Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

obagol
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la obagol » 19 okt 2015, 21:23

Visca je u svakoj kombinaciji ispred Hajrovica. To sto Hajrovic uzivo gleda utakmice Primere, ne znaci da je dobar igrac. Gledam i ja Dr.House-a po nisam bas najbolji s medicinom.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 19 okt 2015, 21:25

Ma decko je odlican igrac,samo oni sto mrze Zelju govore da je los igrac.Ta klubska podbadanja kad je repka u pitanju ne treba da se nalaze :nene:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 19 okt 2015, 21:46

Što ga dušmanski uvali...
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 okt 2015, 22:00

Jer Višća je bolji od Pjanića :kafa:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 okt 2015, 23:35

SlevinKelevra je napisao/la:
HariTz je napisao/la:Višća je bio korektan, nije bio prevaga ali eto.. pružio je koliko je mogao. Uz aut liniju i igru 1 na 1 je loš, ali inače par šansi i utrčavanja i pomaganje odbrani ne mogu proći nezapaženo, dobio je prolaznu ocjenu :thumbup:
Upravo. Ne znam odakle ove kritike kad ni blizu nije bio los kako se zeli predstaviti.
Nije loš, ali nije ni od prevelike koristi, nikako ne može da se nametne. Njemu treba lopta u prazan prostor, ali džaba kad se u zadnje vrijeme svi protiv nas brane pa je uvijek mnogo igrača ispred njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 okt 2015, 23:37

Imao je vala onu šansu na početku protiv Velsa, ono je trebao zabiti. Naumpade mi to sad.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 20 okt 2015, 00:03

Ja kad' sam rekao da Višća za sada protiv jačih odbrana nam ne može ponuditi više.. dobio sam svakakvih odgovora.. Pa čak i jednu privatnu poruku, ali hajde, to se ne otkriva.
Smatram da Hajrović kada zaigra (ako zaigra, koja je to budaletina, može baš finu karijeru napravit) on je opasniji od Višće.
Višća je stvarno brz momak, i on sa tom svojom brzinom može da lomi igrače kako želi.. ali eto, to ipak ne radi.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 20 okt 2015, 00:21

Bravo Edine za gol.

Sad moje misljenje u vezi njega u prvih 11 reprezentacije.On treba igrati u utakmicama u kojima smo mi slabiji protivnik,u kojima nemamo dominaciju,u kojima smo u inferiornom polozaju i to ne nuzno kao krilo,cak ni kao krilni napadac vec moze komotno i kao pravi špic ili drugi napadac.Tu moze doci do izrazaja njegova brzina u kontranapadima ili brzim ubacivanjima iz drugog plana.

U utakmicama gdje smo mi ti koji dominiraju,napadaju na postavljenu odbranu kao sto je bila ona protiv Velsa on nam ne moze pomoci skoro nikako,neko je vec pisao da ga je u takvoj situaciji blizu aut linije vrlo lako u potpunosti iskljuciti iz igre.
Protiv Irske ocekujem jos vecu dominaciju nego protiv Velsa,jos veci pritisak i konkretnije nase napade,oni ce se braniti i nesto pokusavati iz kontri ako im se ukaze prilika,stoga ga ja licno ne bih stavio u tim.Radije nekog igraca koji moze napraviti visak u igri 1 na 1,uputiti sut prema golu i sl,pa i Izu Hajrovica ako nema boljeg rjesenja.Ili bi ga zrtvovao za drugog napadaca jer mislim da kod kuce protiv Irske moramo igrati sa dva klasicna napadaca i ne vjerujem da ce oni moci nesto posebno prijetiti nasem golu.

U uzvratu u Dublinu je druga prica,ako odnesemo prednost Višća treba igrati pod obavezno.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 okt 2015, 00:25

Izet Hajrovic nema promil sanse da igra pored Visce u ovom vremenu, tako da su vam uzalud price. Za mjesec se ne moze nista promjenit mozda za neki daljni vremenski period
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 20 okt 2015, 00:27

JohnCleese je napisao/la:Izet Hajrovic nema promil sanse da igra pored Visce u ovom vremenu, tako da su vam uzalud price. Za mjesec se ne moze nista promjenit mozda za neki daljni vremenski period
Ja pomenem da bi Izet bio opasniji od Višće kada bi igrao, tj bio u formi, nakači se 10 postova kako on nema mjesta ispred Višće, šta ja imam protiv njeg, što mrzim Želju itd itd
Pa normalno da neću navijača Eibara stavit ispred standardnog reprezentativca u prvih 11, ovdje se polemiše o drugim stvarima, tj koliko Višća može da ponudi na fizičku jaku odbranu tj bekove.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 20 okt 2015, 00:34

JohnCleese je napisao/la:Izet Hajrovic nema promil sanse da igra pored Visce u ovom vremenu, tako da su vam uzalud price. Za mjesec se ne moze nista promjenit mozda za neki daljni vremenski period
Ma ne mora Izo druze,bilo koji igrac koji je konkretniji na postavljenu odbranu,na bunkericu.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Edin Višća

Post Postao/la Goalgetter » 20 okt 2015, 00:37

Bolje onda i drugi napadac, nego Visca kao sto je @Fidelis rekao. Dosta vise bi doprinjelo nasoj igri.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 okt 2015, 00:38

HariTz je napisao/la:
Ja pomenem da bi Izet bio opasniji od Višće kada bi igrao, tj bio u formi, nakači se 10 postova kako on nema mjesta ispred Višće, šta ja imam protiv njeg, što mrzim Želju itd itd
Pa normalno da neću navijača Eibara stavit ispred standardnog reprezentativca u prvih 11, ovdje se polemiše o drugim stvarima, tj koliko Višća može da ponudi na fizičku jaku odbranu tj bekove.
Sta bi bilo kad bi bilo?? Visca pokazuje kako treba da ide karijera fudbalera, pogotovo kad znamo da je poceo iz Buducnosti iz Banovica, pa iz Zelje znaci sa nasih livada sve korak po korak do prve Turske ;) i znamo da mu Turska nece biti zadnja stanica. Visca na malom prostoru na dupli sa Pjanicem pravi visak ko nista, takodjer koristi duge lopte u prostor samo sto takvi lopti nije bilo u zadnjoj tekmi ;), jednostavno ima mnogo vrlina koje nisu koristene u posljednjoj tekmi a mogu biti iskoristene vec u barazu. Svojom brzinom i radijusom kretanja mnogo pomaze i Mujdzi koji nije na bog zna kakvom nivou tako da nema se sta mnogo prigovarat ovom decku
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 20 okt 2015, 01:13

JohnCleese je napisao/la:Sta bi bilo kad bi bilo?? Visca pokazuje kako treba da ide karijera fudbalera, pogotovo kad znamo da je poceo iz Buducnosti iz Banovica, pa iz Zelje znaci sa nasih livada sve korak po korak do prve Turske ;) i znamo da mu Turska nece biti zadnja stanica. Visca na malom prostoru na dupli sa Pjanicem pravi visak ko nista, takodjer koristi duge lopte u prostor samo sto takvi lopti nije bilo u zadnjoj tekmi ;), jednostavno ima mnogo vrlina koje nisu koristene u posljednjoj tekmi a mogu biti iskoristene vec u barazu. Svojom brzinom i radijusom kretanja mnogo pomaze i Mujdzi koji nije na bog zna kakvom nivou tako da nema se sta mnogo prigovarat ovom decku
I opet ti meni mudruješ kako Višća je dobar, kako će napredovat, a ja to sve pisao na ovoj temi više puta. Napreduje on i zaista je lijepo vidjeti igrača i to u Turskoj koji nam je standardan i redovno zabija.
Napisao sam da nije prevaga, ali da je korektno radio posao, to jest onoliko koliko je mogao. Mi ga koristimo kao krilo, a on to baš i nije, više je krilni napadač kojem trebaju lopte, kao što si ti rekao ta ubacivanja u prostor itd.. A tih lopti je stvarno malo i onda njegove vrline ne dolaze do izražaja.
Što se tiče defanzivnog dijela, solidan, Mujdži je pomagao koliko je mogao i stigao pa čak u trenutku trčao za obojicu.

FaraonTM
Kontakt:

Re: AW: Edin Višća

Post Postao/la FaraonTM » 20 okt 2015, 01:22

Goalgetter je napisao/la:Bolje onda i drugi napadac, nego Visca kao sto je @Fidelis rekao. Dosta vise bi doprinjelo nasoj igri.
Kako god opet neko mora igrati tu krilnu poziciju :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 okt 2015, 01:36

ko kaže da mora, izabereš formaciju bez krila i kraj priče

Irci su trkači, mi tehničari, nakrkaj ekipu tehničarima, izdominiraj tekmu i pobjedi Irsku

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 20 okt 2015, 01:48

Visca bi posle Pjanica, Dzeke, Spahica, Begovica i Lulica trebao biti najsigurniji za prvu postavu, ili cemo dijamant :) Sa dva napadaca nemamo sanse da igramo jer nemamo dvojicu u sredini koji ce iznijeti utakmicu. Zablude su da je igra sa jednim napadacem defanzivna, naravno ako se na zadnjeg veznog ne postavi covjek kojemu se naredi da centar ne smije preci i da moze dodati samo stoperima ili golmanu.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 okt 2015, 04:35

Fin gol iz slobodnjaka. Pogodio je i precku na pocetku videa.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 okt 2015, 11:36

Chinaglia je napisao/la:ko kaže da mora, izabereš formaciju bez krila i kraj priče

Irci su trkači, mi tehničari, nakrkaj ekipu tehničarima, izdominiraj tekmu i pobjedi Irsku
Kako ovo? :tokralju:

Btw Višća u prvih 11 protiv Konyaspora. Tekma počinje u 12:00h.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Miskeee10
Kontakt:

Post Postao/la Miskeee10 » 25 okt 2015, 11:40

Chinaglia je napisao/la:ko kaže da mora, izabereš formaciju bez krila i kraj priče

Safete, jesi to ti ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.