Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Vandelanoitte
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Vandelanoitte » 25 jun 2013, 11:39

Bayern@heart je napisao/la:ima li više ovog Seada u Čapljini ili Sarajevu da rješava te papire :x
Dolazi jučer ili prekjučer tako je najavio.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Richard
Kontakt:

Post Postao/la Richard » 25 jun 2013, 12:05

JerryLouis je napisao/la:Raja stvarno ne mogu da vjerujem sta mi je se desilo prosli cetvrtak ..

Bio ja u kupovini i sad trebam sa malim bratom da uznesem 5-6 paketa soka .. I sad ide ispred mene mali brat i nosi po jedan paket u ruci .. I ja njemu reknem (valja uzici na 3. sprat) hajde mali Seo Kolasinac .. A on meni: Nisam ja Seo, rusilac nosi 4 paketa sokova .. Hahahah znaci mali je se ugrizo toliko u vase pisanje o Sei da je to prenjeo na real life.

Sorry na OT. :-D :lol: :mrgreen:
Aferim i za tebe i za brata,momciluci ste pravi.

Seo će uskoro postati pravi pravcati Zmaj. Samo da dobije ovaj dokument :

slika

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jun 2013, 18:15

Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac oduševio je minule sezone svojim igrama za Schalke.

Mladi i robusni defanzivac u svojoj je debitanstskoj sezoni za Kraljevsko-plave oduševio i izborio sebi mjesto u prvom timu Schalkea.

Kao nagradu za sjajne igre, Schalke je odlučio produžiti postojeći ugovor sa Kolašincem za još dvije godine, do juna 2017. godine.

“Sead je odigrao prvoklasno svoju prvu sezonu u Bundesligi. Konstantno je napredovao u igri, te izborio za sebe mjesto u prvoj ekipi”, rekao je menadžer Schalkea Horst Heldt.

“Veoma sam sretan što mi je klub ukazao takvo povjerenje i što me smatra važnim za ekipu. Odluka da produžim ugovor nije bila teška, jer je Schalke moj klub”, rekao je Kolašinac.
Aferim
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Richard
Kontakt:

Post Postao/la Richard » 25 jun 2013, 19:22

http://sportsport.ba/ino_fudbal/-sead-k ... eom/107796

Evo i dokaza za to da je produzio ugovor.
Od sada kada vidite broj 6 negdje znat cete da gledate u rusilacku znamenku. Aferim Seo.
Jos samo da se ovo sve ovjeri dobivanjem pasoša bosanskog i idemoooo u Brazil sa Seom u postavi. :D
Zadnja izmjena: Richard, dana/u 25 jun 2013, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 25 jun 2013, 19:23

I uzeo novi broj, 6
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 26 jun 2013, 01:48

Da je majstor tu on bi vam objasnio kakvu rušilačku pozadinu ima broj 6. Znamo da je 35 bio zbog tenka T-35. :mrgreen:
Smoke Weed Everyday!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 jun 2013, 09:48

Panzer VI Tigar je bio njemački tenk koji se nalazio u upotrebi od 1942. do 1945. godine.

Edit: Fakat kad Seo misli vaditi pasoš, ovo je i meni velikom Seo-listi postalo sumnjivo, hajde ba Seo vadi taj komad papira.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 jun 2013, 11:25

Izvadi ga Seo! :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 26 jun 2013, 11:36

Pošto je rješio pitanje produženja ugovora sa Schalkeom hoće li ga bit više u Čapljini ili Sarajevu da povadi te papire kao što je obećao u avazovom Sportu da će doći :?:

Richard
Kontakt:

Post Postao/la Richard » 26 jun 2013, 15:09

'Kunem se igrat cu samo za Bosnu i Hercegovinu!' - Seo Rusilac.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 jun 2013, 23:43

Podsjeti ti Seu da izvadi pasoš.
DRUG NEBI TI PUNCA

Richard
Kontakt:

Post Postao/la Richard » 27 jun 2013, 10:27

slika

Za nezaborav

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 jun 2013, 10:53

Momak je legenda.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 jun 2013, 12:12

sere Seo izgleda opasno, obezbjedio je ugovor u Schalke-u,izborio mjesto prvotimca, sad bar može krenuti u taj proces promjene :roll:
Ne bude li nikakvih informacija u roku desetak dana, ja mislim da od njega nema ništa, počinju pripreme nova sezona, nikad on neće doći ovamo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 27 jun 2013, 15:32

Momak je glavat, mislim na Sea
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Richard
Kontakt:

Post Postao/la Richard » 27 jun 2013, 15:52

legenda reala je napisao/la:sere Seo izgleda opasno, obezbjedio je ugovor u Schalke-u,izborio mjesto prvotimca, sad bar može krenuti u taj proces promjene :roll:
Ne bude li nikakvih informacija u roku desetak dana, ja mislim da od njega nema ništa, počinju pripreme nova sezona, nikad on neće doći ovamo
Da ti je post počeo sa 'Sere legenda izgleda opasno', nekako bih se i slozio.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 jun 2013, 00:05

Na stranu sto je momak inace legenda i rusilac, mislim na Sea, ali je i neozbiljan, pa hoce li vise izvadit te papire, ajd dok je sezona pa nema kad, a sta sad radi koji k, nije valjda da lovi međede?

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jun 2013, 01:52

Pa taman može svratit' usput do Sandžaka kupit' sudžuke :mrgreen:

Fkt šta čeka više? Još malo, pa će on zaigrati negdje drugdje...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 28 jun 2013, 11:09

Danas u Avazu je bio članak, kao nakon odmora u Turskoj dolazi u Čapljinu da nekoj djeci lično pokloni fudbalsku opremu koju je kupio za njihov klub i valjda će taj dolazak iskoristit da ujedno izvadi i pasoš.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 jun 2013, 12:09

Potencijalni reprezentativac BiH Sead Kolašinac 20. juna je napunio 20 godina, a kao svojevrsni poklon za rođendan dobio je novi ugovor u Šalkeu, vrijedan do 2017. (aktuelni mu je važio do 2015.).

Kolašinac, koji je prošle sezone bio možda i najveće otkrovenje njemačke Bundeslige, od prije dva dana boravi u Turskoj na sedmodnevnom odmoru. Od kluba je dobio odobrenje da se može nekoliko dana kasnije priključiti pripremama, budući da je nakon prošle sezone morao odraditi obaveze u mladoj reprezentaciji Njemačke.

Bilo je govora da će Kolašinac po završetku sezone doći u Bosnu i Hercegovinu, kako bi završio formalnosti u vezi s dobivanjem bh. državljanstva, čime bi stekao pravo da igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Međutim...

- Tako smo bili planirali, ali je Sejo morao ispuniti obaveze prema reprezentaciji i svome klubu. Čekam da se vrati s odmora, pa da vidimo kako i šta dalje - kaže nam Seadov otac Faik.

Odgovor na pitanje hoće li Sead ostati pri odluci da igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, kako je ranije najavljivao, ostaje nam da čekamo iz prve ruke. Prilikom našeg posljednjeg razgovora stekli smo dojam da je njegova odluka čvrsta i da se iskreno raduje da što prije zaigra za BiH. Vjerujemo da se u međuvremenu ništa od toga nije promijenilo.

Poklon za mališane iz Domanovića

Kako nam je prenio njegov otac, Sead Kolašinac je prije nekoliko dana kupio komplet sportske opreme za djecu amaterskog kluba iz Domanovića kod Čapljine, odakle potječe njegova majka. Opremu namjerava lično uručiti ovom kolektivu kada dođe u BiH.

Ništa od Sea :cry:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Kobayashi, Zglavkar i 26 gostiju.