Dobro, pretjerao sam sa nekim stvarima.Kawhi je napisao/la:Ovo ostalo ću ti preskočiti.Otelo je napisao/la: Razumijes ti mene donekle, 40%. Ipak trebao si zivjeti u Cazinu da bi shvatio kako se ja osjecam i sta ciljam da kazem. Ovdje je muzika na 0. Kad kazes ljudima da slusas nesto strano odmah pomisle: " Kreten se umislio a zapravo nema pojma o cemu pjevaju".
Razlika je sto se obrazovnim ljudima omakne ali oni neobrazovani se uvijek po tom istom netu prave pametni i onda pisu gramaticki neispravno.
Ali stvar je u tome da ja osobu kojoj je vrh muzike Ceca, Stoja, Seka, ova-ona ne mogu shvatiti ozbiljno.
I ja sam iz male sredine. Možda par ljudi zna prokomentarisat, ali sve je do tvog stava i ophođenja prema drugim. Uostalom i ti ćeš uvijek prokomentarisati "ej vidi one glupane slušaju šklj". Kako si ti drugačiji od njih onda?
A čekaj malo. Ti misliš da nekoga čini pametnim i daje mu pravo da se pravi pametan to što je naučio pravilno pisati? To što neko završi lupam, medicinu, ili neki drugi fakultet znači da ga to čini stručnjakom za muziku?
E vidiš opet pokazuješ neznanje. Ne može porediti Cecu s te dvije pa čak ni Seku ne možeš sa Stojom porediti. Poslušaj ponekad nešto možda ti se i svidi. Ne Stoju svakako. Ona je dno.
Naravno da ga ne čini strucnjakom za muziku ali znanje npr. stranog jezika (engleskog ) mu moze dati uvid u neke nove muzicke pravce.
Cujem nekad u kaficu i ne sviđa mi se ali i dalje su bolje od Stoje

Hajmo ovdje zavrsiti ovu raspravu

Kad dođem u Sarajevo pijemo uz Tomu, Miroslava & co ?
Btw. Jesi prestao pusiti ? Znam da si davno pricao da ces prestati