Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Eh kad smo utvrdili kad je tekm sad moramo utvrdit ko su nasi a ko njihovi 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da malo zagrijemo atmosferu:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Najezio sam se mati mila
Najezio sam se mati mila

- brzitesanj
- Kontakt:
Kada je upitanju dilema Steva Medo. Steva je brži i ofanzivni igrač od Mede a mi u petak ne smijemo čekati i oklijevati trebamo napasti od prve minute napasti i zabiti rani gol, Steva je idelanb igrač u ovoj situci kada treba krenuti bez oklijevanja na gol protivnika ali Stevu muči ne igranje u klubu i premalo minuta odigranih ove sezone, dok s druge strane Medunjanin igra u svom klubu i prosječan je igrač na toj pozici. Mislim da će se Pape odlučiti za Medu iz razloga sto je uigrani i što ima mnogo više minuta provedenih na terenu ove sezone. 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
a da se razumijemo, defenderi Latvije sigurno nisu neka klasa da ih Stevo ne bi mogao pretrčavati, tako da .. volio bih vidjeti Stevu 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ne treba ih potcjenjivati no čista realnost je da ćemo ih aBd dobiti sa 3-4 gola razlike. Pa Litvanija je bolja od ove Latvije. Uz sve to, ne igra im jedan od najboljih igrača. Tanki su kroz, a na kraju sve oni su jednom bili na prvenstvu, a mi nikada do Brazila 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jedino je Gorks vrijedan pomena u toj odbraniJTS je napisao/la:a da se razumijemo, defenderi Latvije sigurno nisu neka klasa da ih Stevo ne bi mogao pretrčavati, tako da .. volio bih vidjeti Stevu

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- brzitesanj
- Kontakt:
Volio bi i ja Stevu vidjeti, prventveno iz tog razloga što je agilan i brz što unosi živost i brzinu u naš vezni red , ali Mislim da će se Pape odlučiti za Medu jer Steva ne igra u klubu. 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Pre-Match analiza

http://www.bigsoccerbosnia.com/18/post/ ... ovina.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.bigsoccerbosnia.com/18/post/ ... ovina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarajlijc@ je napisao/la:Jedino je Gorks vrijedan pomena u toj odbraniJTS je napisao/la:a da se razumijemo, defenderi Latvije sigurno nisu neka klasa da ih Stevo ne bi mogao pretrčavati, tako da .. volio bih vidjeti Stevu

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- vendeta1921
- Kontakt:
ma nista samo onda Pjanicu dat loptu eto prazna mu sredina , samo nek trci pravo i zabija golove, vrlo jednostavnovalterboy je napisao/la:Pre-Match analiza
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Zna li iko kad je tacno utakmica po istocno-americkom vremenu

IDEEEEMOOOOOOOOOOOOOOOO BIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.Prognoza rezultata,isti rezultat kao u Zenici 1:4 ,strelci Medo,Ibisevic,Lulic i Salihovic iz penala

IDEEEEMOOOOOOOOOOOOOOOO BIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.Prognoza rezultata,isti rezultat kao u Zenici 1:4 ,strelci Medo,Ibisevic,Lulic i Salihovic iz penala

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Jeli sutra utakmica???
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Koja?gringobih je napisao/la:Jeli sutra utakmica???
- brzitesanj
- Kontakt:
Vozdra raja, kad je tekma? Vedad 2 gola, Edin 1 i tamam,,,
Treba Susic gurnut u vatru Svraku protiv Latvije,nek se momak kali,,u jakoj utakmici,,,i to umjesto Pjanica da nam se Pjanke ne povrijedi,trebace nam protiv Omana!!
ljudi evo ja poceo da pijem pred utakmicu. kad ce ono poceti jel danas u 19.30 po nasem vremenu? 

Imam osjecaj da cemo u Banovicima gledat utakmicu zbog ove zajebancije,samo ne znam koja su oni vremenska zona:)
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
yebo sve kakvd djecurlije na ovom forumu ima, za ne povjerovati. Dodjes da procitas koju pametnu o tekmi i moras listati 10 stranica da bi nasao neki normalan post.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.