Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Imaš pregršt Ekatarininih pjesama na englskom i ako sagledaš malo objektivnije vidiš da nije to to.
I naravno sad ide ona klasična, ja sam poseban i razlikujem se od širokih narodnih masa jer slušam pravu muziku. To su oni što pogledaju film ili seriju i kažu nije to za svakoga a ni oni nisu skontali ništa. Šta ka'e Tyler; You are not special, you are not a beautiful or unique snowflake...
I naravno sad ide ona klasična, ja sam poseban i razlikujem se od širokih narodnih masa jer slušam pravu muziku. To su oni što pogledaju film ili seriju i kažu nije to za svakoga a ni oni nisu skontali ništa. Šta ka'e Tyler; You are not special, you are not a beautiful or unique snowflake...
Don't hate what you don't understand.
I album Chinese Democracy od Gunsa je katastrofa a to ne mijenja cinjenicu da su jedan od najvecih bendova ikad, a Angels Breath od EKV-a je snimljen na kraju kraju.
Eh, nije to standardna prica nego istinita. Osobu koja slusa Janu, Cece i kompaniju sa 0 lirike ne mogu shvatiti ozbiljno ali takve slusaju siroke narodne mase i to je cinjenica. Sad da dođe Dragana na Koševo napunila bi isto, da dođe Parni Valjak tesko.
Ne mozes sad porediti film ili seriju sa muzikom. Meni donesi naprimjer akcijskih film koji je dobio Oscara i necu ga pogledati jer ne volim akciju ili nekom donesi SF seriju nece mu se svidjeti ali kad je muzika u pitanju ne mozes Cecu slusati ni da ti plati neko.
Lirika 0, muzicka pozadina 0, ljudi koji istu slusaju 0 i ona je tu samo kao primjer, isto vrijedi i za ostalu kompaniju od kvazi repera pa do kvazi umjetnika koji misle da im kvaliteta muzike raste sa velicinom sisa.
Eh, nije to standardna prica nego istinita. Osobu koja slusa Janu, Cece i kompaniju sa 0 lirike ne mogu shvatiti ozbiljno ali takve slusaju siroke narodne mase i to je cinjenica. Sad da dođe Dragana na Koševo napunila bi isto, da dođe Parni Valjak tesko.
Ne mozes sad porediti film ili seriju sa muzikom. Meni donesi naprimjer akcijskih film koji je dobio Oscara i necu ga pogledati jer ne volim akciju ili nekom donesi SF seriju nece mu se svidjeti ali kad je muzika u pitanju ne mozes Cecu slusati ni da ti plati neko.
Lirika 0, muzicka pozadina 0, ljudi koji istu slusaju 0 i ona je tu samo kao primjer, isto vrijedi i za ostalu kompaniju od kvazi repera pa do kvazi umjetnika koji misle da im kvaliteta muzike raste sa velicinom sisa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne možeš suditi nikome na osnovu muzike koju sluša al' nikako. To ćeš shvatit vremenom kako budeš upoznavao više ljudi, znam da ti sad ovo što ja pišem izgleda kao neka bezveze priča i ne oćekujem da shvatiš ni najmanje.
Don't hate what you don't understand.
- elbflorenz
- Kontakt:
BaDa12 je napisao/la:
Hvala ti na maksuz istaknutom pozdravu! Pitala sam se kad ćeš se vratiti. Neka te s rajom.
Inženjerski pozdrav nazad.

moramo se cuvati, ipak od nas zavisi ova drzava. Idemo u septembru po diplome . Ja castim.

Jel mislis na moju Naidu ? ona sto pjeva na grandu ?legenda reala je napisao/la:
kako si brate, trebam li prenjeti pozz za Norvešku![]()
jel gledaš il slušaš Naidunadmašiće Janu kad si ti u pitanju
Ne pratim to uopce, ukinuo sam PINK davno. Znam kroz pricu da ta nesto dobro kotira na tom smecu od programa.
Sada je u modi Aco Pejovic i Baja.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Selami i pozdravi za chat raju 
Specijalan pozdrav za brata germana, neka si se vratio

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zamisli s ovim ljudinama slavit novu godinu

Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.
mislim da bi se i oni napili ko i mi, pa bi opet muziku na yt slušali.
- Nerminovic
- Kontakt:
- elbflorenz
- Kontakt:
Sutra mi je veliki dan, uhvati me jeza kada pomislim da cu krociti istim gradom kao nasa kancelarka.Bosniacum Lilium je napisao/la:Selami i pozdravi za chat raju

Merhaba.Nerminovic je napisao/la:ljevaku

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Chat
Sto se tice politike, samo sam jos slab na nasu Majku :shy:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- elbflorenz
- Kontakt:
Kamo srece da trio fantastiko sutra potpise anschluss.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Norwegian police fired just two shots in the entire of 2014, neither of which killed or injured anyone, according to statistics published last month.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A ko da imaju potrebe pucati na nekogrio_Ferdy88 je napisao/la:Norwegian police fired just two shots in the entire of 2014, neither of which killed or injured anyone, according to statistics published last month.

Jedna od najsavrsenijih drzava, ljudi uzivaju u svemu i laganica

Malo ih klima zeza ali ne mozes imati sve

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
jeste a kad ludak upadne u kamp pun djece sit se naubijario_Ferdy88 je napisao/la:Norwegian police fired just two shots in the entire of 2014, neither of which killed or injured anyone, according to statistics published last month.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
pa u americi pucaju ko budale drotovi, pa opet godišenje imaju desetak ludjaka koji pucaju i ubiju 2-10 ljudi onako iz čista mira.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Slicno i ja razmisljam. Bolesne ambicije roditelja su najvise krive.VolimTz je napisao/la:I to mi je buraz nešto odvratno, možda sa mnom nešto nije uredu, ali krevelje se nešto svi zajedno djeca, voditelji i žiri.Unofficialpage je napisao/la:Ma ti pobjednici tih emisija, pogotovo ZG, dobiju stan, album besplatno i kasnije zarađuju pare. Bilo glupo ili ne, ali oni imaju nešto od toga. Pinkove zvezdice i sad grandove su dobre emisije, djeca znaju pjevat. Svi finalisti pinkovih zvezdica dobili iPhone 6
Trebali su nekog kao Kiketa ubacit za voditelja, a nije da pizde svi kolektivno "jaooo kako si sjajnaa, a vidi kikice, jel ti to mama napravila ?"
Jarane, nekad su djeca pjevala po malim slagerima, a sada sa 13 14 odmah u kafanu. Fuj.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Breivik disagreesrio_Ferdy88 je napisao/la:Norwegian police fired just two shots in the entire of 2014, neither of which killed or injured anyone, according to statistics published last month.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
SAD ima 300 miliona stanovnika mnogo nejednakosti socijalne, ekonomske, itd, norveška ima 4 miliona stanovnika, bolji standard, zakone ..Heller je napisao/la:pa u americi pucaju ko budale drotovi, pa opet godišenje imaju desetak ludjaka koji pucaju i ubiju 2-10 ljudi onako iz čista mira.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
pa zato i ne pucaju to govorim, dok je kod amera okršaj policija-kriminalci svakodnevna pojava Evropa ima priblizno stanovnika, pa opet ni u najgorim dijelovima nema toliko sranja na relaciji kriminalci-policja, kod nas kreten puca po ambasadi USA policija ni da zapuca na njega a kamoli ga upuca
Nullius in verba