hajde ba mali vozi s teme više, libo nas šta ti misliš jednostavno. imaš temu opšte diskusije za vas skretničare i ostaleZaLe98 je napisao/la:NEMA VEZE LIGA JE VAŠA.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hajde ba mali vozi s teme više, libo nas šta ti misliš jednostavno. imaš temu opšte diskusije za vas skretničare i ostaleZaLe98 je napisao/la:NEMA VEZE LIGA JE VAŠA.
To i ja govorim nakon prve utakmice. Niti sam navijač Želje niti Sarajeva. Nije mi dozvoljeno ovdje da pišem, al' hoću nek popušim ban boli me k. I Mortemu sam 50x napisao nema pomaka u ekipi. Al' kako planete kad Vam se spomene Oda. Zašto?zagorski je napisao/la:Sve to stoji braco,ali hajmo ruku na srce pa priznati da je ekipa koja je parirala jednoj Borusiji na Kosevu,jos dodatno pojacana morala odigrati bolje i jace. Koliko je do snage Lecha toliko je i do nas. Meni je ovo izgledalo kao da su se nasi odmah nakon izvlacenja pomirili da ne mogu proci i onda ajd da i to odradimo i idemo dalje. Ako je i tako i ako se forma tempira za Pl ja i to prihvatam,ALI!!! Ako i u PL bude ovakav pristup,Bogami nece valjatiPitarBordo je napisao/la:Cijela logika.Ajax je napisao/la:Nijedna momcad iz ove lige nebi izdrzala Lechov tempo. Liga prvaka je duplo teza od evropa lige.
SAMO SARAJEVO!
Mitomane, napusti drustvo velikih djecakaZaLe98 je napisao/la:Šta je majmune sprčim te u usta. Krivo ti što sam realan?joker90 je napisao/la:Hajde ba odyebi vise s teme pichka ti materina strumfovska, pa hoce li iko ukloniti majmuna????ZaLe98 je napisao/la:Šta ono reče Dženo prije utakmice?
"Nije još sve gotovo.." Oda je za tebe Murinjo.
Tacno tako,sve si rekao..simon je napisao/la:Shvatite da Lech igra onoliko koliko im treba, igraju cvrsto i tesko im je uzeti loptu. Mi smo neuigrani i to je problem i takvi ne mozemo igrati ligu prvaka na visokom nivou.
Niti jedan od nasih igraca nije dao ni blizu onoga sto moze jer su nas takticki potpuno zatvorili i timski a i individualno.
Nesto tako otprilike ako budu svi igraci motivisani. Tu najvise mislim na Stojceva koji moze kada to on hoce.hz033 je napisao/la:A sad ćeš gledati nas u položaju Lecha nad ostalim u PL, no sikiriki.
Tako je jako solidno.Head je napisao/la:Odlicno je ovo.
Ja kazem tek cemo nakon prva 4 kola PL moci dati neko misljenje o ovoj ekipi i strucnom stabu.kanarinac je napisao/la:LJudi previse ste srcani,vase fudbalsko znanje je veoma povrsno.
Ja cu vam reci sad jednu stvar a vi shvatite kako hocete,zadnjih 10 godina u BIH nije dosla organizovanija ekipa,Borusija je jaca ali nije organizovaniji na terenu a sam dokaz je to proslogodisnja utakmica na kosevu protiv Borusije gdje smo napravili 5 super prilika i zabili 2 gola cak smo i u Njemackoj napravili par extra prilika a ovima odgovorno tvrdim sa jacom ekipom smo napravili 2 polusanse,i sami ste vidjeli kako ljudi prave duple blokove i kakvo organizovano igraju odbranu,ovi sto kazu leh je odigrao koliko je trebao ljudi nije tako volili su oni nas natrpati ali to nije njegova igra,a to cete da vidite i protiv Basela kakve ce ljudi dvije sahovske partije da odigraju,a vi previse zelite i previse ste nerealni polako nemoze se tako brzo do grupne faze,sjetite se 8 godina smo bili bez titule,koju nam je donio nas lav Dzeno,i sad bi ga otjerali.
Sada idemo da damo podrsku nasim momcima abd do duple krune.
ZaLe98 je napisao/la:
To i ja govorim nakon prve utakmice. Niti sam navijač Želje niti Sarajeva. Nije mi dozvoljeno ovdje da pišem, al' hoću nek popušim ban boli me k. I Mortemu sam 50x napisao nema pomaka u ekipi. Al' kako planete kad Vam se spomene Oda. Zašto?
Pa zar nije izmislio fudbal za ovog? Čuvao lik 0:2. Vidi se
svršavate li na taj post?BitiSrcemVezan je napisao/la:ZaLe98 je napisao/la:
To i ja govorim nakon prve utakmice. Niti sam navijač Želje niti Sarajeva. Nije mi dozvoljeno ovdje da pišem, al' hoću nek popušim ban boli me k. I Mortemu sam 50x napisao nema pomaka u ekipi. Al' kako planete kad Vam se spomene Oda. Zašto?
jelde ?
HAJDE MAJMUNE MALI VIŠE ODHEBI DA TI NE KAŽEM U KOGA TI SVRŠAVAMO! GLEDA LI IKO OD ADMINISTRACIJE OVU TEMU?ZaLe98 je napisao/la:Jel piše da sam navijač želje tu? Svršavate li na taj post?BitiSrcemVezan je napisao/la:ZaLe98 je napisao/la:
jelde ?
Ekipa je jaca 20% nego lani samo sto Stojcev **** a lani je bio odlican u evropi i na pocetku sezone i to nam fali u ofanzivnom dijelu sredine terena. Almir Bekic ce biti veliko pojacanje. A o stoperskom paru Stepanov-Barbaric da ne govorim. I da jako fali Delac. Ako se izuzme golman ekipa je 20% jaca a golman ni nece biti toliko bitan u Premijer ligi i nije ni Ostrakovic bas toliko los za ligu kao sto nije bio ni Bandovic.zagorski je napisao/la:Ja kazem tek cemo nakon prva 4 kola PL moci dati neko misljenje o ovoj ekipi i strucnom stabu.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.