AllGunsBlazing je napisao/la:Jeste vi fakat smijesni. Bolje Legeini uvijek, zato sto mi prvo kao kupci nemamo para za dresove tipa Nike ili Adidas, drugo bolje nesto posebno nego sablonski dres. Trece kvaliteta dresova uopste nije losa, ovaj Rope laze lik, imam dres od Damjanovica plavi, nije nista gori od Adidasovog.
To sam i ja govorio, kvaliteta ovih bijelih u kojim igramo zadnje vrijeme je solidna.
Srbima i Hrvatima nisu Šablonski dresovi, Slovencima također, mislim da bi i mi na SP 2014 imali
fantasticne
dresove.
Opet ne vidim sta bi nama stavili. Hrvati Šahovnicu, Srbi krst .. Mi Ljiljane mozda ?
Znate ekonomsko stanje i u ove dvije nam susjedne drzave, mi smo cak i vece patriote i sigurno bi raja kupovala dresove. Mozda 1 u 4 ciklusa ali bi kupila

.
80 za Legein ili 100 za Nike je meni svjedeno. Bitna je kvaliteta.
Nekim je samo igracima bila vreca od dresa sinoc.
Ostalo sve kako treba. Dzeki cak i preuski sise mu se oslikale. Ali to on hoce
Jakna je sramotna doduse. Susic suskavac za pecanja obuko, sramotno je to, mogli su neku kosulju uraditi, smekersku, Juni je yebem ga ja.
Sad Legea Crnogorcima naprimjer pravi dresove dizajna kakve smo mi nosili prije nekoliko godina.
I oni su sila u usponu i sigurno ce se i njima poboljsati.
Ameri ce nam 13. pokazati sta je dres i to Nike
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.