Najveće svjetske misterije

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

LenBias
Kontakt:

Re: Najveće svjetske misterije

Post Postao/la LenBias » 17 maj 2014, 15:08

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nista ni manja ni visa od konzumenata Cole, Fante, i brojnih drugih proizvoda. Cisto malo drugacije djeluje.
Kao i sve u zivotu - umjerenost je kljuc.
Medjutim, maloljetnici i umjerenost, to ne ide ruku pod ruku.
to je vec filozofija jer i voda steti u velikoj kolicini dok su energetska pica nesto najnezdravije od prehrambenih stvari sto mozes unijeti u sebe i to ne pisem jer nagadjam to nego sam iskusio na svojoj kozi ali hajde, bolje filozofirati
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 17 maj 2014, 15:12

LenBias je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Nista ni manja ni visa od konzumenata Cole, Fante, i brojnih drugih proizvoda. Cisto malo drugacije djeluje.
to je vec filozofija jer i voda steti u velikoj kolicini dok su energetska pica nesto najnezdravije od prehrambenih stvari sto mozes unijeti u sebe i to ne pisem jer nagadjam to nego sam iskusio na svojoj kozi ali hajde, bolje filozofirati
što li te čudi :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 maj 2014, 15:16

Kawhi je napisao/la: Malo,malo red bulla da me digne,puno,puno votke da me sutra stigne :njanjanja:
Jedino je rakija bolja od toga :kafa:

Energetska sranja pijem samo u kombinaciji s votkom
:facepalm:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 17 maj 2014, 15:47

Evo u Srbiji pozivaju da se rusi HAARP sistem.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 maj 2014, 15:51

Gunner4 je napisao/la:Evo u Srbiji pozivaju da se rusi HAARP sistem.
Ljudi su optereceni glupostima, prvo je krenulo sa vjerom da je ovo od Boga kazna a sad taj HAARP tehnologija, a mnogi ne znaju ni sta je taj haarp.

Daj ne bakuzajte ovo je prirodna/vremenska nepogoda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 17 maj 2014, 15:52

Elegant je napisao/la:
Ljudi su optereceni glupostima, prvo je krenulo sa vjerom da je ovo od Boga a sad taj HAARP tehnologija, a mnogi ne znaju ni sta je taj haarp.

Daj ne bakuzajte ovo je prirodna/vremenska nepogoda.
O tome i govorim. Razne teorije zavjere su isprale ljudima mozak i sada je dovoljno ovako neka situacija da se digne rulja...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 maj 2014, 16:49

LenBias je napisao/la:
Ne filozofiram. Svakodnevno covjek u sebe unosi hrpu stetnih stvari, ti nisi nikakav izuzetak, a ni ja, no reci da su energetska pica nesto najnezdravije sto postoji kao da je stvar cinjenice, jednostavno nije istina. Nezdravo, svakako, u to nema ni najmanje sumnje, ali nezdravo je zbog svog primarnog sastava - visak secera. Pa eto ako trazis neki zajednicki nazivnik, nadji ga u seceru, jer, evo jedne stvari koja nije filozofija : znanstvenici se danas sve vise slazu jedino da je, od svih droga (da, droga) na svijetu, upravo secer najopasniji. Naravno, ponavljam u velikim kolicinama. Nevjerojatno, zar ne.
To sto je na tvom primjeru nesto najstetnije je izraz tvog tijela i tvoje unikatnosti i tvog osobnog iskustva, a ne dokaz univerzalne ''najvece stetnosti'', jer razlicite namirnice razlicito djeluju na razlicite ljude, meni npr. su puno stetnije neke druge stvari, koje necu imenovati, a na koje sam alergican, a u sirokoj su uporabi i posve lako nabavljivi i nisam jedini s tim problemom, a ja sam ti samo naveo zasto se to gore ne razlikuje ni po cemu npr. od Cole u krajnju ruku, samo sto ljudi jednostavno PRETJERUJU u konzumaciji i to je kljuc i bit svega, no eto, bit ce ja filozofiram pored tvoje potrebe da budes konstantno u pravu, iako cesto izvalis i glupost upakirajuci je u cinjenicu ili je pravdajuci mojom toboze filozofijom.

Umjerenost. To sve ima i benefite (brzi oporavak misicne snage, razina budnosti, koncentracija), ali i svoje lose strane, naravno. Zato i postoje jasno istaknuta upozorenja o dnevnim dozama, kao i to da nisu za djecu, ili za trudnice ili za osobe s kardiovaskularnim problemima i sl. tome.
I tako se vracam na originalnu poantu da je kljuc, kao i u svemu drugome, umjerenost, a ne zloupotreba, pretjeraj s kavom i sa colom, pa imat ces isti efekt.
...Život za Široki...

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 17 maj 2014, 17:36

[youtube][/youtube]
Odlazi Safete.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 maj 2014, 17:37

ŠB_Fidelis je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
Ne filozofiram. Svakodnevno covjek u sebe unosi hrpu stetnih stvari, ti nisi nikakav izuzetak, a ni ja, no reci da su energetska pica nesto najnezdravije sto postoji kao da je stvar cinjenice, jednostavno nije istina. Nezdravo, svakako, u to nema ni najmanje sumnje, ali nezdravo je zbog svog primarnog sastava - visak secera. Pa eto ako trazis neki zajednicki nazivnik, nadji ga u seceru, jer, evo jedne stvari koja nije filozofija : znanstvenici se danas sve vise slazu jedino da je, od svih droga (da, droga) na svijetu, upravo secer najopasniji. Naravno, ponavljam u velikim kolicinama. Nevjerojatno, zar ne.
To sto je na tvom primjeru nesto najstetnije je izraz tvog tijela i tvoje unikatnosti i tvog osobnog iskustva, a ne dokaz univerzalne ''najvece stetnosti'', jer razlicite namirnice razlicito djeluju na razlicite ljude, meni npr. su puno stetnije neke druge stvari, koje necu imenovati, a na koje sam alergican, a u sirokoj su uporabi i posve lako nabavljivi i nisam jedini s tim problemom, a ja sam ti samo naveo zasto se to gore ne razlikuje ni po cemu npr. od Cole u krajnju ruku, samo sto ljudi jednostavno PRETJERUJU u konzumaciji i to je kljuc i bit svega, no eto, bit ce ja filozofiram pored tvoje potrebe da budes konstantno u pravu, iako cesto izvalis i glupost upakirajuci je u cinjenicu ili je pravdajuci mojom toboze filozofijom.

Umjerenost. To sve ima i benefite (brzi oporavak misicne snage, razina budnosti, koncentracija), ali i svoje lose strane, naravno. Zato i postoje jasno istaknuta upozorenja o dnevnim dozama, kao i to da nisu za djecu, ili za trudnice ili za osobe s kardiovaskularnim problemima i sl. tome.
I tako se vracam na originalnu poantu da je kljuc, kao i u svemu drugome, umjerenost, a ne zloupotreba, pretjeraj s kavom i sa colom, pa imat ces isti efekt.
ne filozofiras pa onda napises esej u kojem filozofiras, nemoj zivota ti

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 maj 2014, 18:50

Ne bih da komentarisem nista, jer nisam potpuno siguran, ali sinoc su u Beogradu u jednom naselju ljudi cupali neke antene ( ne one od TV-a , da ne bude zabune).
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 17 maj 2014, 19:08

Od teorija zavjere jedino vjerujem da su vladajuci organi i sistemi najjacih svjetskih drzava marionete mnogo imucnijih i utjecajnijih ljudi. Da se one najvece odluke ipak donose tajno i da ih donose u svoju korist.
Mislim da se sve svodi na njihovo kontrolisanje obicnog covjeka preko medija i ostatka njegove okoline, da misli da mu njegove vlasti zele dobro.
Sad ne idem predaleko u to da naprave ovcu od njih, ali sto manje pitaju to bolje.
Koroziju danasnjeg drustva i morala je uzrokovala banka i superbogati zidovi koji su vlasnici tih banaka.

Obogatili su se do te granice da sad povlace poteze i trguju oruzjem koje mjenja stanje neke drzave decenijama unaprijed.
Zna se vec koje su to porodice i koja je njihova moc. Samo sto oni funkcionisu iza kulisa.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 18 maj 2014, 00:57

[youtube][/youtube]

ljudi jel' istina ovo ???
habib

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 maj 2014, 01:03

Mah, glupost. Garant ce jedna antenica vrijeme mijenjat :rol:

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 18 maj 2014, 01:07

ja sam prije jedno 2 sedmice,kad su bile one prve poplave i nevrijeme bas pricao drugovima o haarpu..Sto ne bi bilo istina samo mi recite?? Kad postoje rakete protiv kise ili za kisu sto ovo ne bi moglo ?

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 18 maj 2014, 01:43

zato što svi odma vezujete to da kao amerika želi da vas uništi, jer su masoni bla bla, daj ba popustite :?
Niko se nije sjetio da taj HAARP služi u neke humanije svrhe ;) Ako već može jonizirati atmosferu i sve to, niste li pomislili da se može koristiti kao sredstvo koje će neutralizovati efekat staklenika i ovog zagrijavanja? Pa bolan temperature bi bile ko u somaliji za par godina ako bi se ovo nastavilo...samo svi su skloni lošim misterijama, niko ne gleda dobru stranu
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 18 maj 2014, 01:45

ZahaKING je napisao/la:zato što svi odma vezujete to da kao amerika želi da vas uništi, jer su masoni bla bla, daj ba popustite :?
Niko se nije sjetio da taj HAARP služi u neke humanije svrhe ;) Ako već može jonizirati atmosferu i sve to, niste li pomislili da se može koristiti kao sredstvo koje će neutralizovati efekat staklenika i ovog zagrijavanja? Pa bolan temperature bi bile ko u somaliji za par godina ako bi se ovo nastavilo...samo svi su skloni lošim misterijama, niko ne gleda dobru stranu
Kljucna rijec je manipulacija vremena..Sad u koju svrhu :hmmmmm:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 18 maj 2014, 01:54

pregrađivanje rijeka, ne čišćenje odvodnih kanala decenijama, bacanje smeća u korita rijeka, sječa šume itd i nama Amerika kriva

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 18 maj 2014, 01:56

druže, da amerika čini nešto loše s tim, učinili bi sebi, jer ne mogu sebe izolovati kako god okreneš..(da mogu sredili bi Yellowstone)....mislim samo da su svjesni svi da planeta neće dugo, zato se traže slične zemlji poput Keplera.

Kažu (ako ne lažu) da je i Mars jednom bio nastanjiv, pa mu se desilo ovo što jeste....

Msm da čine dobro, a da je ovo sve kod nas posljedica tog jbnog zagrijavanja, isparavanje, kiše...i eto ti vode, sve ono što je bilo zaleđeno (ne baš bukvalno al voda kruži) :D
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 maj 2014, 07:19

BABADZO je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:zato što svi odma vezujete to da kao amerika želi da vas uništi, jer su masoni bla bla, daj ba popustite :?
Kljucna rijec je manipulacija vremena..Sad u koju svrhu :hmmmmm:
u svrhu da amerika razvali mocne gigante bosnu i srbiju :hmmmmm:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 maj 2014, 08:34

Gadjali Rusiju, i omaklo im se malo.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 81 gost.