FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 maj 2018, 00:28

Evo sada ce dvije godine kako nije u Slobodi.....
Do sada je mogao napraviti stadion od 12-13 000 mjesta natkriven 4 kategorije....Sto nije...
Mogao je adaptirati stadion Sloge,prosiriti stadioncic od 6-7 000 je tamam. Ima fola pare stadione od 50 mil.....
Za dvije godine cudo napraviti...sto nije....
Moje misljenje da mu se ne da stadion.....nikako..
Neka seli klub u G.Tuzlu gore ima stadion i prostora da izgradi Wembly.dje ba zapelo..
Ja samo ne volim cinizam ovih nasih sto ga crne pretjerano kao da je on unistio Slobodu a Sloboda bila skoro ugasena trebali glasati o tome na skupstini covjek ustao reko stanite ljudi....
Spasio nas u tom momentu. ..
I umjesto da evo dvije godine iskoristimo i stanemo na noge i ova uprava isto radi duzni igracima duzni pozajmice...kopamo sami sebe...
A ovo sto sada pak Azmir radi,ovo bahacenje i namjerno guranje Sloge ispred Slobode ,politicke igrice. ...eee obraz djon. ...jes bogami...
I sto se mene tice on je zavrsio sa Slobodom....radije nek je ugase nego njemu daju..
Ima i on dosta supljaka...stadion od 50 milki i moj ku.rac.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 maj 2018, 08:18

godine mnoge prolaze, zelja ista ostaje...

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 maj 2018, 08:51

15.5. :bih:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 maj 2018, 09:04

Penaltiky je napisao/la:15.5. :bih:
Dan pobjede nad pravim tuzlacima iz simin hana :urnebes: :bih: :rol: :bih:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 maj 2018, 09:13

staragarda je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:15.5. :bih:
Dan pobjede nad pravim tuzlacima iz simin hana :urnebes: :bih: :rol: :bih:
Od matorog prdonje ne bi takve gluposti očekivao. :kafa:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 maj 2018, 09:38

Stara prica milion puta ispricana. Sto se duzno treba platit i kraj price, ne dovodit se u neugodne situacije VISE. sramota jebmu misa.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 maj 2018, 10:18

Brcanskamalta je napisao/la:Evo sada ce dvije godine kako nije u Slobodi.....
Do sada je mogao napraviti stadion od 12-13 000 mjesta natkriven 4 kategorije....Sto nije...
Mogao je adaptirati stadion Sloge,prosiriti stadioncic od 6-7 000 je tamam. Ima fola pare stadione od 50 mil.....
Neka seli klub u G.Tuzlu gore ima stadion i prostora da izgradi Wembly.dje ba zapelo..
Ja samo ne volim cinizam ovih nasih sto ga crne pretjerano kao da je on unistio Slobodu a Sloboda bila skoro ugasena trebali glasati o tome na skupstini covjek ustao reko stanite ljudi....
I umjesto da evo dvije godine iskoristimo i stanemo na noge i ova uprava isto radi duzni igracima duzni pozajmice...kopamo sami sebe...
A ovo sto sada pak Azmir radi,ovo bahacenje i namjerno guranje Sloge ispred Slobode ,politicke igrice. ...eee obraz djon. ...jes bogami...
I sto se mene tice on je zavrsio sa Slobodom....radije nek je ugase nego njemu daju..
Slazem se, projekti poput Sloginog mi bas mirisu na "projekte" poput Dzerzeleza i slicne, sam naziv kluba Tuzla city mi izgleda kao da je klub iz Gradske ulice....tenutno travnjak Tusnja ne moze izdrzati da jedna ekipa igra u normalnim uslovima a kamoli dvije ekipe kad dodje kasna jesen iz razloga sto JU Tusanj nema strucan kadar za to i a i nesto se bas nisu pohitni oko travnjaka kad npr. padne snijeg (davno prezvakana prica o stadionu i uhljebima)....Azmiru kapa dole, spasio je Slobodu...sada ima svoj tim i nek napravi stadion, znao je i puno ranije da moze uci u PL.....na kraju balade **** vise i njegove suplje....ima milion lokacija oko Tuzle mogao je napraviti i prije stadion u "najbrzem roku" kao sto je izjavio....bujrum, nek napravi i sto se mene tice nek "Tuzla city" igra evropsku ligu prvaka sa smradom Kosticem i ekipom sto naguzi Slobodu i ode u Zelju kao Slobodin igrac i jos potrazuje pare....
🔴⚫️

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 maj 2018, 10:37

A nama nije valjao i tjerali smo ga, a nije ni dobio pravu šansu, eto Bayeru valja
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 maj 2018, 10:45

kakva transformacija Weitzera, postade mladji i ljepsi, a i posvabio se :mrgreen:

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 15 maj 2018, 11:16

Brcanskamalta je napisao/la:Evo sada ce dvije godine kako nije u Slobodi.....
:clap: :clap: :clap:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 maj 2018, 12:31

da je on imao 50 miliona na kamari (siguran investitor) bolio bi njeg patika djon gdje bi stadion izgradio. realno.
sto opet ne amnestira trenutnu garnituru od ove price o dugovanjima, i prijasnjim i sadasnjim

boomboom
Kontakt:

Post Postao/la boomboom » 15 maj 2018, 12:43

off topic :lol:
mala bravura juniorra Slobode... Hodzic i Beganovic po strani, u sesnest. Hodzic A i Maksimovic... sladje bi bilo da je akcija i gol za pobjedu... kao sto rece Petrovic, djeca imaju potencijal :thumbup: :clap:

boomboom
Kontakt:

Post Postao/la boomboom » 15 maj 2018, 12:48

A evo i svi golovi :)

http://dai.ly/x6jgawb

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 maj 2018, 13:10

sta bi sa omladinskog pogona, koliko se sjecam obecalo se i na tome poraditi, dokle se stiglo???
to bi trebao biti jedan od najvaznijih i najzdravijih segmenata kluba?

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 maj 2018, 13:12

Sariel1987 je napisao/la:sta bi sa omladinskog pogona, koliko se sjecam obecalo se i na tome poraditi, dokle se stiglo???
to bi trebao biti jedan od najvaznijih i najzdravijih segmenata kluba?
:urnebes: :urnebes:
Hajdeee baaaa pitas gljuposti :guz:
Opstali smo i ligi sta hoces ti vise sta hoces :?: :!:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 maj 2018, 13:14

kakve druze gluposti pa to je najvazniji dio kluba, ne mozes kupovati skupo,dakle trebas proizvodit.
da se mene pita ko sto me se ne pita bolje bi trenere imali u radu sa djecom nego ovim nezainteresovanim rutomudima.
njima treba sve obezbijedit da bi na kraju dobio proizvod , koji ti moze donijet i bodove i novce.
pa to nije bar izmisljanje tople vode.
a ovde fakat pored ovolike baze bog tepito koliko klubova i skola fudbala bar djece ne fali , jos uvijek...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 maj 2018, 13:16

slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 maj 2018, 13:17

Sariel1987 je napisao/la:kakve druze gluposti pa to je najvazniji dio kluba, ne mozes kupovati skupo,dakle trebas proizvodit.
da se mene pita ko sto me se ne pita bolje bi trenere imali u radu sa djecom nego ovim nezainteresovanim rutomudima.
njima treba sve obezbijedit da bi na kraju dobio proizvod , koji ti moze donijet i bodove i novce.
pa to nije bar izmisljanje tople vode.
Joj druze ba.....meni govoris. .. :roll:
Vidis da se zezam jbg ti.
Nece ga nikada srediti.
Doista mislis da ce vratiti djecu Slobodi i ugasiti OFK..de ba
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 15 maj 2018, 13:19

da mislim, i iskreno se nadam, jer to je jedini ispravan put.
nema drugog a dugorocno ispravnijeg puta za slobodu.
ulaganje u omladinski pogon i proizvodnja igraca.
al treba stvorit uvjete..jebga.
valjda dodje kad tad neko na celo kluba ko ce shvatit i ovo pitanje rijesit, posteno i ispravno.
kaze ne moze. nema sta danas ne moze. samo treba malo dobre volje i postenog rada.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 15 maj 2018, 13:36

Volio bih da joksimovic napise svoju viziju Slobodine djece u prvom timu za stogodisnjicu kluba, kako bi to on posafo

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.