Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Otelo
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2015, 18:42

Kawhi je napisao/la:
Otelo je napisao/la: Razumijes ti mene donekle, 40%. Ipak trebao si zivjeti u Cazinu da bi shvatio kako se ja osjecam i sta ciljam da kazem. Ovdje je muzika na 0. Kad kazes ljudima da slusas nesto strano odmah pomisle: " Kreten se umislio a zapravo nema pojma o cemu pjevaju".
Razlika je sto se obrazovnim ljudima omakne ali oni neobrazovani se uvijek po tom istom netu prave pametni i onda pisu gramaticki neispravno.
Ali stvar je u tome da ja osobu kojoj je vrh muzike Ceca, Stoja, Seka, ova-ona ne mogu shvatiti ozbiljno.
Ovo ostalo ću ti preskočiti.
I ja sam iz male sredine. Možda par ljudi zna prokomentarisat, ali sve je do tvog stava i ophođenja prema drugim. Uostalom i ti ćeš uvijek prokomentarisati "ej vidi one glupane slušaju šklj". Kako si ti drugačiji od njih onda?

A čekaj malo. Ti misliš da nekoga čini pametnim i daje mu pravo da se pravi pametan to što je naučio pravilno pisati? To što neko završi lupam, medicinu, ili neki drugi fakultet znači da ga to čini stručnjakom za muziku?

E vidiš opet pokazuješ neznanje. Ne može porediti Cecu s te dvije pa čak ni Seku ne možeš sa Stojom porediti. Poslušaj ponekad nešto možda ti se i svidi. Ne Stoju svakako. Ona je dno.
Dobro, pretjerao sam sa nekim stvarima.
Naravno da ga ne čini strucnjakom za muziku ali znanje npr. stranog jezika (engleskog ) mu moze dati uvid u neke nove muzicke pravce.

Cujem nekad u kaficu i ne sviđa mi se ali i dalje su bolje od Stoje :rol:

Hajmo ovdje zavrsiti ovu raspravu :thumbup:

Kad dođem u Sarajevo pijemo uz Tomu, Miroslava & co ?
Btw. Jesi prestao pusiti ? Znam da si davno pricao da ces prestati :hmmmmm:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 08 jul 2015, 18:49

Donnie Darko je napisao/la: Npr. neki dan jedna djevojka koja mi se sviđa, i koja mi je privukla pažnju pjesmama koje postavlja na fb (marvin gaye, animals, smiths, pixies, odnosno sve u šta se ja zaklinjem), odjednom je postavila pjesmu Tanje Savić. Mišljenje o njoj mi je opalo iste sekudne, iako se to protivi zdravom razumu i svjestan sam toga. Jbg, licemjer sam, ali nadam se da ću se riješiti uskoro tog problema u potpunosti :mrgreen:
Ovo je najgora stvar. Ja se tako zaljubio u jednu malu što obožava Ziju ko i ja i ona me pola godine j3bavala u mozak. Od tada ne pričam s curama o muzici. :mrgreen:
Otelo je napisao/la: Naravno da ga ne čini strucnjakom za muziku ali znanje npr. stranog jezika (engleskog ) mu moze dati uvid u neke nove muzicke pravce.
Ma dobro to. Logično da neko neće slušati Queen ako ne zna engleski. Mada moj stari iako je učio ruski u školi i s engleskim se nije baš doticao voli neke strane grupe koje sviraju dobro. :mrgreen:
Otelo je napisao/la: Kad dođem u Sarajevo pijemo uz Tomu, Miroslava & co ?
Btw. Jesi prestao pusiti ? Znam da si davno pricao da ces prestati :hmmmmm:
U Sarajevu možeš piti uz šta hoćeš.
Čak sam imao priliku piti uz ilahije. Nek se ne uvrijedi niko od vjernika. :mrgreen:
Nema šanse da prestanem pušiti. Prešao sam na lošije cigare (i jeftinije) pa sam smanjio s one kutije, kutije i po dnevno. Sad mi i 2 dana zna biti ako ne odem na kafu/pivu. :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 jul 2015, 18:51

Bosniacum Lilium je napisao/la: @DD ja B kompleks i C vitamin uzimam u tabletama redovno, magnezij i multivitamin kao sumece. Dobrog su okusa pogotovo multivitamin. :D
Ma dobrog jašta. Prije mi nije bilo zanimljivo, i prije možda mjesec dana dosadilo mi limunadu pravit svaki dan, i uzmem sebi kalcijum. Sutra odmah otišao i uzeo multivitamin i magnezijum. Derem po jednu svaki dan, nekada i više. Kako sam krenuo, za par sedmica ću ih u venu direktno šicat.

Sve to zbog ljenosti, i onih par minuta da se iscjedi limun :mrgreen:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 jul 2015, 18:53

Gdje da razmjenim 100e, a da najbolje prodjem? :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 jul 2015, 18:54

Evolution87 je napisao/la:Gdje da razmjenim 100e, a da najbolje prodjem? :mrgreen:
Svugdje ces isto proci, za Euro je nekako fiksno ja mislim.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 08 jul 2015, 18:54

Evolution87 je napisao/la:Gdje da razmjenim 100e, a da najbolje prodjem? :mrgreen:
Koliko cigli hoćeš? :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2015, 18:56

Eh, mozes piti uz sta hoces ali ne mozes se rasut kako treba :P

I ja isto ne mogu prestati, al mijenjam marke kako se mijenja i cijena. Sad sam na Boss Gold :)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 jul 2015, 18:59

@Otelo jel' ti ides u sarajevo da studiras ili da propadnes u nekoj birtiji ? :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la Evolution87 » 08 jul 2015, 18:59

Heller je napisao/la:
Svugdje ces isto proci, za Euro je nekako fiksno ja mislim.
Hvala drug.
Kawhi je napisao/la:
Koliko cigli hoćeš? :mrgreen:
Moram se raspitati kod ovih komsija, oni su upuceni oko tih stvari.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2015, 19:01

Tribalian je napisao/la:@Otelo jel' ti ides u sarajevo da studiras ili da propadnes u nekoj birtiji ? :mrgreen:
Oboje :P

Bit cu boem :opaopa:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 jul 2015, 19:03

Otelo je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:@Otelo jel' ti ides u sarajevo da studiras ili da propadnes u nekoj birtiji ? :mrgreen:

:mrgreen:

Cisto da znas da zeludac samo donekle podnosi boemski zivot. :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 jul 2015, 19:06

jasmin10 je napisao/la:Nemoj se ljutiti kralju, ali po tvojoj priči većina cura koje su okrenute vjeri su, da se blago izrazim, jer postim, lake cure, ljudi koji slušaju sve su nepismeni...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pa pazi... ono sve su vjernice idu u crkve, džamije, poste 4 posta ili ramazan, ali uveče se oleše uz hitove Napravi mi sina pod svetlima kazina, Nisu mu žena da budeš poštena, itd, itd...

@trib želudac je ku.rva
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 08 jul 2015, 19:12

Jel to dosla tetka iz Austrije? :mrgreen: :mrgreen:
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jul 2015, 19:14

Tribalian je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

:mrgreen:

Cisto da znas da zeludac samo donekle podnosi boemski zivot. :mrgreen:
Stvar je u tome da cu studirati nesto sto volim pa cu sve i lakse nauciti.

A zeludac ce na postepni trening, onako vremenom ce moci primiti vise :P

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 jul 2015, 19:25

Dantes kod nas nema toga da cure poste i odmah se tu noć unište od alkohola.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 jul 2015, 19:28

DANTES je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Nemoj se ljutiti kralju, ali po tvojoj priči većina cura koje su okrenute vjeri su, da se blago izrazim, jer postim, lake cure, ljudi koji slušaju sve su nepismeni...

pa pazi... ono sve su vjernice idu u crkve, džamije, poste 4 posta ili ramazan, ali uveče se oleše uz hitove Napravi mi sina pod svetlima kazina, Nisu mu žena da budeš poštena, itd, itd...

@trib želudac je ku.rva
Želudac je kurvetina, ja cim malo luka il ljute paprike moram i sode a nije mi lakse ni sa corbama i ostalim, al zato vlahov, meso, sirevi i pivo ne prave stetu :mrgreen:
Nullius in verba

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 jul 2015, 19:38

Ja sam nedavno pio vitamin B i tako mi je otvarao apetit da sam normalno jeo 5-6 puta dnevno. Tek nakon nekog vremena sam upratio sta je uzrok. :mrgreen:

Muzika: Tanju Savic mogu progutati (ipak je pjevacica mladje generacije, i pjesme se mogu okarakterisati i kao pop), ali kad je jedna treba objesila pjesmu Mile Kitica iz 90 i neke, i to onaj najzesci sund... e to se ne prasta.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 jul 2015, 19:40

@Heller meni zimus puko čir i imao bakteriju... da sam svaki dan jeo kamenje i go.vna previše je... a onda su mi dali dugačak spisak hrane koju ne smijem jesti... uglavnom sve što volim i sve što valja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 jul 2015, 19:43

DANTES je napisao/la:@Heller meni zimus puko čir i imao bakteriju... da sam svaki dan jeo kamenje i go.vna previše je... a onda su mi dali dugačak spisak hrane koju ne smijem jesti... uglavnom sve što volim i sve što valja
Cuj puk'o cir? To boli k'o ludo, jel da?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 jul 2015, 19:47

Dobro nemam ja takvih problema al mi bude lose kad me zgaravica spuca
Nullius in verba

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.