Skijaski skokovi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijaski skokovi
Kad počinje?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kakav skok Prevca, savrsenstvo.
U drugoj seriji dovoljan jedan prosjecan skok, jer je vec oko 26 poena razlike.
U drugoj seriji dovoljan jedan prosjecan skok, jer je vec oko 26 poena razlike.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 06 jan 2016, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
E yebi ga uvijek kasnimpinoglavi je napisao/la:Gotovo jeKaunas je napisao/la:Kad počinje?

15.10.2013.
Ima i druga serija ali pitanje pobjednika je rijeseno.Kaunas je napisao/la:E yebi ga uvijek kasnimpinoglavi je napisao/la:Gotovo jeKaunas je napisao/la:Kad počinje?
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Freund je odlican...al je Prevc savrsen fenomenalan
Freundu je bitno da je tu u vrhu, da drzi prikljucak za iduca takmicenja te ukupni poredak.
-
- Kontakt:
Mislim kada bi neko skocio 150 metara Prevc bi skocio metar dva duze heheh i Freund je u interviju rekao da Prevc apsolutno zasluzuje da je prvi je trenutno dominira, pa eto jest u vrhu je al nista mu to tolko ne znaci kad je PREVC ispred i svako takmicenje dobija 20-40 bodova plus sa ovakvim poretkom to ide na 200 bodova prednosti sto je velika prednost i sto se moze zadrzati do kraja poprilicno lahko
turneja opisana u jednoj rečenicithomashasler je napisao/la:Freund je odlican...al je Prevc savrsen fenomenalan

Velika prednost, ali tu je bitna konstantnost. Recemo iako je Prevc u ovom momentu fenomenalan, Freund je uvije tu iza, znaci ne otpada iz top 5, 10 ili neki totalni podbacaj.
Vidit cemo Prevca u nastavku sezone, da li moze zardzati ovaj nivo.
U svakom slucaju cestitike na ovoj turneji.
Doci ce one HS 100 skakaonice, kao i one 145. Tu treba biti spreman na svakakve izazove.
Vidit cemo Prevca u nastavku sezone, da li moze zardzati ovaj nivo.
U svakom slucaju cestitike na ovoj turneji.
Doci ce one HS 100 skakaonice, kao i one 145. Tu treba biti spreman na svakakve izazove.
-
- Kontakt:
Naravno da je glupo reci da je prvenstvo rijeseno sada kada nismo ni na polovici takmicenja, Freund inace tek pocne dobro skakat poslije turneje do sada mu je ovo najbolji rezultat prije turneje i za vrijeme turneje, proslu sezonu je Freund imao oko 100 bodova 3-4 takmicenja prije kraja pa se istopilo tako moze da svasta bude do kraja nemoguce da cijelu sezonu skace Prevc
58 poena za stil Freunda, strasno.
Pobjednik se znao vec ranije. Treba napomenuti i odlicno trece mjesto Hayboecka, te strasan progres Gangnesa ove sezone.
Eto nakon Peterke, novi Slovenac na tronu.
Pobjednik se znao vec ranije. Treba napomenuti i odlicno trece mjesto Hayboecka, te strasan progres Gangnesa ove sezone.
Eto nakon Peterke, novi Slovenac na tronu.
-
- Kontakt:
[quote="thomashasler"]Mislim kada bi neko skocio 150 metara Prevc bi skocio metar dva duze heheh
ovdje si upravu
Peteru svaka čast, kapa do poda
Nemam riječi da ga opišem. Freund također odličan, ali protiv Petera ne može. Domen mali isto fantastičan, potencijal veliki
ovdje si upravu

Peteru svaka čast, kapa do poda

Životni saputnik! 1921
Bravo Peter Prevc i 7.000 slovenskih navijaca u Bischofshofnu! 

-
- Kontakt:
[quote="Eisenbahner1921"][quote="thomashasler"]Mislim kada bi neko skocio 150 metara Prevc bi skocio metar dva duze heheh
ovdje si upravu
Pa pratim ovaj sport 20 godina i jednostavno Prevc puca od samopouzdanja jednostavno kolko god treba skocio bi, poslije novogodisnje turneje krece nesto sasvim drugacije i bit ce pobjeda drugih takmicara ne samo njega i freunda
ovdje si upravu

Pa pratim ovaj sport 20 godina i jednostavno Prevc puca od samopouzdanja jednostavno kolko god treba skocio bi, poslije novogodisnje turneje krece nesto sasvim drugacije i bit ce pobjeda drugih takmicara ne samo njega i freunda
- Suljo20002
- Kontakt:
Bravo za Prevca 

Prevc izdominirao turneju. Da su mu neke stvari išle u prilog u Oberstdorfu, mogao je ponoviti Hannawaldov podvig, ali zaslužio je sjajni Freund barem jednu pobjedu pred svojim navijačima.
Nastavak sezone će biti vrlo uzbudljiv, posebno se radujem nadolazećim letaonicama.
Nastavak sezone će biti vrlo uzbudljiv, posebno se radujem nadolazećim letaonicama.
Velki Peter Prevc bio je drugi puno puta e doslo je I njegovo vrijeme .Navijao sam za njega kao da je BOsanac yebe mi se za Svabama .Domicaija brate dominacija .Freund nemoze da vjeruje da je izgubio turneju a skakao kao lud .Peter je nekad uvijek nakon prvog skoka bio los u drugom al je sad fantatican .Bravo Petre
Prevc oborio rekord po broju poena na jednoj Novogodisnjoj turneji, 1139.5.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.