Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ji-sung
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ji-sung » 16 nov 2010, 21:14

naravno da nisam..cak ni ne podnosim alkohol,ali jako volim popiti pivu ,ali mislim da to nije tema ove emisije :D piva,gitara,zena i neki lijep zivot je cilj moga postojanja,iako pivu mozes izbaciti da ne zvucim kao alkos :D:D ne,stvarno mi alkohol nije bitan,ali poslije radnog vremena i ispita se jako volim opustiti uz ovaj porok :)
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 16 nov 2010, 21:17

ji-sung je napisao/la:naravno da nisam..cak ni ne podnosim alkohol,ali jako volim popiti pivu ,ali mislim da to nije tema ove emisije :D piva,gitara,zena i neki lijep zivot je cilj moga postojanja,iako pivu mozes izbaciti da ne zvucim kao alkos :D:D ne,stvarno mi alkohol nije bitan,ali poslije radnog vremena i ispita se jako volim opustiti uz ovaj porok :)
:|
ne podnosim ni ja pa ne pijem :|
Rođen s tobom da budem

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 16 nov 2010, 21:19

Faraon iz Visokog je napisao/la:
ji-sung je napisao/la:naravno da nisam..cak ni ne podnosim alkohol,ali jako volim popiti pivu ,ali mislim da to nije tema ove emisije :D piva,gitara,zena i neki lijep zivot je cilj moga postojanja,iako pivu mozes izbaciti da ne zvucim kao alkos :D:D ne,stvarno mi alkohol nije bitan,ali poslije radnog vremena i ispita se jako volim opustiti uz ovaj porok :)

tuga jelde? :D

samo piva..od zestine povracam..piva je nesto posebno za mene,iako zvuci alkoholicarski..ma nemojmno vise o tome..odoh ja sa foruma,jer ovo postaje zamorno :) SEJAD SALIHOVIC <3
Zadnja izmjena: ji-sung, dana/u 16 nov 2010, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2010, 21:19

Samo F.K.S !! je napisao/la:Kolko ce ih biti povrijedjeno ? ja kazem 4.
Još če bajramska kladionica biti.Koliko povrijeđenih osoba očekujete večeras :lol:
P.S.Očekujem nekog da me ispravi za ovo č :lol:

Faraon iz visokog metni to sa boldanim u najsmješnije postove :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 16 nov 2010, 21:19

Izgleda i njega nesto udarilo u glavu :)

Alkohol,stadion i zene nista vise u zivotu ne zanima mene :D

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 16 nov 2010, 21:20

ji-sung je napisao/la:

tuga jelde? :D
da nije zalosno bilo bi smijesno
Rođen s tobom da budem

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2010, 21:21

Samo F.K.S !! je napisao/la:Izgleda i njega nesto udarilo u glavu :)

Alkohol,stadion i zene nista vise u zivotu ne zanima mene :D
Nemoj mi stadion i alkohol daj mi dvoranu,parket :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 nov 2010, 21:21

Samo F.K.S !! je napisao/la:hvala bogu pa sam ateista
hahahahhahahahahah :mrgreen: :roll: :mrgreen:

hajd kad ste se vec tog dotakli....moram reci da sam ja vjernik,bar u toj mjeri da vjerujem u Allaha i postujem dosta toga....cak sam i bio privrzen vjeri,al bas i dosta toga znam...jedno vrijeme svih 5 klanjao,sto se mozda i ne bi reklo za mene s obzirom da u svakoj recenici imam j i b :mrgreen: ..al to je uzrecica..nije psovka jbg :lol:

jedini problem..al bas problem su zene...tog se ne mogu odrec stvarno :roll: :mrgreen: zato i ne zelim bit licemjeran..klanjat i sl..a vamo... :roll: :mrgreen: ....nemojte mislt da sam kakav fucker i da se hvalim :lol: ..al volim zene i to je opcepoznato :roll:

Sto se vjere tice...stvarno vjerujem i postujem..i bojim se :) :) a Allah najbolje zna i nek me uputi...

veceras necu nigdje...jer ne pijem za Bajram,nit zelim to gledat uopce....a i ne zelim se naci u crnoj hronici..nedo Bog...znamo kako to kod nas ide...Doduse, znao sam sa trebom izaci na neka prigodnija mjesta kad je Bajram..al nismo vise skupa..tako da cu preskocit veceras izlazak..mada sam mogo negdje u kafanu..al stvarno ne zelim to za ovaj blagdan...

to je to :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 16 nov 2010, 21:21

LBJ MVP je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Kolko ce ih biti povrijedjeno ? ja kazem 4.
Još če bajramska kladionica biti.Koliko povrijeđenih osoba očekujete večeras :lol:
P.S.Očekujem nekog da me ispravi za ovo č :lol:

Faraon iz visokog metni to sa boldanim u najsmješnije postove :mrgreen:

brate,kaže se: još će bajramska kladionica biti,a ne još ČE ,ali eto.. :P

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 16 nov 2010, 21:26

Joj faila jbt :D al haj nema veze mlad sam oprosteno mi je ... nego ja cijenim boga/allaha i postujem ga postujem sve vjere ali nisi vjernik zbog tih vjera su sad po svijetu sranja i podjele ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2010, 21:30

Gledam nešto većina vas pije(ne mislim pije kao vodu :lol: )
Meni to nikad nije zanimljivo još sam mlad,ali ni cigare pa dosta mi drugova puši,nargila se :lol:
Meni nešto nikad jbg živim sportski.Vjerujem u sport i nauku,ako već moram u nešto :mrgreen:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Citat Samo F.K.S !!
Naprimjer ja ne vjerujem ni u Boga sada će neko reći kako to,ali jednostavno više vjerujem nauci i velikom prasku.Ali poštujem ljude koji vjeruju jer sam čovjek ne mogu nikog mrzit zbog nekog njegovog opredjeljena(jedino mogu ne shvatat gayeve,ali njihova stvar :lol: ).No znam puno o vjeri sve me zanima pa i to i primjetio sad da je na svijetu primjetna jedna užasna stvar.Sve trenutno veće mjere propovjedaju mjeru u jednog boga itd itd i glavna stvar svi su jednaki,poštujmo druge,a oni koji se izdaju za najveće vjernike baš ne poštuju druge :? :mrgreen:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 16 nov 2010, 21:33

LBJ MVP
Cemu onda zivot ?
Rođen s tobom da budem

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2010, 21:36

Faraon iz Visokog je napisao/la:LBJ MVP
Cemu onda zivot ?
Otkriti novu vrstu životinja :lol:Otkrit život na drugoj planeti :mrgreen:
Zakucati sa slobodnog :P to su neke stvari koje su prioritet

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 16 nov 2010, 21:37

Joj da mi je pobijediti ovaj strah od djece... ne znam kako.....HEEEELLLLPPPPPPP :( :( :( :( :( :(

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 16 nov 2010, 21:38

LBJ MVP je napisao/la:
Cemu onda zivot ?
šta ti imaš od toga sto ces otkrit novu vrstu zivotinja,ili zakucat s slobodnog(bolje ti je s trice)
Rođen s tobom da budem

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 16 nov 2010, 21:39

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj da mi je pobijediti ovaj strah od djece... ne znam kako.....HEEEELLLLPPPPPPP :( :( :( :( :( :(

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Y) svi smo nekada... :P

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 nov 2010, 21:40

Svasta na ovom forumu !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 16 nov 2010, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2010, 21:40

ji-sung je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj da mi je pobijediti ovaj strah od djece... ne znam kako.....HEEEELLLLPPPPPPP :( :( :( :( :( :(

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Y) svi smo nekada... :P
:lol: Unica se boji samog sebe koliko ono godina 13. :? :?:
Hajd uredu godinu mlađi odmene prevazićeš i to :lol:
LBJ MVP je napisao/la:
Cemu onda zivot ?
šta ti imaš od toga sto ces otkrit novu vrstu zivotinja,ili zakucat s slobodnog(bolje ti je s trice)
Mjesto u historiji :? :mrgreen: :lol: :roll:

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 16 nov 2010, 21:41

LBJ MVP je napisao/la:
Cemu onda zivot ?
pa on ima nesto od toga..to je njegov smisao zivota..neko zivi za fudbal,neko za zene,neko za zelju,neko za liverpool,neko za automobile..svako ima svoj smisao zivota i pitanje ti ne stoji.. ;) sto ti navijas za arsenal pored manu-a i liverpoola?preglupo pitanje..mani se tih pokusaja filozofiranja,jer ti ne ide..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 nov 2010, 21:41

LBJ MVP je napisao/la: ali jednostavno više vjerujem nauci i velikom prasku
dobro sve ali znači sve te teorije polaze od toga da je cijeli svemir nastao nakon subatomskog sudara čestica atoma pri velikoj brzini i pritisku, što je izazvalo širenje svemira...
od kud čestica? zato je meni lično potrebna vjera...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Huske, MElloo, VivaLaStella i 7 gostiju.