Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
naravno da nisam..cak ni ne podnosim alkohol,ali jako volim popiti pivu ,ali mislim da to nije tema ove emisije
piva,gitara,zena i neki lijep zivot je cilj moga postojanja,iako pivu mozes izbaciti da ne zvucim kao alkos
:D ne,stvarno mi alkohol nije bitan,ali poslije radnog vremena i ispita se jako volim opustiti uz ovaj porok 
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ji-sung je napisao/la:naravno da nisam..cak ni ne podnosim alkohol,ali jako volim popiti pivu ,ali mislim da to nije tema ove emisijepiva,gitara,zena i neki lijep zivot je cilj moga postojanja,iako pivu mozes izbaciti da ne zvucim kao alkos
:D ne,stvarno mi alkohol nije bitan,ali poslije radnog vremena i ispita se jako volim opustiti uz ovaj porok
ne podnosim ni ja pa ne pijem
Rođen s tobom da budem
Faraon iz Visokog je napisao/la:ji-sung je napisao/la:naravno da nisam..cak ni ne podnosim alkohol,ali jako volim popiti pivu ,ali mislim da to nije tema ove emisijepiva,gitara,zena i neki lijep zivot je cilj moga postojanja,iako pivu mozes izbaciti da ne zvucim kao alkos
tuga jelde?
samo piva..od zestine povracam..piva je nesto posebno za mene,iako zvuci alkoholicarski..ma nemojmno vise o tome..odoh ja sa foruma,jer ovo postaje zamorno
Zadnja izmjena: ji-sung, dana/u 16 nov 2010, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
Još če bajramska kladionica biti.Koliko povrijeđenih osoba očekujete večerasSamo F.K.S !! je napisao/la:Kolko ce ih biti povrijedjeno ? ja kazem 4.
P.S.Očekujem nekog da me ispravi za ovo č
Faraon iz visokog metni to sa boldanim u najsmješnije postove
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Izgleda i njega nesto udarilo u glavu 
Alkohol,stadion i zene nista vise u zivotu ne zanima mene
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
da nije zalosno bilo bi smijesnoji-sung je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:ji-sung je napisao/la:naravno da nisam..cak ni ne podnosim alkohol,ali jako volim popiti pivu ,ali mislim da to nije tema ove emisijepiva,gitara,zena i neki lijep zivot je cilj moga postojanja,iako pivu mozes izbaciti da ne zvucim kao alkos
tuga jelde?
Rođen s tobom da budem
Nemoj mi stadion i alkohol daj mi dvoranu,parketSamo F.K.S !! je napisao/la:Izgleda i njega nesto udarilo u glavu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- sarajlija89
- Kontakt:
hahahahhahahahahahSamo F.K.S !! je napisao/la:hvala bogu pa sam ateista
hajd kad ste se vec tog dotakli....moram reci da sam ja vjernik,bar u toj mjeri da vjerujem u Allaha i postujem dosta toga....cak sam i bio privrzen vjeri,al bas i dosta toga znam...jedno vrijeme svih 5 klanjao,sto se mozda i ne bi reklo za mene s obzirom da u svakoj recenici imam j i b
jedini problem..al bas problem su zene...tog se ne mogu odrec stvarno
Sto se vjere tice...stvarno vjerujem i postujem..i bojim se
veceras necu nigdje...jer ne pijem za Bajram,nit zelim to gledat uopce....a i ne zelim se naci u crnoj hronici..nedo Bog...znamo kako to kod nas ide...Doduse, znao sam sa trebom izaci na neka prigodnija mjesta kad je Bajram..al nismo vise skupa..tako da cu preskocit veceras izlazak..mada sam mogo negdje u kafanu..al stvarno ne zelim to za ovaj blagdan...
to je to
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
LBJ MVP je napisao/la:Još če bajramska kladionica biti.Koliko povrijeđenih osoba očekujete večerasSamo F.K.S !! je napisao/la:Kolko ce ih biti povrijedjeno ? ja kazem 4.
P.S.Očekujem nekog da me ispravi za ovo č
Faraon iz visokog metni to sa boldanim u najsmješnije postove
brate,kaže se: još će bajramska kladionica biti,a ne još ČE ,ali eto..
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Joj faila jbt
al haj nema veze mlad sam oprosteno mi je ... nego ja cijenim boga/allaha i postujem ga postujem sve vjere ali nisi vjernik zbog tih vjera su sad po svijetu sranja i podjele 
Gledam nešto većina vas pije(ne mislim pije kao vodu
)
Meni to nikad nije zanimljivo još sam mlad,ali ni cigare pa dosta mi drugova puši,nargila se
Meni nešto nikad jbg živim sportski.Vjerujem u sport i nauku,ako već moram u nešto
).No znam puno o vjeri sve me zanima pa i to i primjetio sad da je na svijetu primjetna jedna užasna stvar.Sve trenutno veće mjere propovjedaju mjeru u jednog boga itd itd i glavna stvar svi su jednaki,poštujmo druge,a oni koji se izdaju za najveće vjernike baš ne poštuju druge

Meni to nikad nije zanimljivo još sam mlad,ali ni cigare pa dosta mi drugova puši,nargila se
Meni nešto nikad jbg živim sportski.Vjerujem u sport i nauku,ako već moram u nešto
Naprimjer ja ne vjerujem ni u Boga sada će neko reći kako to,ali jednostavno više vjerujem nauci i velikom prasku.Ali poštujem ljude koji vjeruju jer sam čovjek ne mogu nikog mrzit zbog nekog njegovog opredjeljena(jedino mogu ne shvatat gayeve,ali njihova stvarSamo F.K.S !! je napisao/la:Citat Samo F.K.S !!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Otkriti novu vrstu životinja :lol:Otkrit život na drugoj planetiFaraon iz Visokog je napisao/la:LBJ MVP
Cemu onda zivot ?
Zakucati sa slobodnog
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Joj da mi je pobijediti ovaj strah od djece... ne znam kako.....HEEEELLLLPPPPPPP

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
šta ti imaš od toga sto ces otkrit novu vrstu zivotinja,ili zakucat s slobodnog(bolje ti je s trice)LBJ MVP je napisao/la:Otkriti novu vrstu životinja :lol:Otkrit život na drugoj planetiFaraon iz Visokog je napisao/la:LBJ MVP
Cemu onda zivot ?![]()
Zakucati sa slobodnogto su neke stvari koje su prioritet
Rođen s tobom da budem
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj da mi je pobijediti ovaj strah od djece... ne znam kako.....HEEEELLLLPPPPPPP![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ji-sung je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj da mi je pobijediti ovaj strah od djece... ne znam kako.....HEEEELLLLPPPPPPP![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Y) svi smo nekada...
Hajd uredu godinu mlađi odmene prevazićeš i to
Mjesto u historijiFaraon iz Visokog je napisao/la:šta ti imaš od toga sto ces otkrit novu vrstu zivotinja,ili zakucat s slobodnog(bolje ti je s trice)LBJ MVP je napisao/la:Otkriti novu vrstu životinja :lol:Otkrit život na drugoj planetiFaraon iz Visokog je napisao/la:LBJ MVP
Cemu onda zivot ?![]()
pa on ima nesto od toga..to je njegov smisao zivota..neko zivi za fudbal,neko za zene,neko za zelju,neko za liverpool,neko za automobile..svako ima svoj smisao zivota i pitanje ti ne stoji..Faraon iz Visokog je napisao/la:šta ti imaš od toga sto ces otkrit novu vrstu zivotinja,ili zakucat s slobodnog(bolje ti je s trice)LBJ MVP je napisao/la:Otkriti novu vrstu životinja :lol:Otkrit život na drugoj planetiFaraon iz Visokog je napisao/la:LBJ MVP
Cemu onda zivot ?![]()
dobro sve ali znači sve te teorije polaze od toga da je cijeli svemir nastao nakon subatomskog sudara čestica atoma pri velikoj brzini i pritisku, što je izazvalo širenje svemira...LBJ MVP je napisao/la: ali jednostavno više vjerujem nauci i velikom prasku
od kud čestica? zato je meni lično potrebna vjera...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Huske, MElloo, VivaLaStella i 7 gostiju.