BAS SVE TI DAJEMO
EDIT:
http://sportsport.ba/ostalop-15300.htm
ovo ce ih ubjediti da se varte

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
fazon je u tome sto su sasvim ozbiljni ali nesposobni...19TM87 je napisao/la:ma mamu im ****...rudari ne prime po 2 godine platu pa idu u rudnik riskiraju svoj zivot samo nek se radi...a ovi nisu sposobni pobjedit u gostima 2 godine, imam osjecaj kada dodju vikendom igrat koda su dosli na neki termin...ja kad odem na neki termin pristupim ozbiljnije igri...
bice 45k...HARIS XXL je napisao/la:kolko sam ja upoznat sada bi mjesecno trebali oko 60.000KM imati na raspolaganju...
samo sam se izvinuo ako sam koga uvredio ..jer mi je post izbrisan ...bistrikboy je napisao/la:emire,rob ne talasajte i ne serite...![]()
manijaci ne pisite nista,ako bude neka obavijest objavice se na ovom site-u...
Daj molim te.rob je napisao/la:evo pošto stalno čitam sportsport vidjeo sam i ovo šta su huligani uradili
nemogu da vjerujem pa šta rade ti iskreni navijači želje što nećuvaju stadion
organizacija vam je nula pogledaj te samo robove bilino polje je naša kuća i niko je nemože dirati ali nažalost malo nas je ovakvih navijača da iskreno vole svoj klub kao robijaši
Samo ne iznosi onakve informacije ovdje na forumu.Emir_ZENICA je napisao/la:samo sam se izvinuo ako sam koga uvredio ..jer mi je post izbrisan ...bistrikboy je napisao/la:emire,rob ne talasajte i ne serite...![]()
Emir_ZENICA je napisao/la:samo sam se izvinuo ako sam koga uvredio ..jer mi je post izbrisan ...bistrikboy je napisao/la:emire,rob ne talasajte i ne serite...![]()
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, MrkiMedo i 27 gostiju.