Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Anel Hadzic
@ calcio
Care ovdje je rijec o Ficu i to onom starom Jugoslavenskom. Skoda je u ovim odnosima Boing 747.
Care ovdje je rijec o Ficu i to onom starom Jugoslavenskom. Skoda je u ovim odnosima Boing 747.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Izgleda da su Bazdarevic, Susic, Milanic i ovaj sadasnji trener Sturma slabi automehanicari.
Jesu jer inace ne bi trenirali Sturm a bojim se i nasu repku koja izuzev Cira nikad ni nije imala trenera koji je iole znacajan u Evropskim okvirima. Usput i u tom gigantu je Fico pocesto na klupi i traze cak 500000 Eura za njega. Cak i uz ovu akciju prodaja ne ide.calcio je napisao/la:Izgleda da su Bazdarevic, Susic, Milanic i ovaj sadasnji trener Sturma slabi automehanicari.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma nemaju oni pojma o fudbalu.dubrovnik je napisao/la:Jesu jer inace ne bi trenirali Sturm a bojim se i nasu repku koja izuzev Cira nikad ni nije imala trenera koji je iole znacajan u Evropskim okvirima. Usput i u tom gigantu je Fico pocesto na klupi i traze cak 500000 Eura za njega. Cak i uz ovu akciju prodaja ne ide.calcio je napisao/la:Izgleda da su Bazdarevic, Susic, Milanic i ovaj sadasnji trener Sturma slabi automehanicari.
Ovaj put sam ga gledao uzivo. Blagi amater, boljih ima u PL BH.
Mozda imaju pojma, mozda su i vrhunski strucnjaci ali nemaju potvrdu toga u realnom profesionalnom zivotu niti im bilo koji klub vrijedan paznje vjeruje. Makar se meni tako cini. Mesa mi se cinio pozitivna promjena na pocetku ali sada vise i nisam siguran da je veliki dobitak. Bolji od onog prije jest ali takvih ima makar 10 u PL BiH.calcio je napisao/la:Ma nemaju oni pojma o fudbalu.dubrovnik je napisao/la:Jesu jer inace ne bi trenirali Sturm a bojim se i nasu repku koja izuzev Cira nikad ni nije imala trenera koji je iole znacajan u Evropskim okvirima. Usput i u tom gigantu je Fico pocesto na klupi i traze cak 500000 Eura za njega. Cak i uz ovu akciju prodaja ne ide.calcio je napisao/la:Izgleda da su Bazdarevic, Susic, Milanic i ovaj sadasnji trener Sturma slabi automehanicari.
- Gabon
- Kontakt:
Ovaj Calcio o autima i nogometu ko prljavi cigo nasprican dezodoransom konta da je cist

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Cekaj da on pozove Hodzica pa ces reci kako je dobar.dubrovnik je napisao/la:Mozda imaju pojma, mozda su i vrhunski strucnjaci ali nemaju potvrdu toga u realnom profesionalnom zivotu niti im bilo koji klub vrijedan paznje vjeruje. Makar se meni tako cini. Mesa mi se cinio pozitivna promjena na pocetku ali sada vise i nisam siguran da je veliki dobitak. Bolji od onog prije jest ali takvih ima makar 10 u PL BiH.

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
anel ima samo jednu pozitivnu osobinu, a to je pjevanje "jedna si jedina" 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
- Kontakt:
sta ste navalili na momka? on je jedini koji pjeva himnu i stalno daje 100% od sebe za repku!
-
- Kontakt:
Gabon je napisao/la:Ovaj Calcio o autima i nogometu ko prljavi cigo nasprican dezodoransom konta da je cist![]()

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Opis Hadžića sa jednog portala, ne vjerujem. Čovjek bi rekao da imamo Xabi Alonsa u ekipiFudbaler koji redovno igra za svoj Sturm Graz protiv Andore je još jednom pokazao da se radi o izuzetno polivalentnom igraču, koji iako zadnji vezni igrač ima dobru tehniku, solidnu brzinu, centaršut i kreaciju igre, kao i odličan šut.

-
- Kontakt:
Pare sve rade. Imajul ova stoka novinari medije jos imalo obraza? ? Ovo je preslo svaku mjeru, jel oni misle da su svi navijaci bih glupi? Ove price mogu prodavat samo budalama. Vidite kakav je krug sebi napravio stapic iz graca da laznim pisanjima ga dizu u nebesa. 27 godina jos uvjek u sturmu ni tamo nije najbolji nit ga ko trazi. Haha to nama igra u repci sta vam se sve moze plasirat. Glupi bosnjo.Ibizevic je napisao/la:Opis Hadžića sa jednog portala, ne vjerujem. Čovjek bi rekao da imamo Xabi Alonsa u ekipiFudbaler koji redovno igra za svoj Sturm Graz protiv Andore je još jednom pokazao da se radi o izuzetno polivalentnom igraču, koji iako zadnji vezni igrač ima dobru tehniku, solidnu brzinu, centaršut i kreaciju igre, kao i odličan šut.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
- AlphonseKauders
- Kontakt:
sjooo kad Ramsey-u pokaže šta znači biti igrač Šturma.....'ta će Wenger..Virtu4l je napisao/la:Anel u prvih 11 protiv Velsa

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pogrijesio si smajli... Evo:Virtu4l je napisao/la:Anel u prvih 11 protiv Velsa

[quote="Virtu4l"]Anel u prvih 11 protiv Velsa :njanjanja
Znamo svi da je u prvih jedanaest, ali mi nije jasno da nevidiš da čovjek nije dobra opcija za poziciju zadnjeg veznog. Možda tu poziciju može odigrati na nivou Medunjanina. Ali ti to znači da će nam u defanzivi biti beskoristan.
Znamo svi da je u prvih jedanaest, ali mi nije jasno da nevidiš da čovjek nije dobra opcija za poziciju zadnjeg veznog. Možda tu poziciju može odigrati na nivou Medunjanina. Ali ti to znači da će nam u defanzivi biti beskoristan.

- Gabon
- Kontakt:
Uhljeb od igraca kao sto je Safet Susic uhljeb od selektora. 

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Čovjek igra u svom klubu, igrao je dobro za reprezentaciju, tako da je ispunio sve preduslove da bude u prvih 11.Prle89 je napisao/la: Znamo svi da je u prvih jedanaest, ali mi nije jasno da nevidiš da čovjek nije dobra opcija za poziciju zadnjeg veznog. Možda tu poziciju može odigrati na nivou Medunjanina. Ali ti to znači da će nam u defanzivi biti beskoristan.
Nije moj, a ni Mešin problem što vi imate animozitet prema njemu i što od drveta ne vidite šumu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koja je to njegova dobra partija u dresu reprezentacije?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.