Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
udarit prelaz iz 1 u 2 i dici lovu

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ovo je izrazito ofanzivna taktika, i drago mi je zbog toga, neka napadne j.... igru na bod, a sobzirom da nije odlucujuca treba odigrati po starom dobrom principu "ili si bos ili si hadzija" uz Boziju pomoc mozem kuci pjevajuci
nesto mi ovo smrdi,haman im pola tima povrijedjeno.Da ovo nije kakva patka, da nas zavaraju,jer je suvise dobro da bi bilo istinito
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ma imam osjećaj da je šuplja u vezi povreda Grka. Kao što kaže Pape.
Volio bih da zaigra Stevanović, jer biće iznenađenje za njih (vjerujem da su vrlo malo čuli za njega), a igrač je odlilčan. Oni će se najvjerovatnije fokusirati na Džeku, Ibiševića, Misketa, i čak mislim da će oni najmanje pokazati na utakmici, al da će neki igrač poput Miroslava biti igrač odluke, il možda Sejo, Zaha.
E sad volio bih , kao i svak, da pobjedimo, al bi bio zadovoljan i bodom. Jer uvjeren sam da će Grci kiksati na nekoj drugoj utakmici. To je neka moja prognoza.
Volio bih da zaigra Stevanović, jer biće iznenađenje za njih (vjerujem da su vrlo malo čuli za njega), a igrač je odlilčan. Oni će se najvjerovatnije fokusirati na Džeku, Ibiševića, Misketa, i čak mislim da će oni najmanje pokazati na utakmici, al da će neki igrač poput Miroslava biti igrač odluke, il možda Sejo, Zaha.
E sad volio bih , kao i svak, da pobjedimo, al bi bio zadovoljan i bodom. Jer uvjeren sam da će Grci kiksati na nekoj drugoj utakmici. To je neka moja prognoza.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Vako bi trebali igrat u petak
Mujdza - Spahic - Zukanovic - Lulic
Zahirovic
Stevanovic - Halilovic - Miske
Ibisevic - Dzeko
Mujdza - Spahic - Zukanovic - Lulic
Zahirovic
Stevanovic - Halilovic - Miske
Ibisevic - Dzeko
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne možeš protiv Grka "grlom u jagode". Grčka je to pobogu. Već je objašnjeno kakve igrače ima Bosna i Hercegovina, ali to nikada nije dovoljno. Sve zavisi kako će Pape organizovati naše momke. Pape od kojeg su se nekada tresle mreže, sada neka se tresu gaće trenerima sa suprotne strane. Jedino što Grčkoj ide u korist jeste dužina imena na dresovima, ali smatram da je to u potpunosti nevažan podatak.
Svi dobro znamo kako su osvojili prvenstvo, bukvalno na 0:0 1:0 rezultate ( 1:0 u njihovu korist naravno ). Upravo zbog izjava Kitumisišijatosa i Poližešmipenisijatosa ih moramo ubiti u Atini, koja je i predhodnih dana u plamenu jer su učestali sukobi između policije i demonstranata.. To je još jedan prilog koji ide u korist Zmajevima, jer svi dobro znamo da se na vatrenom terenu, vatrenim "životinjama" pojačavaju poeni, bar je tako u pokemonima. Ako crtani lažu, lažem i ja.
Atina, nekada stecište filozofa, umjetnika, državnika i vojskovođa, u Platonovo vrijeme živjela je u sjenci tih davnih vremena, a 12.10 je vrijeme da ih vratimo u davnine, čak i u vremena prije Platona. No sikiriki sikiriki no no.
Svi dobro znamo kako su osvojili prvenstvo, bukvalno na 0:0 1:0 rezultate ( 1:0 u njihovu korist naravno ). Upravo zbog izjava Kitumisišijatosa i Poližešmipenisijatosa ih moramo ubiti u Atini, koja je i predhodnih dana u plamenu jer su učestali sukobi između policije i demonstranata.. To je još jedan prilog koji ide u korist Zmajevima, jer svi dobro znamo da se na vatrenom terenu, vatrenim "životinjama" pojačavaju poeni, bar je tako u pokemonima. Ako crtani lažu, lažem i ja.
Atina, nekada stecište filozofa, umjetnika, državnika i vojskovođa, u Platonovo vrijeme živjela je u sjenci tih davnih vremena, a 12.10 je vrijeme da ih vratimo u davnine, čak i u vremena prije Platona. No sikiriki sikiriki no no.
Pape ce pripremiti taktiku al sam siguran kada nas Grci budu busili kroz sredinu cijelo vrijeme sva nasa taktika pada u vodu i morat ce neko da krpi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Principatus
- Kontakt:
Moguce je sve, ali tako ti je kada se repka sastoji od penzionera.TMovac je napisao/la:nesto mi ovo smrdi,haman im pola tima povrijedjeno.Da ovo nije kakva patka, da nas zavaraju,jer je suvise dobro da bi bilo istinito
Ja se pitam, da ovo sa Pjanicem nije patka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne možeš protiv Grka "grlom u jagode". Grčka je to pobogu. Već je objašnjeno kakve igrače ima Bosna i Hercegovina, ali to nikada nije dovoljno. Sve zavisi kako će Pape organizovati naše momke. Pape od kojeg su se nekada tresle mreže, sada neka se tresu gaće trenerima sa suprotne strane. Jedino što Grčkoj ide u korist jeste dužina imena na dresovima, ali smatram da je to u potpunosti nevažan podatak.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
kimbo je napisao/la:Pape ce pripremiti taktiku al sam siguran kada nas Grci budu busili kroz sredinu cijelo vrijeme sva nasa taktika pada u vodu i morat ce neko da krpi.

njega da krpi
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ajde zenicani da vas pitam 
koliko je Udaljena autobuska Stanica od stadiona
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Treba ti 3 minuta pjeske od autobuske stanice do stadionaBelminM23 je napisao/la:Ajde zenicani da vas pitam
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Definitivno fali Frizur'ca na dv'je vode. Taj je nadimak dobio od brice na Čaršiji koji ga je svaki put kada se Elvir šišao pitao "Standardno ili na dvije vode?" To nije on, to je njegova šauma.
Ma Pjana ce sigurno igrati,mozda nece biti u prvih 11,ali ce garant onda uci sa klupe ako bude potrebno.Jer momak je prije 10 dana rekao da je zdrav,tako da...Principatus je napisao/la:Moguce je sve, ali tako ti je kada se repka sastoji od penzionera.TMovac je napisao/la:nesto mi ovo smrdi,haman im pola tima povrijedjeno.Da ovo nije kakva patka, da nas zavaraju,jer je suvise dobro da bi bilo istinito
Ja se pitam, da ovo sa Pjanicem nije patka.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
E hvala tiAlenHalilovic je napisao/la:Treba ti 3 minuta pjeske od autobuske stanice do stadionaBelminM23 je napisao/la:Ajde zenicani da vas pitam
edit: nego imas li kakav link od te autobuske da vidim raspored voznje imal sta od Doboja do zenice da vidim scim bi dosao
a inace kartu od Juga moram placati 35KM umjesto 15KM
Hajd sto mi brkamo Litvaniju, Letoniju, Latviju, Estoniju, ali slusam sad Marjana na FACE TV kaze: "Grci su pobjedili Letoniju u gostima i Gruziju kod kuce".

A ako Medo bude par minuta igro mozda zabije ljevicom.Zagor je napisao/la:Ma imam osjećaj da je šuplja u vezi povreda Grka. Kao što kaže Pape.
Ma veliki su Grci takticari i filozofi, ne treba im vjerovat za ove povrede ni sekunde. Niti nas treba zanimat, jer nisu ekipa fantasticnih pojedinaca, nego su jak kolektiv. Ninis je mozda jedini koji moze nesto ekstra sam napravit, iako me nikad nije impresionirao da budem iskren. Nama je svaka povreda veliki hendikep, njima i ne bas. Nasi najbolji igraci su bolji od njihovih, ali oni imaju mnogo siri izbor solidnih igraca, dok u nas drasticno kvalitet pada ako neko sa klupe udje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
upravo takoCartman je napisao/la:Ma veliki su Grci takticari i filozofi, ne treba im vjerovat za ove povrede ni sekunde. Niti nas treba zanimat, jer nisu ekipa fantasticnih pojedinaca, nego su jak kolektiv. Ninis je mozda jedini koji moze nesto ekstra sam napravit, iako me nikad nije impresionirao da budem iskren. Nama je svaka povreda veliki hendikep, njima i ne bas. Nasi najbolji igraci su bolji od njihovih, ali oni imaju mnogo siri izbor solidnih igraca, dok u nas drasticno kvalitet pada ako neko sa klupe udje.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Evo ti ova stranicaBelminM23 je napisao/la:E hvala tiAlenHalilovic je napisao/la:Treba ti 3 minuta pjeske od autobuske stanice do stadionaBelminM23 je napisao/la:Ajde zenicani da vas pitam
edit: nego imas li kakav link od te autobuske da vidim raspored voznje imal sta od Doboja do zenice da vidim scim bi dosao
a inace kartu od Juga moram placati 35KM umjesto 15KM
http://www.autobusni-kolodvor.com/kolod ... =182&d=070" onclick="window.open(this.href);return false;
Najbolje bi ti bilo da ipak nazoves i da se raspitas +387 32 241 253
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.