BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
veceras sam gledao srbiju i ako oni nisu tema htio bi povuci neku paralelu s nasom reprezentacijom .srbija ima toliko dobri igraca al jednostavno nemaju tim i duh u reprezentacijipa ni atmosferu oko repke ,danas su igrali s francuskom poluprazan stadion ,malo malo zvizduci osim kolarova i ivanovica ostalo nikad se ne zna ko ce igrati jednostavno nisu još izgradili tim ,ovo sam napiasao radi usporedbe mi imamo mozda i lošije igrace al izgradili smo ekipu zna se ko sta radi i kako ,imamo podrsku publike jednostavno nacija voli zmajeve i to je ono najljepše od svega . bez obzira sto se na ovom forumu uglavnom trazi dlaka u jajetu i pljuje se i kritikuje .al svako normalan treba biti ponoan na našu reprezentaciju i selektora i igrace i sve ,idemo dobit taj kipar i laganao krenuti ka ep

- sanlituncay
- Kontakt:
Al zato komšije Šiptari danas 2x pobijediše
Kosovo - Oman 1-0
Portugal - Albanija 0-1
Kosovo - Oman 1-0
Portugal - Albanija 0-1
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- sanlituncay
- Kontakt:
Ma dobro ova utakmica Srbima ne ulazi u zbir svakako...Francusku i ne računamo ona igra samo reda radi,jer je domaćin...
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
-
bordobijeli
- Kontakt:
nisu oni bitni ja sam njih uzeo samo za primjer i usporedbu s nama .sanlituncay je napisao/la:Ma dobro ova utakmica Srbima ne ulazi u zbir svakako...Francusku i ne računamo ona igra samo reda radi,jer je domaćin...
- Consigliere
- Kontakt:
Gled'o sam i ja Srbiju i skontao koliko smo sretni sto imam Bilino, dobar travnjak, pune tribine i onu atmosferu 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Definitivno,bolji travnjak i uopste bolje uredjen teren ne postoji u ovom dijelu Evrope.Consigliere je napisao/la:Gled'o sam i ja Srbiju i skontao koliko smo sretni sto imam Bilino, dobar travnjak, pune tribine i onu atmosferu
Bilino polje ima bolji travnjak i od Maksimira,Ljudskog vrta i od stadiona u Ljubljani.Ostale da i ne spominjem.
- sanlituncay
- Kontakt:
I jos ako sad ne smaknu Smajlovića na izborima,sljedeća faza je :Rusilac je napisao/la:Definitivno,bolji travnjak i uopste bolje uredjen teren ne postoji u ovom dijelu Evrope.Consigliere je napisao/la:Gled'o sam i ja Srbiju i skontao koliko smo sretni sto imam Bilino, dobar travnjak, pune tribine i onu atmosferu
Bilino polje ima bolji travnjak i od Maksimira,Ljudskog vrta i od stadiona u Ljubljani.Ostale da i ne spominjem.

-
vivaILchelik
- Kontakt:
Kao prvo na ovim izborima se ne bira nacelnik, kao drugo Huso odlazi u penziju poslije ovog mandata (hvala Bogu)sanlituncay je napisao/la:I jos ako sad ne smaknu Smajlovića na izborima,sljedeća faza je :Rusilac je napisao/la:Definitivno,bolji travnjak i uopste bolje uredjen teren ne postoji u ovom dijelu Evrope.Consigliere je napisao/la:Gled'o sam i ja Srbiju i skontao koliko smo sretni sto imam Bilino, dobar travnjak, pune tribine i onu atmosferu
![]()
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- sanlituncay
- Kontakt:
Pa ako grohne SDA u Zenici grohno ti je i Huso.... O tome se radi
Džaba ti ako si načelnik,a stranka ti prestane biti faktor odlučivanja u gradu 
Cim oni pominju publiku na Bilinom Polju, znaci ostalo je njima u sjecanju svesanlituncay je napisao/la:Belgijski selektor kaze da se vise boji taktičkih poteza Papeta,nego publike na Bilinom Polju.. Čak belgijski printani mediji misle da će to biti partija šaha... otprilike kao Bobi Fišer i Gari KasparovFliX je napisao/la:Joj neko rece iznad bice ovo izjednacena grupaJarane, Belgiji i nama boda niko uzet nece, jedino cemo izmedjuse jedni drugima bod-ove uzimat.. Ja garantujem da ce biti utakmica gdje npr Vels pobijedit Izraela u gostima, a odigra nerjeseno sa Izrealom kuci i sa Kiprom u gostima.. sve u svemu rasipat ce se bodovi, tako da ce na kraju drugi bjezat trecem 8-10 bodova
![]()
Sta se po njihovim forumima pise za nas.. plasel nas se?
P.S Nije Kasparov, Boris Spasky
- invincible1921
- Kontakt:
Ma vala znam da je wels opasan a izrael pogotvo, al ovaj sistem takmicenja me podsjeca na eurobasket ...znaci kompletan idot moras bit da ne prodjes dalje. Sve i da treci budemo nije to taj baraz koji smo igrali, tu ce bit nidje veze ekipe nema vise portugala,francuza,ceha itd...
=\_1921_/=
I jos gravce kaze nije Makedonacsanlituncay je napisao/la:Al zato komšije Šiptari danas 2x pobijediše![]()
Kosovo - Oman 1-0
Portugal - Albanija 0-1
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Upravu si! Ali isto tako ima i onih koji ga coravo brane i da izgube sve tekme u ovim kvalifikacijama opet bi rekli da ostane na klupi jer ipak "Pape nas je odveo na prvo veliko takmicenje". Ja sam jedan od prvih koji kritikuje Susica ali kad smatram da ima razloga za to. U pocetku ovih kvalifikacija je sve uradio kako treba. Preselio je repku u novi trening centar. Pozvao je Pricica iako je mali dao nezrelu izjavu da se oprasta od repke. A i pozvao je dva mladica iz nase kukuruz lige da uradi svoj dio nebil malo digno nasu ligu. Iako je jasno da bi imali i problema nosit se sa timovima poput Lichtensteina da ti igraci iz domace lige imaju vazne uloge u timu. Glavi test ce biti tek u utorak, i ako dobijemo Kipar mslim da se nema nesto ozbiljno zamjerit Susicu na pocetku ovih kvalifikacija.Head je napisao/la:Ja odgovorno tvrdim da dobijemo sve utakmice u grupi, kako kuci tako i na strani da bi opet raja tjerala Susica i pojedine igrace.
- sanlituncay
- Kontakt:
De živ bio zovi Virtuala da ti prevede,šta sam napisaoharishp je napisao/la:I jos gravce kaze nije Makedonacsanlituncay je napisao/la:Al zato komšije Šiptari danas 2x pobijediše![]()
Kosovo - Oman 1-0
Portugal - Albanija 0-1
Da čitaš k'o što ne čitaš,onda bi skonto da sam se nadovezao na post iznad,gdje bordobijeli opisuje situaciju u repki Srbije sa našom,tj kako ne mogu ništa i pored toliko kvalitetnih igrača! I ja sam samo dodao da su njihove komšije šiptari 2x pobijedili
Ima li ko kartu za utakmicu BiH-Kipar "Sjever" po razumnoj cijeni .Nisam uspijo sinu kupiti kartu a volio bi da ide sa nama na utakmicu.Unaprijed hvala.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Jako brzo ces se uvjeriti u svoje pogreske. Ti i svi koji slicno razmisljate. Bale i Wales ce napraviti iskorak u ovim kvalifikacijama. Wales je svake kvalifikacije sve jaci i jaci a Bale se je konacno ustalio u velikom Realu kao starter. Ocekujem jako kvalitetne igre Walesa protiv svih selekcija u nasoj grupi, znaci i protiv Belgije. Pojedinci niste ni svijestni da je Bale-a skoro nemoguce zaustaviti kada je u top formi i to najbolje odbrane svijeta. ( Pa nije njega neko slucajno platio 90 miliona ). A ne nasa bez Kolasinca, Mujdza ne igra, bez Spahe, Vranjes nema kluba itd. Favoriti ove grupe su Belgija za prvo mjesto, za drugo Bosna i Wales. Bosna je malo ispred Walesa zbog proslih rezultata i trenutnog stanja na FIFA ljestvici. Igracki je to sve tu negdje. Sve ostale ekipe su opasne i mogu pobijediti favorite osim Andore.calcio je napisao/la: p.s. Bale je preeeeeecjenjen.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 sep 2014, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
- sanlituncay
- Kontakt:
Eto raja ko želi,danas u 18h na Bilinom trening,otvoren je za raju
Dakle nema treninga u kampu 
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ovo nema nigdje na svijetu,dan prije utakmice otvoren trening za navijace. Halo ovco od trenera fokusiraj se na trening,igrace,sastav,na kipar a ne navijace,navijaci ako im se gleda repka doce sutra i podrzat vas! Dan prije utakmice treba ozbiljnost i sav fokus bit na sutrasnju tekmu a to se u miru radi u zatvorenom ! Koji glupan od trenera ! Ovo lici vise na vaser nego na ozbiljnu repku ! 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
A prije pet dana kukali jer su treninzi zatvorenog tipa 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sanlituncay
- Kontakt:
Meni je vala svaki trening bio otvoren 
Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Maroon1946, napapijri1987, Proximic, rishovski, Sheyi, Wolffire i 61 gost.