FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 jul 2015, 22:58

ZaLe98 je napisao/la:NEMA VEZE LIGA JE VAŠA.
hajde ba mali vozi s teme više, libo nas šta ti misliš jednostavno. imaš temu opšte diskusije za vas skretničare i ostale :guz:
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 22 jul 2015, 22:59

Hajde makar natrpajte drinu, dokažite da želite duplu! Neka se ostaloj buraniji gaće zatresu... IGRAJ BORDO BIJELI!

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 22 jul 2015, 23:00

zagorski je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Nijedna momcad iz ove lige nebi izdrzala Lechov tempo. Liga prvaka je duplo teza od evropa lige.
Cijela logika.

SAMO SARAJEVO!
Sve to stoji braco,ali hajmo ruku na srce pa priznati da je ekipa koja je parirala jednoj Borusiji na Kosevu,jos dodatno pojacana morala odigrati bolje i jace. Koliko je do snage Lecha toliko je i do nas. Meni je ovo izgledalo kao da su se nasi odmah nakon izvlacenja pomirili da ne mogu proci i onda ajd da i to odradimo i idemo dalje. Ako je i tako i ako se forma tempira za Pl ja i to prihvatam,ALI!!! Ako i u PL bude ovakav pristup,Bogami nece valjati
To i ja govorim nakon prve utakmice. Niti sam navijač Želje niti Sarajeva. Nije mi dozvoljeno ovdje da pišem, al' hoću nek popušim ban boli me k. I Mortemu sam 50x napisao nema pomaka u ekipi. Al' kako planete kad Vam se spomene Oda. Zašto?
Pa zar nije izmislio fudbal za ovog? Čuvao lik 0:2. Vidi se :D
Evo ne znam..

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 22 jul 2015, 23:00

ZaLe98 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
ZaLe98 je napisao/la:Šta ono reče Dženo prije utakmice?

"Nije još sve gotovo.." Oda je za tebe Murinjo.
Hajde ba odyebi vise s teme pichka ti materina strumfovska, pa hoce li iko ukloniti majmuna????
Šta je majmune sprčim te u usta. Krivo ti što sam realan?
Mitomane, napusti drustvo velikih djecaka :-)
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jul 2015, 23:01

simon je napisao/la:Shvatite da Lech igra onoliko koliko im treba, igraju cvrsto i tesko im je uzeti loptu. Mi smo neuigrani i to je problem i takvi ne mozemo igrati ligu prvaka na visokom nivou.

Niti jedan od nasih igraca nije dao ni blizu onoga sto moze jer su nas takticki potpuno zatvorili i timski a i individualno.
Tacno tako,sve si rekao..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 22 jul 2015, 23:01

Meni je o o veceras ok bilo. Pa ni u nasoj ligi mi nemamo dominaciju protiv imalo jace ekipe.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jul 2015, 23:02

Odlicno je ovo.
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jul 2015, 23:02

hz033 je napisao/la:A sad ćeš gledati nas u položaju Lecha nad ostalim u PL, no sikiriki.
Nesto tako otprilike ako budu svi igraci motivisani. Tu najvise mislim na Stojceva koji moze kada to on hoce.
Head je napisao/la:Odlicno je ovo.
Tako je jako solidno.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 22 jul 2015, 23:03

LJudi previse ste srcani,vase fudbalsko znanje je veoma povrsno.
Ja cu vam reci sad jednu stvar a vi shvatite kako hocete,zadnjih 10 godina u BIH nije dosla organizovanija ekipa,Borusija je jaca ali nije organizovaniji na terenu a sam dokaz je to proslogodisnja utakmica na kosevu protiv Borusije gdje smo napravili 5 super prilika i zabili 2 gola cak smo i u Njemackoj napravili par extra prilika a ovima odgovorno tvrdim sa jacom ekipom smo napravili 2 polusanse,i sami ste vidjeli kako ljudi prave duple blokove i kakvo organizovano igraju odbranu,ovi sto kazu leh je odigrao koliko je trebao ljudi nije tako volili su oni nas natrpati ali to nije njegova igra,a to cete da vidite i protiv Basela kakve ce ljudi dvije sahovske partije da odigraju,a vi previse zelite i previse ste nerealni polako nemoze se tako brzo do grupne faze,sjetite se 8 godina smo bili bez titule,koju nam je donio nas lav Dzeno,i sad bi ga otjerali.
Sada idemo da damo podrsku nasim momcima abd do duple krune.
Samo Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jul 2015, 23:05

Ako neko naleti neka postavi par slika Hordi,bio bih zahvalan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 jul 2015, 23:06

kanarinac je napisao/la:LJudi previse ste srcani,vase fudbalsko znanje je veoma povrsno.
Ja cu vam reci sad jednu stvar a vi shvatite kako hocete,zadnjih 10 godina u BIH nije dosla organizovanija ekipa,Borusija je jaca ali nije organizovaniji na terenu a sam dokaz je to proslogodisnja utakmica na kosevu protiv Borusije gdje smo napravili 5 super prilika i zabili 2 gola cak smo i u Njemackoj napravili par extra prilika a ovima odgovorno tvrdim sa jacom ekipom smo napravili 2 polusanse,i sami ste vidjeli kako ljudi prave duple blokove i kakvo organizovano igraju odbranu,ovi sto kazu leh je odigrao koliko je trebao ljudi nije tako volili su oni nas natrpati ali to nije njegova igra,a to cete da vidite i protiv Basela kakve ce ljudi dvije sahovske partije da odigraju,a vi previse zelite i previse ste nerealni polako nemoze se tako brzo do grupne faze,sjetite se 8 godina smo bili bez titule,koju nam je donio nas lav Dzeno,i sad bi ga otjerali.
Sada idemo da damo podrsku nasim momcima abd do duple krune.
Ja kazem tek cemo nakon prva 4 kola PL moci dati neko misljenje o ovoj ekipi i strucnom stabu.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 jul 2015, 23:07

ZaLe98 je napisao/la:
To i ja govorim nakon prve utakmice. Niti sam navijač Želje niti Sarajeva. Nije mi dozvoljeno ovdje da pišem, al' hoću nek popušim ban boli me k. I Mortemu sam 50x napisao nema pomaka u ekipi. Al' kako planete kad Vam se spomene Oda. Zašto?
slika

jelde ?
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 jul 2015, 23:07

Kakav ljudi imamo stoperski par ,pa to je cudo jedno. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Polako dok se ovo sve uigra.Nikad nisam sigurniji u duplu krunu,jednostavno nikom nam nije ravan .

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 22 jul 2015, 23:08

BitiSrcemVezan je napisao/la:
ZaLe98 je napisao/la:
slika

jelde ?
svršavate li na taj post?
Zadnja izmjena: ZaLe98, dana/u 23 jul 2015, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
Evo ne znam..

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 22 jul 2015, 23:09

Lech je vrlo ozbiljna ekipa, u usponu i nisu potcijenili Sarajevo, ostalo je rezultat razlike u kvalitetu. Nakon Genta i Levskog, tesko da ce nas neko potcijeniti. Sarajevo bi trebalo angazovati veznog igraca klase Benka, takav igrac najvise fali, nazalost najvece uzdanice Cimirot i Radovac nisu taj nivo.
Nista, treba raditi na izgradnji ekipe i uzeti ligu.

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 22 jul 2015, 23:09

Ostrakovic - ima krivice kod gola
Tatko - solidno
Baraba i Stepanov najbolja pojacanja, svaka im cast
Alispahic - **** cao
Stojcev - **** cao
Cimi i Samir - solidno
Dulja - igrac za Bundes lige
Benko - odsjecen
Bekic - nista posebno
Uscuplic - trebamo zaista velikog trenera za velike utakmice

Sve u svemu, nisam razocaran, jer nama treba kao prvo dobar stadion, a onda i prava pojacanja i jos dvije ili tri godine, pa da mozemo igrati u Evropi. Sad se okrenut prvenstvu i pokusat osvojit duplu krunu, pa dalje cemo vidjet.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 jul 2015, 23:10

ZaLe98 je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
ZaLe98 je napisao/la:
slika

jelde ?
Jel piše da sam navijač želje tu? Svršavate li na taj post?
HAJDE MAJMUNE MALI VIŠE ODHEBI DA TI NE KAŽEM U KOGA TI SVRŠAVAMO! GLEDA LI IKO OD ADMINISTRACIJE OVU TEMU?
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 jul 2015, 23:11

Poruka za padobrance:

- ĆERAĆEMO SE MI JOŠ !

:bih: :kafa:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jul 2015, 23:11

zagorski je napisao/la:Ja kazem tek cemo nakon prva 4 kola PL moci dati neko misljenje o ovoj ekipi i strucnom stabu.
Ekipa je jaca 20% nego lani samo sto Stojcev **** a lani je bio odlican u evropi i na pocetku sezone i to nam fali u ofanzivnom dijelu sredine terena. Almir Bekic ce biti veliko pojacanje. A o stoperskom paru Stepanov-Barbaric da ne govorim. I da jako fali Delac. Ako se izuzme golman ekipa je 20% jaca a golman ni nece biti toliko bitan u Premijer ligi i nije ni Ostrakovic bas toliko los za ligu kao sto nije bio ni Bandovic.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 22 jul 2015, 23:12

Dobro ne treba pretjerivati Lech nas ovu tekmu nije razvalio, nit je najorganizovanija ekipa koja je dolazila. Porediti ih sa proslogodisnjom Borussiom je glupost. Ljudi u 2 utakmice nisu izgubili od Bayerna (pobjeda u Minhenu i remi), a izborili su LP ispred par superjakih ekipa. Na kraju krajeva sumnjam da ce Lech proci Basel, ali da su za nas jos uvijek prejaki jesu. Napisah ranije po cistoj kvaliteti nismo zasluzili da izgubimo obje utakmice ali se nismo ni osramotili. Takodje sam ranije pisao da je najvaznija domaca liga i da odrzimo kontinuitet osvajanja trofeja. Spustite malo lopticu, klub smo u usponu, a jednom ce se isplatiti sav rad koji uprava ulaze.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.