NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: N.K Jedinstvo Bihac
Danas u Crikvenici sa istoimenom ekipom u 18 : 00 . Karac ce konacan spisak igraca objaviti prije kraja prijelaznog roka zbog mogucih pojacanja . Dogovorena je suradnja sa ekipom Banov iz Slovacke . Dogovoreno je da se iduceg ljeta odigra utakmica izmedju Nk Jedinstva i Banov u Bihacu .
NK Crikvenica - NK Jedinstvo 0:8
a prosle sezone sa onim ko fol pojacanjima smo cak i izgubili od njih! zato ova ekipa naspram one ekipe od prosle godine nemoze da se mjeri!
a prosle sezone sa onim ko fol pojacanjima smo cak i izgubili od njih! zato ova ekipa naspram one ekipe od prosle godine nemoze da se mjeri!
-
- Kontakt:
Mešić, Abdić, Dizdarić, Mujezinović, Hodžić, Džaferović, Jusić i Nuspahić strijelci . Svaka cast
-
- Kontakt:
bbiće u Livnu pakleno,jer mislim da će se ovi naši uozbiljiti i primiti zaostatke iz prošle godine-tada je to sigurni budite druga ekipa.Ko to nebi htio pobjediti Jedinstvo,a mi to sigurno možemo,ja mislim da će do Drvara biti 2-0 za nas a za ostalo ćemo vidjeti-možda sam ja previše nerealan.
-
- Kontakt:
Velika borba ce biti za prvi sastav ! Ja sam milion posto siguran da cemo mi uzeti bodove ili bio bih zadovoljan barem bod u Livnu . U ned. je sastanak Sile Nebeske i najvjerovatnije da cemo okupirati Livno u prvom kolu 

ja se nadam da cemo uzeti sva tri boda u prvom kolu .
jedva cekam taj 11-i pa da vidimo na cemu smo
jedva cekam taj 11-i pa da vidimo na cemu smo

-
- Kontakt:
Danas su falili Trejic , Mirvic , Toromanovic , Drljaca , Selimovic , Sefic , Alijagic , Bunic . Cuo sam da ce se i Selimovicu zahvaliti . Sto se prve ekipe , kad se Trejic vrati opravi , Handzic ili Besic ce na klupu .
Bice ovo uzbudljiva sezona i ako dobro krene , svako gostovanje nece moci proci bez Sile Nebeske .
Bice ovo uzbudljiva sezona i ako dobro krene , svako gostovanje nece moci proci bez Sile Nebeske .
-
- Kontakt:
bit će Vam ..... u Livnu,publika je luda i lako se može desiti incidenti,što se tiče bodova to preskočite i okrenite se drugom kolu-ovdje nema uvjeta ni za šta a ne za gostujuće navijače
jer lošijeg stadiona nema nadaleko.
-
- Kontakt:
Mi nismo takva skupina da bi isli i tukli se po utakmica , idemo da dajemo veliku podrsku . A tu se mozda nadje par pojedinaca i ispadne belaj . Pa ne igra stadion i teren ulogu u utakmici . Igraju igraci a mi sigurno imamo kvalitentiju ekipu 

hahahahahahaha... a izvini incidentu nisam te prepoznaoplavobijeli je napisao/la:bit će Vam ..... u Livnu,publika je luda i lako se može desiti incidenti,što se tiče bodova to preskočite i okrenite se drugom kolu-ovdje nema uvjeta ni za šta a ne za gostujuće navijače

ne brini se ti za nase navijace

-
- Kontakt:
Kozara - Jedinstvo 2:0
Golovi primljeni u drugom poluvrenemu kada je druga ekipa usla, u prvom smo mi definitivno bili bolji, stvarali bolje prilike i u svemu nadigrali domacine...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
sva sreca pa ce u ligi moci samo tri izmjene obaviti maksimalnoMirzoni89 je napisao/la:Golovi primljeni u drugom poluvrenemu kada je druga ekipa usla, u prvom smo mi definitivno bili bolji, stvarali bolje prilike i u svemu nadigrali domacine...

- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Uzalud pojedincima govoriti da se ne prica i ne hvali odlascima na gostujuce utakmice i da se forum ne koristi u te svrhe. Al bas uzalud.
MENI MOJE, A VAMA VASE
plavobijeli je napisao/la:mI JEDVA ČEKAMO GOSTUJUĆE NAVIJAČE DA IM DAMO BATINE I TO JE TO,A SVE DRUGO JE OBMANA-NAMA AKO DOĐU BIŠČANI DOBIT ĆE BATINE JER TO NISU NAŠI PRIJATELJI NIKAKO AMA BAŠ PO NIČEMU.
Kako si ti opasan

seljak nemoze biti nego seljak...plavobijeli je napisao/la:mI JEDVA ČEKAMO GOSTUJUĆE NAVIJAČE DA IM DAMO BATINE I TO JE TO,A SVE DRUGO JE OBMANA-NAMA AKO DOĐU BIŠČANI DOBIT ĆE BATINE JER TO NISU NAŠI PRIJATELJI NIKAKO AMA BAŠ PO NIČEMU.
samo cu ti reci istu stvar sto sam ti i rekao na drugoj temi.. JADAN SI!
sta reci na ovo nego se samo nasmijati

U cetvrtak kombinovani sastav u Buzimu protiv ekipe FK Vitez Buzim...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
cetvrti sudija na utakmici protiv Troglava je onaj Bandic kojeg su prosle sezone umalo igraci licnovali protiv Branitelja kad smo igrali ... hahahahaha 

- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
I Grabus iz Travnika. E taj sto nas je sakatio...Emir93 je napisao/la:cetvrti sudija na utakmici protiv Troglava je onaj Bandic kojeg su prosle sezone umalo igraci licnovali protiv Branitelja kad smo igrali ... hahahahaha
Bgm, s obzirom na sudije NE PISE NAM SE DOBRO!
MENI MOJE, A VAMA VASE
-
- Kontakt:
Prosli put rekli da je Bandic odlicno sudio , bez ijedne greske . Napali smo ga i bilo kako je bilo . Uefa rekla odlicno sudjenje . A sta ako oni nas bez razloga zakinu sto je bilo slucaja u proslim utakmicama ? Ne samo nas nego i ostale ekipe . Dzaba se mi tuzili Savezu njih 2 ce i dalje raditi svoj posao . Zato moramo lijepom i boljom igrom pobjedjivati druge ekipe . Moze se i protiv sudija 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.