To jeste, rasteretili bi ga ova dvojica i mogao bi igrat svoju igru, a ne nesto sto nije prirodno za njega. Samo kazem da bi sa potpunim ekipama ova serija zavisila od napada, mada mislim da bi GSW bio mali favorit zbog ipak bolje odbrane koju igraju.alemsa je napisao/la:Vidi, vidi sto Irvinga i Lova trpa medju superstare i to da je isto kao da se baraba Westbrook povrijediadriano_leite je napisao/la:
Sto se tice nase limitiranosti u finalu ne treba ni trositi rijeci. Nismo mi uopste losa ekipa kako se o nama pise. Pa i na Zapadu da smo zdravi bi bili top 4 ekipe, jer bas bih "volio" vidjeti koja bi to ekipa imala sposobnost da bez 3 startera i 2 od 3 superstara u ekipi dodje do finala. Spursi, OKC, pa i onda jaki Miami se ne bi mogli nositi s izostankom Duncana, Manua i jos jednog startera, OKC bez Westbrooka, Ibake i recimo Adamsa, te Miami bez Wadea, Bosha i recimo tada solidnog Allena.![]()
Irvingova i Love povreda je ravna da se GSW povrijedi Thompson i ne znam mozda Green (ili nekadasnji Lee), a nikako ravna tome da se povrijedi Blake Griffin, Cp3, Harden, Westbrook, Curry itd.
@EP
Ali bi LeBron bio odmorniji u 4-om, nebi coj'k morao ovoliko, samo da mu je Irving tu rasteretio bi ga dosta.
NBA Finals 2015 - PRVAK GOLDEN STATE
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Finals 2015
.
Zadnja izmjena: Admir_Sa, dana/u 16 jun 2015, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
nema potpisa
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa Love je tri godine All-star u ovoj ligi, na granici da bude superstar, a Irving je sigurno superstar, pogotovo za svoju ekipu, a superstar je jer je vodio svoj tim do zlata, kakva god konkurencija bila, tada superstar igraci Harden i Davis se nisu mnogo pitali, nego je Irving rasturao, a i sam je dobio Spurse kao niko u posljednih 20 godina, a takodjer i Portland koji je glasio za jedan od najboljih timova na Zapadu, top 5 je na svojoj poziciji itd. Da igraju u Houstonu bili bi sigurno superstar igraci, bar tebi. Meni su superstar igraci kao sto je i LMA, Blake, Davis, Jimmy, Kawhi itd.alemsa je napisao/la:Vidi, vidi sto Irvinga i Lova trpa medju superstare i to da je isto kao da se baraba Westbrook povrijediadriano_leite je napisao/la:
Sto se tice nase limitiranosti u finalu ne treba ni trositi rijeci. Nismo mi uopste losa ekipa kako se o nama pise. Pa i na Zapadu da smo zdravi bi bili top 4 ekipe, jer bas bih "volio" vidjeti koja bi to ekipa imala sposobnost da bez 3 startera i 2 od 3 superstara u ekipi dodje do finala. Spursi, OKC, pa i onda jaki Miami se ne bi mogli nositi s izostankom Duncana, Manua i jos jednog startera, OKC bez Westbrooka, Ibake i recimo Adamsa, te Miami bez Wadea, Bosha i recimo tada solidnog Allena.![]()
Irvingova i Love povreda je ravna da se GSW povrijedi Thompson i ne znam mozda Green (ili nekadasnji Lee), a nikako ravna tome da se povrijedi Blake Griffin, Cp3, Harden, Westbrook, Curry itd.
@EP
Ali bi LeBron bio odmorniji u 4-om, nebi coj'k morao ovoliko, samo da mu je Irving tu rasteretio bi ga dosta.
Love i Irving su u svojoj ekipi druga i treca opcija, jer je James prva, kao sto je Durant prva u OKC a Westbrook druga i Ibaka treca. Ti places kad ne igraju Beverley i **** Litvanac, sigurno za Cavse povreda Irvinga i Lovea je isto sto i povreda Beverleya i Donatasa.
Evo kad si spomenuo Blakea, zasto bi on bio superstar a Irving ne? Sta je to Blake postigao u karijeri vise od Irvinga? Ni Curry do ove sezone nije sam odveo tim nigdje,a vec je dugo u ligi, a naziva se superstarom, svaka cast MVP nagrada, ali ni u jednoj sezoni nije sam odveo tim u playoff, sto ovdje predstavlja znacenje rijeci superstar. Kada bi se tako gledalo, bilo bi 5 ili 6 superstara u ligi (James, Durant, Timmy, Wade, Bryant i Dirk).
Nazovi ih kako hoces, ali **** bi bilo koji tim u ligi bez druge i trece opcije u timu prosao rundu playoffa, a kamoli dosao do velikog finala.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Pa nisam rekao da nisu vazni, cuj normalno da su vazni, svi starteri su vazni, posebno 2 allstara mada Irving vise nego Love u ovoj ekipi Cavsa.adriano_leite je napisao/la: Pa Love je tri godine All-star u ovoj ligi, na granici da bude superstar, a Irving je sigurno superstar, pogotovo za svoju ekipu, a superstar je jer je vodio svoj tim do zlata, kakva god konkurencija bila, tada superstar igraci Harden i Davis se nisu mnogo pitali, nego je Irving rasturao, a i sam je dobio Spurse kao niko u posljednih 20 godina, a takodjer i Portland koji je glasio za jedan od najboljih timova na Zapadu, top 5 je na svojoj poziciji itd. Da igraju u Houstonu bili bi sigurno superstar igraci, bar tebi. Meni su superstar igraci kao sto je i LMA, Blake, Davis, Jimmy, Kawhi itd.
Love i Irving su u svojoj ekipi druga i treca opcija, jer je James prva, kao sto je Durant prva u OKC a Westbrook druga i Ibaka treca. Ti places kad ne igraju Beverley i **** Litvanac, sigurno za Cavse povreda Irvinga i Lovea je isto sto i povreda Beverleya i Donatasa.
Evo kad si spomenuo Blakea, zasto bi on bio superstar a Irving ne? Sta je to Blake postigao u karijeri vise od Irvinga? Ni Curry do ove sezone nije sam odveo tim nigdje,a vec je dugo u ligi, a naziva se superstarom, svaka cast MVP nagrada, ali ni u jednoj sezoni nije sam odveo tim u playoff, sto ovdje predstavlja znacenje rijeci superstar. Kada bi se tako gledalo, bilo bi 5 ili 6 superstara u ligi (James, Durant, Timmy, Wade, Bryant i Dirk).
Nazovi ih kako hoces, ali **** bi bilo koji tim u ligi bez druge i trece opcije u timu prosao rundu playoffa, a kamoli dosao do velikog finala.
Pa kad imas LeBrona proso bi, sto nebi prosao na istoku, a nije ni Irving propustio cijelu playoff, Love ok, Irving je igrao. LeBron ce sam izbaciti Boston bez pola muke.
Za to gore prvo i za Blake-a, no comment
- invincible1921
- Kontakt:
Adriano zaista postujem sto se trudis da budes objektivan i argumentujes sve...ali brate shvati da bez Lebrona, Cavsi ne bi ni finale vjerovatno vidjeli taman i da su zdravi Irving i Love. Jbg tako je
=\_1921_/=
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa sto seres kao da su nebitni? Glede Blakea, ajde kazi koje uspjehe ima Blake da bi bio superstar? Monstruozna kucanja? Kazi mi sta je Blake napravio u ligi da bi bio superstar a Irving ne?alemsa je napisao/la:Pa nisam rekao da nisu vazni, cuj normalno da su vazni, svi starteri su vazni, posebno 2 allstara mada Irving vise nego Love u ovoj ekipi Cavsa.adriano_leite je napisao/la: Pa Love je tri godine All-star u ovoj ligi, na granici da bude superstar, a Irving je sigurno superstar, pogotovo za svoju ekipu, a superstar je jer je vodio svoj tim do zlata, kakva god konkurencija bila, tada superstar igraci Harden i Davis se nisu mnogo pitali, nego je Irving rasturao, a i sam je dobio Spurse kao niko u posljednih 20 godina, a takodjer i Portland koji je glasio za jedan od najboljih timova na Zapadu, top 5 je na svojoj poziciji itd. Da igraju u Houstonu bili bi sigurno superstar igraci, bar tebi. Meni su superstar igraci kao sto je i LMA, Blake, Davis, Jimmy, Kawhi itd.
Pa kad imas LeBrona proso bi, sto nebi prosao na istoku, a nije ni Irving propustio cijelu playoff, Love ok, Irving je igrao.
Za to gore prvo i za Balek-a, no comment
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 16 jun 2015, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Irving nije ni blizu ranga Jamesa, Duranta, Davisa, Curryja, Westbrooka, Hardena koji su neka najvisa klasa igraca u ovom trenutku (s tim da su James, Durant, Davis zasebna klasa). Irving nije ni u rangu Blakea, Paula, Kawhija, Marca, zdravog Georgea, Mela, Aldridgea. Smijesno je stavljat ga u kos s bilo kojim od ovih igraca bar u ovom trenutku. Svjetsko prvenstvo u kosarci ne moze bit nikakvo mjerilo kvalitetu NBA igraca jer USA svake godine ima 12 igraca koji su bolji od bilo kojeg drugog igraca na prvenstvu (iskljucujuci pojedine igrace Spanije) i svaki od njih moze donijeti prevagu u bilo kojem trenutku.
Btw nadam se da si gledao sta je Blake ovaj playoff radio Spursima, kakav je Kawhi uticaj imao u kljucno dijelu sezone na igru Spursa, kakav je Curry vec evo zadnje 3 sezone (s tim da je ove sezone poseban iskorak napravio).
Btw nadam se da si gledao sta je Blake ovaj playoff radio Spursima, kakav je Kawhi uticaj imao u kljucno dijelu sezone na igru Spursa, kakav je Curry vec evo zadnje 3 sezone (s tim da je ove sezone poseban iskorak napravio).
Upravo tako momcinoEpidaurus je napisao/la:Irving nije ni blizu ranga Jamesa, Duranta, Davisa, Curryja, Westbrooka, Hardena koji su neka najvisa klasa igraca u ovom trenutku (s tim da su James, Durant, Davis zasebna klasa). Irving nije ni u rangu Blakea, Paula, Kawhija, Marca, zdravog Georgea, Mela, Aldridgea. Smijesno je stavljat ga u kos s bilo kojim od ovih igraca bar u ovom trenutku. Svjetsko prvenstvo u kosarci ne moze bit nikakvo mjerilo kvalitetu NBA igraca jer USA svake godine ima 12 igraca koji su bolji od bilo kojeg drugog igraca na prvenstvu (iskljucujuci pojedine igrace Spanije) i svaki od njih moze donijeti prevagu u bilo kojem trenutku.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- adriano_leite
- Kontakt:
Sta su svi nabrojani sami uradili sto se trazi od Irvinga da sam uradi? Sta je to uradio Marc sam? LMA sam? Blake sam? Kawhi sam? Curry sam? Sta su uradili? Nabroj uspjehe koji se traze od Irvinga.Epidaurus je napisao/la:Irving nije ni blizu ranga Jamesa, Duranta, Davisa, Curryja, Westbrooka, Hardena koji su neka najvisa klasa igraca u ovom trenutku (s tim da su James, Durant, Davis zasebna klasa). Irving nije ni u rangu Blakea, Paula, Kawhija, Marca, zdravog Georgea, Mela, Aldridgea. Smijesno je stavljat ga u kos s bilo kojim od ovih igraca bar u ovom trenutku. Svjetsko prvenstvo u kosarci ne moze bit nikakvo mjerilo kvalitetu NBA igraca jer USA svake godine ima 12 igraca koji su bolji od bilo kojeg drugog igraca na prvenstvu (iskljucujuci pojedine igrace Spanije) i svaki od njih moze donijeti prevagu u bilo kojem trenutku.
Sta po tvom misljenju znaci superstar?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma ko sere kao da su ne bitni, normalno da su bitni cuj, samo sam ti repliciro u svrhi tezine koje poredis, ne moze povreda Irvinga biti isto kao povreda Westbrook-a, Blake, onog Wade itd. Da si poredio u fazonu Klay Thompsona ok.adriano_leite je napisao/la:
Pa sto seres kao da su nebitni? Glede Blakea, ajde kazi koje uspjehe ima Blake da bi bio superstar? Monstruozna kucanja? Kazi mi sta je Blake napravio u ligi da bi bio superstar?
Zasto je Blake superstar? Zato sto je igracina.
- adriano_leite
- Kontakt:
Poredio sam iz razloga su Love i Irving druga i treca opcija svog tima. Dakle, svog tima. Glede superstara Blakea, znam da je igracina, a Irving nije igracina? Po cemu ih poredis? Kako je jedan superstar a drugi nije? Odgovori mi, bicu ti zahvalan.alemsa je napisao/la:Ma ko sere kao da su ne bitni, normalno da su bitni cuj, samo sam ti repliciro u svrhi tezine koje poredis, ne moze povreda Irvinga biti isto kao povreda Westbrook-a, Blake, onog Wade itd. Da si poredio u fazonu Klay Thompsona ok.adriano_leite je napisao/la:
Pa sto seres kao da su nebitni? Glede Blakea, ajde kazi koje uspjehe ima Blake da bi bio superstar? Monstruozna kucanja? Kazi mi sta je Blake napravio u ligi da bi bio superstar?
Zasto je Blake superstar? Zato sto je igracina.
Edit: da preciziram, da li je odveo sam tim u playoff ili je to uradio sa Paulom? Posto je to ovdje ocigledno glavni argument za davanje epiteta.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Po tome što je jedan kvalitetniji igrač od drugog. Sasvim jednostavno.
- adriano_leite
- Kontakt:
Po cemu? Kako poredis njihove kvalitete? Timski uspjeh, individualni ili jer je neko tako rekao?Donnie Darko je napisao/la:Po tome što je jedan kvalitetniji igrač od drugog. Sasvim jednostavno.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pa Irving je vrlo dobar igrac, ali nije na nivou Westbrook-a, CP3-a,Currija, Blake-a, Hardena, LMA, Davisa itd.adriano_leite je napisao/la: Poredio sam iz razloga su Love i Irving druga i treca opcija svog tima. Dakle, svog tima. Glede superstara Blakea, znam da je igracina, a Irving nije igracina? Po cemu ih poredis? Kako je jedan superstar a drugi nije? Odgovori mi, bicu ti zahvalan.
Nije ni Blake bio bas superstar, on je postao superstar kad je se CP3 povrijedio prosle (ne ove) ili pretprosle godine zaboravio sam, kad je coj'k postavljo 28 poena sa 10 skokova i 7 asistencija koliko je vec imao, CP3-ijev izostatanak se uopste nije ni osjetio, podero kosarku kao prva opcija, i onda postao jos bolji dodao jumpshot u igri, prosle godine odnosno ove je bio i povrijedjen ali je u PO igrao extra, bio bi i najbolji PF lige (tu sa LMA) da nije ovaj mali iz New Orleansa explodiro, ovom malcu iz NOLA je nebo plafon jos igra i dosta bolju odbranu od obojice, i jednostavno je 3-i najbolji igrac lige.
opet @donnie zna
Kako Irvingu dionice rastu,
prekuco je Blakea, a nije daleko ni Durantula, vjerovatno krajem novembra pada i on, a onda borba za tron sa Jamesom
Jedan je Uncle Drew
prekuco je Blakea, a nije daleko ni Durantula, vjerovatno krajem novembra pada i on, a onda borba za tron sa Jamesom
Jedan je Uncle Drew
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Marc je evo vec 2. godinu glavni igrac Memphisa, dakle glavni igrac jedne od najjacih ekipa zapada. Prosle godine dok je bio povrijedjen, Memphis nije ni na sta licio i cim se oporavio Memphis je proigrao. Ove godine je svoju igru podigao na visu razinu i postao prava prva opcija s tim da nije fransizni igrac (sto su trenutno samo James, Durant, Davis, Westbrook, Harden i Curry s tim da su prva trojica zasebna klasa). Blake je prosle sezone kad je Paul bio povrijedjen vrhunski vodio Clipperse i bio istovremeno glavni strijelac i kreator. Takodjer je igrao strasnu kosarku ovaj playoff i dominirao protiv Spursa. Nikad nece bit prava fransiza zbog limitiranosti u odbrani al vrhunska prva opcija je vec par sezona. LMA je vec godinama jedna od najboljih cetvorki lige i prva opcija sigurnog PO contendera. Takodjer zbog odbeambene limitiranosti i specificnog stila igre nikad nece biti fransiza. Kawhi je ove sezone nakon povrede prezentirao stravicnu kosarku u oba smjera, strasno se razvio kao napadac i kreator i uz daljni razvoj u napadu ocekujem da postane i franziszi igrac. Ima i MVP finala, nagradu o kojoj Irving sanjat moze. Curry je glavni i osnovni faktor za ovaj napad Golden Statea, njega da nema, ovaj tim bi bio puno losiji. Vec tri sezone za redom igra na odlicnom nivou, a ove sezone je konacno napravio taj iskorak i postao fransizni igrac sto je uostalom potvrdio i MVP nagradom i fantasticnim igrama u playoffu do onog pada u 4. tekmi protiv Rocketsa.
Irving ima potencijal al on je od rookie sezone do ove bukvalno stagnirao i nikakvog posebnog napretka nije imao (osim eto sto je bio malo manja rupa u odbrani), a ni na koji nacin ne mozes poredit uvodjenje ekipe u PO na zapadu i na istoku.
Irving ima potencijal al on je od rookie sezone do ove bukvalno stagnirao i nikakvog posebnog napretka nije imao (osim eto sto je bio malo manja rupa u odbrani), a ni na koji nacin ne mozes poredit uvodjenje ekipe u PO na zapadu i na istoku.
Kako Irvingu dionice rastu,
Jedan je Uncle Drew
Jedan je Uncle Drew
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Irving je kineska kopija Iversona..Ali kineska znaci losa 
Do Jamesa nije mogao voditi ekipu ne jer je ekipa losa nego jer ne zna organizovati igru, tj nije PG vec scorer u tijelu PG. Sto je po meni on jedan od top3 scorera u ligi ali kao PG lose skroz

Do Jamesa nije mogao voditi ekipu ne jer je ekipa losa nego jer ne zna organizovati igru, tj nije PG vec scorer u tijelu PG. Sto je po meni on jedan od top3 scorera u ligi ali kao PG lose skroz
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 jun 2015, 16:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Davno sam ja napisao da ce sljedece godine Kyrie biti prvi igrac lige po @adrianu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Najviše po tome što je Blake dokazao da može voditi Clipperse i kada je najbolji igrač odsutan. Istu priliku je imao Kyrie ove godine i svi znamo kako je završilo.adriano_leite je napisao/la:Po cemu? Kako poredis njihove kvalitete? Timski uspjeh, individualni ili jer je neko tako rekao?Donnie Darko je napisao/la:Po tome što je jedan kvalitetniji igrač od drugog. Sasvim jednostavno.
Nisam siguran da li i Griffina smatram superstarom, ali sa obzirom da bih ga izabrao prije Kyrie 9 puta od 10, sigurno bih mu prije dao taj status nego ovome drugom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.