Edol prijatelju ja samo ne kontam što smo se mi promijenili.
Samo odeš na temu BiH u Brazilu i kreneš od prve stranice čitati:
Svaka čast momcima, Papetu, maksuz Vedi, ma svimaaa Ova atmosfera je... nešto nevjerovatno, magično, kako hoćete..
Najvaznije je da smo se plasirali, a onda lagano sacekati izvlacenje grupa.
Ja i dalje ne mogu da vjerujem.....hvala ti Bože!!! Hvala momci zaslužili ste i vi i svi navijači reprezentacije BiH
Koliko sam samo sebi puta sinoć rekao, ja ne vjerujem da je se ovo desilo. Ovo je saaaan
Zivot je ljepsi kad se gleda iz Brazila
Sve stoji za Spahića i Papeta, ali šta je u nama puklo u zadnjih par mjeseci da sa ovoga dođemo na :
Loši smo bili zbog Safeta, jer je postavio ekipu ko najveći amater što zapravo jeste. **** mu sve i danas
Jel istina ovo za misketa i spahica. Nek se ljute i nemoraju vise ni dolaziti mislim da je za njih imamo odlične zamjene, sta misle oni ccc.
E u pm, pa ne vjerujem, mogli su barem sacekati i napraviti sranje poslije najbitnije utakmice u historiji naseg fudbala.Definitivnosu mi pali u ocima
Da ti budem iskren ja sam bio sretan ko djete malo kad smo dobili Iran. Kad god mi naumpadne da trošim vrijeme i pare da nas gledam protiv litve na koševu, protiv mađara na bilinom polju, nekako mi ovaj poraz na svjetskom manje stresan od toga svega.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich