OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ChaosX
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ChaosX » 02 apr 2015, 16:28

Povrijeđen Mirza Ibračević, na treningu.
Koji i nije im'o nesto minutaze, pored Hasandića, Džambe i Jurkovića, u ligi12

Imamo vecu listu povrijeđenih igraca, nego igraca koji su igrali ove sezone.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 apr 2015, 22:02

kako ide sad u ovoj ligi 6..prva 4 igraju ponovo mini ligu ili :? :D :D ....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 02 apr 2015, 22:02

Ma samo da mi pobijedimo a ko ce igrat i davat koseve to je manje vazno.
Moramo kod kuce pokusat ostvarit maksimalan rezultat protiv svih ekipa, ali tu i publika mora
dati svoj doprinos. Bilo bi dobro kad bi Fukare navratile malo do Mejdana i dale podršku ovim momcima makar protiv Igokee i Širokog. To bi igračima bio motiv više sigurno. :)
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 02 apr 2015, 22:26

staragarda je napisao/la:kako ide sad u ovoj ligi 6..prva 4 igraju ponovo mini ligu ili :? :D :D ....
Kako sam cit'o ona njihova "pravila" prva 4. igraju playoff, sistem eliminacije, a nesto se pricalo da se igra vise utakmica(vise od dvije utakmice). Mada nikad nisi nacisto sa nasim KS-BIH

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 apr 2015, 22:39

ChaosX je napisao/la:
staragarda je napisao/la:kako ide sad u ovoj ligi 6..prva 4 igraju ponovo mini ligu ili :? :D :D ....
Kako sam cit'o ona njihova "pravila" prva 4. igraju playoff, sistem eliminacije, a nesto se pricalo da se igra vise utakmica(vise od dvije utakmice). Mada nikad nisi nacisto sa nasim KS-BIH
duboko sam ubijedjen da smijesnije lige nema u evropi....pa ona kosovska liga je svemirski brod za ovaj nas odron :urnebes: :urnebes: ....ovo je u rangu burundija,jbt :urnebes: ...ovdje je samo igokeu klub koji lici na nesto a vezano je za kosarku,cucnuo je i ovaj iz listice..mislim,bit ce oni 2.i to al realno koga ba boli k i t a za 2. mjestom :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...Sloboda se ugasi,Bosna onakav gigant se ugasi tj. zaledise se :urnebes: :urnebes: ..ko u ice age,jbt :urnebes: :urnebes: ....svake sezone neko istupi iz lige,ovi sto budu prvi u drugoj ligi mole Boga da ne budu prvaci jer nemaju kesha za rang vise pa ih ovi jazavci iz KS mole i nagovaraju da ipak igraju a ovi dobace do 7,8 kola i istupanje :urnebes: :urnebes: ..sad ce i bevbin projekat cucnut jer su ljudi o d j e b a l i hladno i ovu ABA ligu sad a sa ovom nasom nemas gdje...cirkus,majke mi :D :D

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 03 apr 2015, 16:24

staragarda je napisao/la:
duboko sam ubijedjen da smijesnije lige nema u evropi....pa ona kosovska liga je svemirski brod za ovaj nas odron :urnebes: :urnebes: ....ovo je u rangu burundija,jbt :urnebes: ...ovdje je samo igokeu klub koji lici na nesto a vezano je za kosarku,cucnuo je i ovaj iz listice..mislim,bit ce oni 2.i to al realno koga ba boli k i t a za 2. mjestom :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...Sloboda se ugasi,Bosna onakav gigant se ugasi tj. zaledise se :urnebes: :urnebes: ..ko u ice age,jbt :urnebes: :urnebes: ....svake sezone neko istupi iz lige,ovi sto budu prvi u drugoj ligi mole Boga da ne budu prvaci jer nemaju kesha za rang vise pa ih ovi jazavci iz KS mole i nagovaraju da ipak igraju a ovi dobace do 7,8 kola i istupanje :urnebes: :urnebes: ..sad ce i bevbin projekat cucnut jer su ljudi o d j e b a l i hladno i ovu ABA ligu sad a sa ovom nasom nemas gdje...cirkus,majke mi :D :D
Tacno su se pogubili u organizaciji takmicenja...Kup je nevjerovatan...A zenska kosarka nazalost jos gora...Ulaznica za Jedinstvo 1 KM i na tribinama 50 ljudi...Isto ko posle rata, zelena ulaz ili 2 plave...Jad i bijeda..
& $ ?

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 03 apr 2015, 18:47

Kakva nam je drzava dobro uopste postoji sport. Zato sutite i ako hocete dajte tu marku ili dvije pa pogledajte tu sportsku predstavu, sto i jeste

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 04 apr 2015, 22:05

Rutinska pobjeda, odlicna igra. Sudije su malo vise srale sa prekrsajima, bukvalno su i najsitniji kontakt nam sudili. Pobjeda uglavnom nije dolazila u pitanje i za nadati se da ce pruziti dobru partiju u utorak u Laktasima.

slika
Jedan grad, jedna ljubav!

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 05 apr 2015, 17:50

slika

Morao sam staviti ovo ... jednostavno , ne sjecam se kada je kosarkaski tim ( bilo dita ili okk ) napravio ovakvu seriju , uz jedan ovaj poraz od zrinjskog, za koji postoje i price da su sudije odradile posao... svaka cast !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 apr 2015, 22:12

boomerang5 je napisao/la:slika

Morao sam staviti ovo ... jednostavno , ne sjecam se kada je kosarkaski tim ( bilo dita ili okk ) napravio ovakvu seriju , uz jedan ovaj poraz od zrinjskog, za koji postoje i price da su sudije odradile posao... svaka cast !!

bilo Dita ?.. jesil ti svjestan ata pricas care... Dita je itekako imala onih ranih godina nakon rata serije koje su bile glava boli ...pa tad nam je jedino Zenica Metalno mogla hajmo reci malo parirat... sta vi hocetr od ove ekipoe da joj date preko noci ugled nekadasnje Slobode Dite ?.. ok ja podrzavam ovaj klub i nisam neko ko ga pljuje....vise sam se pomirio sa tim jer znam da nije bilo spasa i da nijo nebi dao pare da se vrate dugovi..ja ovaj klub iskreno gledsm kao i onaj stari, ali opet nemojte ga poredit sa nekadasnjom Ditom
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 apr 2015, 00:06

:facepalm: :facepalm: :tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes: ...poredit Slobodu i njene pobjede i OVO i pobjede protiv nakih sparsa,sarsa,visegrada,leotara,mrkonjica :urnebes: :urnebes: ...omladinac,uozbilji se ba :urnebes: ...znam da te ponjela liga 6 al lezi malo..odmori.. :urnebes: :urnebes:

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 07 apr 2015, 00:26

SaltCityAttack je napisao/la:

bilo Dita ?.. jesil ti svjestan ata pricas care... Dita je itekako imala onih ranih godina nakon rata serije koje su bile glava boli ...pa tad nam je jedino Zenica Metalno mogla hajmo reci malo parirat... sta vi hocetr od ove ekipoe da joj date preko noci ugled nekadasnje Slobode Dite ?.. ok ja podrzavam ovaj klub i nisam neko ko ga pljuje....vise sam se pomirio sa tim jer znam da nije bilo spasa i da nijo nebi dao pare da se vrate dugovi..ja ovaj klub iskreno gledsm kao i onaj stari, ali opet nemojte ga poredit sa nekadasnjom Ditom
ma razumijem...normala da nije bio cilj porediti vrijednosti koje su nosili sa sobom dita i ovaj hajmo tako reci noformirani klub za opstanak muske kosarke u tz... al jednostavno se raja pozeljela konacno da je sloboda ( bilo fudbal, kosarka,rukomet... ) sta god konkurentna u najboljem rangu. ok , dita je imala svoje uspjehe , ali su ti uspjesi bili prije 10 i vise godina ... unazad 10 godina , dita koja je bila isto nije mogla pobjede ostvariti u gostima, dosta su licili na onu prvu polusezonu ove godine. zato kazem, proslo je dugo, predugo otkad nismo bili konkuretniji ako shvatas sta govorim :D ...kakva god da je liga, klub , mislim da ne treba pljuvati kao sto to pojedinci rade , ljudi su ipak omogucili da raja ima za sta ici subotom i gledati momke koji se bore svim srcem za ovaj grad i klub.

ovog dole protivnika necu ni komentarisati xD

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 07 apr 2015, 08:28

Veceras ce se pokazati sta, i koliko se moze ocekivati od ove ekipe. Ne ocekujem pobjedu, ali dobra igra nam moze dati nadu da se imamo cemu nadati u uzvratu i nastavku Lige 6.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 apr 2015, 15:41

Znam vare da je ljepo da se vratila kosarka..ja recimo podrzavam ovaj klub i ako nisam odusevljen sto se sve ovako desilo..ali opet pogledam nekadasnju Jugoplastiku koja 3 puta mjenja ime, pa i ona slsvna Kinder Bologna , pa Zvezda i td i onda nekako svatim da ovom klubu treba dati podraku da de izdigne i da vremenom kad se steknu uslovi priduzimo klub koji je ranije postojao....ebiga mi nismo mogli drugacije spasit Sloboda Ditu..i Dita kao firma u qurcu u ne daju nista Slobodi koja bi nosila njihovo ime .....Zvezda je uradila isto pa eno gori im dvorana jer svatili ljudi da nije bilo izlaza....ipak klub je Zvezda, nas je Sloboda kako god ...ali opet kazem ne moze se mjesat ovo posebno ne rezultati sa nekadasnjom Sloboda Ditom :)..ja znam da nas niko nije mogao dobit u mejdanu..prvo poraz smo dozivljeli protiv ondasnjeg Cenexa kad nam je Bjelan dao sa pola terena trojku bacivsi loptu onako iz ocaja ..pa onda onaj poraz protiv Bosne kad smo imali 5 susoendovanih igraca nakon one tuce igraca u Zenici..drugacije nebi ni izgubili od Bosne i ujedno i titulu..a tih godina ni u gostima nismo gubili tako da smo mi imali puno vecih serija od ove :)

Nego sretno mam u nastavku ove lige 6 pa valjda izborimo nastup u playoffu te 4 ekipe ako su vec tako odlucili
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 apr 2015, 16:14

Hladno poredi KK Sloboda Ditu i ovaj fantomski projekat preko noci... bas je sila napravit seriju protiv Varde,raspale Bosne,HEO,Radnika,Zrinjskog itd.. :facepalm: :facepalm:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 07 apr 2015, 16:19

A kad je dita osvojila titulu?

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 07 apr 2015, 16:22

djulba je napisao/la:A kad je dita osvojila titulu?

KK Sloboda was a Bosnian basketball team from the city of Tuzla, formed in 1946. The club played its home games at Mejdan sports center, seating capacity 5,000.

The club was shut down due to 3,5 million KM debt on September 28th, 2011, with all of the administration resigning.

Trophy Case

Bosnian League Champion
1994, 1996, 1997, 1999, 2000, 2001, 2002

Bosnia and Herzegovina Cup Winner
1994, 1995, 1996, 1997, 1999, 2001

NSB Cup Winners/Bosnjak Cup
1998, 1999, 2001.

Bosnia and Herzegovina Super Cup Winner
1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2001

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 apr 2015, 16:34

djulba je napisao/la:A kad je dita osvojila titulu?

:tokralju:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 07 apr 2015, 19:42

Nevjerovatno, Sloboda je prva bacanja dobila nakon 19 minuta igre :roll: :crazy:

28-17 Lose odigrana 2/4.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 apr 2015, 19:43

znaci,nece mi nikad biti mrsko napisat
OVAJ KLUB NIJE SLOBODA...nije nikada bio,nije sad i nece nikad ni biti...svako ko imalo voli Slobodu nece otici i gledati ovog frankestajna....nemam nista protiv da se igra kosarka u tz i da ima odlicnog prvoligasa al ne da se zove SLOBODA...SLOBODA JE JEDNA I UGASENA JE....OVO UBACENO KUKAVICIJE JAJE BEVBE NIKAD SE NE SMIJE I NE TREBA PODRZAVATI....ja cu prvi otici u mejdan jer sam bio redovan na utakmicama jedinstva i slobode al kad promjene ime...nek se zovu kunta kinte,rojal,kako god al dok god nose i KRADU ime SLOBODE... nikad

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.