mozda nas zbog tog transparenta kazne

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne bih se slozio sa ovima koji podrzavaju bilo kakva rasisticka skandiranja na utakmicama.samovasposmatram je napisao/la:jedno veliko FUJ za tebe,..i ti si cigan ko oni rumunski ciganiPuma je napisao/la:Jedno veliko FUJ za dio publike koja je prvo tokom minute sutnje ispustala zivotinjske krike, a i za ove koji su uzvikivali "cigani cigani", te "gazi cigane" aludirajuci na Rumune
i onda me pitaju sto ne ides na utakmice![]()
igracima svaka cast, vratili smo se u borbu za tu drugu pozicijui ne prosipaj tu neku lafo kulturu,...belodedici nas zove glupim, ovakvim, onakvim,...ko ih hebe nek se gone u 3pm, nisu nista drugo ni zasluzili,..
svaka cast momcima na terenu i svima koji su bili na bilinom !!
Sad imamo i dobrih igrača u odbrani (Vranješ, BešićDAVID VILLA 7' je napisao/la:Joj jos kad se vrati salihovic bice svasta
-----------hasagic---------
mujdza-mravac-spahic-salihovic
---------rahimic--------
pjanic-----misimovic---lulic---
-------ibisevic-----dzeko----
Ebo brazlil kakvu mi ekipu imamo !
a sve ostalo gori heheheArnelinho je napisao/la:Seju i Lulu zamjeniDAVID VILLA 7' je napisao/la:Joj jos kad se vrati salihovic bice svasta
---------rahimic--------
Ebo brazlil kakvu mi ekipu imamo !
Ma men je Sejo najdrazi igrac,pa zato, ne bih podnio da igra beka,dovljno sam trpiomma_hz je napisao/la:a sve ostalo gori heheheArnelinho je napisao/la:Seju i Lulu zamjeniDAVID VILLA 7' je napisao/la:Joj jos kad se vrati salihovic bice svasta
---------rahimic--------
Ebo brazlil kakvu mi ekipu imamo !![]()
![]()
BRAZILCI SA BALKANA!!!!![]()
![]()
P.S @badboy i ja sam tako prije razmisljao al vidis da sve sto smo mi bolji vise nas pljulju i vrijedzaju ...
ti si kao bio na stadionu ??anonymousHD je napisao/la:Ha? Našao se neki pametnjaković koji je sedio kraj TV i došao ovdje da pametuje i komentariše. Pa za vreme minute šutnje najviše su se čuli navijači Rumunije.Puma je napisao/la:Jedno veliko FUJ za dio publike koja je prvo tokom minute sutnje ispustala zivotinjske krike, a i za ove koji su uzvikivali "cigani cigani", te "gazi cigane" aludirajuci na Rumune
i onda me pitaju sto ne ides na utakmice![]()
igracima svaka cast, vratili smo se u borbu za tu drugu poziciju
Onda, zašto smo im uzvikali cigani?! Prvo jer su zapalili baklje, drugo jer su bacili baklju na zapadni dio tribine, radi čega su dobili batine, možda si to i vidio na TV-u, sad stvarno nemam pojma.
Trebaš biti na stadionu, pa da komentarišeš navijače. Celo vreme se navijalo fer i korektno..
Odsluzio je kaznu, u Rumuniji moze igrati.Buddy je napisao/la:Koliko jos Sejo utakmica nesmije igrati ?
Bek Lulic,krilo Salihaga pa ima da ubijemo rumune po lijevoj strani.Elegant je napisao/la:Odsluzio je kaznu, u Rumuniji moze igrati.Buddy je napisao/la:Koliko jos Sejo utakmica nesmije igrati ?
Medunjaninreptile je napisao/la:Sejo se vraca za revans u Rumuniji!! Ko ce na klupu?
ne mogu da vjerujem da ima likova poput tebe i tog pume koji ce pljuvati i osudjivati nas za svaku baklju, svako skandiranje, svaku pomiisao, a pritom podrzavati rumunje cigane koji jesu cigani to im se nemora reci da bi znali, koji su kao kulturni u odnusu na nas...jer mi sta ucinimo to jes smrtni grijeh, a kad nama uzvikuju Srebrenicu onda sta fali..place mi se na takvu pomisao, onda se ne osudjuje, samo smo mi stoka, a rumunji cigani su za nas europljanic a r r o l L . je napisao/la:Slazem se sa Pumom, nekulturni smo strasno. Kazna nam ne gine
Mislim da je to toBuddy je napisao/la:Koliko jos Sejo utakmica nesmije igrati ?
nema viseee ,ispunio je sve 4 tekme .Buddy je napisao/la:Koliko jos Sejo utakmica nesmije igrati ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.