Ma ja, dobro si.Zaboravih da nisu izašli u Evropu ovog ljeta, pa je došlo do promjena na toj Uefa listi sa klupskim koeficijentima.Mokes je napisao/la: ↑15 okt 2021, 23:30Nije tačno. Koeficijent im je 7.000. Naš koeficijent je 7.250.Historicar je napisao/la: ↑15 okt 2021, 23:25Koeficijent im je oko 8, veci od našeg uglavnom.Bit ce sigurno nositelji, ako osvoje titulu.Mokes je napisao/la: ↑15 okt 2021, 18:57
Vjerovali su u trenera. 95% klubova u ligi bi otpustilo trenera radi izgubljene Europe. ako je ona bila cilji (jeste, u slučaju Zrinjskog).
Naravno da je to mač s dvije oštrice, a Zrinjskom se isplatio.
Ako budu prvaci, imaju šanse i da budu nosioci u prvom pretkolu, što im otvara put do grupne faze.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nadam se da ce nas u sto vecem broju doc u nedjelju na Kosevo, ja bih radio i ovaj put na autobus i zaputio se dolje ali posao jebga. U svakom slucaju nadam se da ce iduci vikend biti dernek povodom rodjendana kad bih se i mogao zaputiti mada ako me prebaci u nedjelju ujutro sjedam na bus, ko mu **** mater
Igraj bordo-bijeli!

1946-1987
2000 standardnih gledalaca.leo1946 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 23:59Nadam se da ce nas u sto vecem broju doc u nedjelju na Kosevo, ja bih radio i ovaj put na autobus i zaputio se dolje ali posao jebga. U svakom slucaju nadam se da ce iduci vikend biti dernek povodom rodjendana kad bih se i mogao zaputiti mada ako me prebaci u nedjelju ujutro sjedam na bus, ko mu **** materIgraj bordo-bijeli!
ISTINA ZA VEDRANA!
Danas nasa u17 igra u Prijedoru. 12 vs 1
Rudar sta je sve primio golova u jednoj utakmici
Velez 6
Sloboda 7 + 6
Radnik 6
Borac 9
Siroki 6
Sarajevo 8
10 ili prve bodove gubimo.
Sloboda dosla na 3 boda nama.
Rudar sta je sve primio golova u jednoj utakmici
Velez 6
Sloboda 7 + 6
Radnik 6
Borac 9
Siroki 6
Sarajevo 8
10 ili prve bodove gubimo.

Sloboda dosla na 3 boda nama.

Ne vjerujem pa makarLecler je napisao/la: ↑16 okt 2021, 05:492000 standardnih gledalaca.leo1946 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 23:59Nadam se da ce nas u sto vecem broju doc u nedjelju na Kosevo, ja bih radio i ovaj put na autobus i zaputio se dolje ali posao jebga. U svakom slucaju nadam se da ce iduci vikend biti dernek povodom rodjendana kad bih se i mogao zaputiti mada ako me prebaci u nedjelju ujutro sjedam na bus, ko mu **** materIgraj bordo-bijeli!
1946-1987
100%Lecler je napisao/la: ↑16 okt 2021, 05:492000 standardnih gledalaca.leo1946 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 23:59Nadam se da ce nas u sto vecem broju doc u nedjelju na Kosevo, ja bih radio i ovaj put na autobus i zaputio se dolje ali posao jebga. U svakom slucaju nadam se da ce iduci vikend biti dernek povodom rodjendana kad bih se i mogao zaputiti mada ako me prebaci u nedjelju ujutro sjedam na bus, ko mu **** materIgraj bordo-bijeli!
- napoleon72
- Kontakt:
Vjerovao ili ne, to ti je realnostleo1946 je napisao/la: ↑16 okt 2021, 11:07Ne vjerujem pa makarLecler je napisao/la: ↑16 okt 2021, 05:492000 standardnih gledalaca.leo1946 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 23:59Nadam se da ce nas u sto vecem broju doc u nedjelju na Kosevo, ja bih radio i ovaj put na autobus i zaputio se dolje ali posao jebga. U svakom slucaju nadam se da ce iduci vikend biti dernek povodom rodjendana kad bih se i mogao zaputiti mada ako me prebaci u nedjelju ujutro sjedam na bus, ko mu **** materIgraj bordo-bijeli!
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Bit ce kao protiv Leotara. Znaci, jedva milja, milja i po.Lecler je napisao/la: ↑16 okt 2021, 05:492000 standardnih gledalaca.leo1946 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 23:59Nadam se da ce nas u sto vecem broju doc u nedjelju na Kosevo, ja bih radio i ovaj put na autobus i zaputio se dolje ali posao jebga. U svakom slucaju nadam se da ce iduci vikend biti dernek povodom rodjendana kad bih se i mogao zaputiti mada ako me prebaci u nedjelju ujutro sjedam na bus, ko mu **** materIgraj bordo-bijeli!
Ja bih sutra:
Dizdarević
Trako - Dupovac - Lazić
Šabanović - Đokanović - Kapić - Fanimo
Bodul
Ahmetović - Bagarić.
Jedino ako nisam koga fulio radi kartona i sl.
Moramo ih klepit kako god.
Dizdarević
Trako - Dupovac - Lazić
Šabanović - Đokanović - Kapić - Fanimo
Bodul
Ahmetović - Bagarić.
Jedino ako nisam koga fulio radi kartona i sl.
Moramo ih klepit kako god.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ako meni nije tesko doci koji zivim 5 sati udaljen od Sarajeva ne znam kako je mrsko nekome ko zivi koju ulicu ili mahalu dalje, nedjelja, termin idealan ali hajde, cudna smo mi sorta.. Previse mi izlika nalazimo da se ne dodje na stadion, a jedna od najdebilnijih mi je nemas sta vidjeti. Pa ne dolazis prvenstveno zbog igre vec zbog svog kluba kojeg treba da pratis kako god da igra.
1946-1987
-
- Kontakt:
Bit ce sutra vise nego protiv Leotara.Protiv Leotara bio radni dan(petak) i kisa citav dan padala(pogotovo sat-dva pred utakmicu).Sutra sunce najavljuju i nedelja je.Bilo bi dobro da je utakmica bar u 19,nez zasto su stavili 2 utakmice u isti termin,skroz nelogicno.Ali opet cifra nece prelaziti 3k.Marketing solidno odradjen,nadam se da ce biti neka fina brojka,najvise zbog rođendana.
Valjda je Sablic skontao da od ovog sistema sa 3 nazad nema nista i da je to samo bezveze gubljenje vremena i zivaca.Leotar nam je bio lekcija,sutra mora najjaci 11 izaci bez bilo kakvi kalkulacija.
............................Dizdarevic
Sabanovic-Dupovac(Trako)-Lazic-Pidro
....................Kapic-Sevelj(Djokanovic)
Fanimo..................Bodul.............Kobiljar
.............................Bagaric.......................
Ako sam dobro upratio nije niko suspendovan,zna li neko ko sve ima 2 zuta?
Valjda je Sablic skontao da od ovog sistema sa 3 nazad nema nista i da je to samo bezveze gubljenje vremena i zivaca.Leotar nam je bio lekcija,sutra mora najjaci 11 izaci bez bilo kakvi kalkulacija.
............................Dizdarevic
Sabanovic-Dupovac(Trako)-Lazic-Pidro
....................Kapic-Sevelj(Djokanovic)
Fanimo..................Bodul.............Kobiljar
.............................Bagaric.......................
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 17 okt 2021, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Oremuš,Pidro,Trako,Palic,Kobiljar,AhmetovicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 okt 2021, 12:27
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gleda li neko lakrdiju u Trebinju 

Sa sudjenjem kakvo ima borac mi bi bili prvaci sa drugom ekipom.
-
- Kontakt:
Valjda ce i Tuzla kiksati na Grbavici 

- PeakyBlinders
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.