju taj nekakav agresivan tenis, kad imaju svoj dan, svakome mogu napravit' probleme i mogu dobit' svakog
mada, teniserke poput Makarove, Kvitove, Svitoline su mnogo nezgodne, igraju taj nekakav agresivan tenis, kad imaju svoj dan, svakome mogu napravit' probleme i mogu dobit' svakog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.