Ta cetvorka je trebala biti privremeno zaledjena, dok ne dodje kvalitetan stoper u reprezentaciju.
Bas me zanima kakvo ce opravdanje smisliti kad ga bude pozivao u oktobru.

Pa jbg valjda nadje bilo kakav klub do 10 mj.ren_hz je napisao/la:Da je selektora ko' sto nije, ovaj Vranjes ne bi uopste bio pozvan da igra za repku.
Bas me zanima kakvo ce opravdanje smisliti kad ga bude pozivao u oktobru.
Ignodžakailibu je napisao/la:sta raditi sa ovom dosadnom preglupom trollčinom?Virtu4l je napisao/la:Ovoga su pravili smiješnim u svim fazama njegove karijere. Ne znam kakav je bio u pionirima, nisam ga pratio.
Je li Bešić još na probi u Evertonu?Tracy3McGrady je napisao/la:Igno
Nacionalisto.Head je napisao/la:Igrac kojeg namjanje cijenim u reprezentaciji.
Jesam.Cartman je napisao/la:Nacionalisto.Head je napisao/la:Igrac kojeg namjanje cijenim u reprezentaciji.
Head je napisao/la:Jesam.Cartman je napisao/la:Nacionalisto.Head je napisao/la:Igrac kojeg namjanje cijenim u reprezentaciji.
Što se tiče fudbala, kada sam imao 18 godina dobio sam poziv u reprezentaciju Srbije, ali sam to odbio. Zašto? Pa rekao sam, ja se smatram Bosancem. Imam porodicu u Bosni, kuća u kojoj sam odrastao je u Bosni, druga opcija za mene ne postoji”.
Onda si naletio na pogresnog.Head je napisao/la:Jesam.Cartman je napisao/la:Nacionalisto.Head je napisao/la:Igrac kojeg namjanje cijenim u reprezentaciji.
Head je napisao/la:Jesam.Cartman je napisao/la:Nacionalisto.Head je napisao/la:Igrac kojeg namjanje cijenim u reprezentaciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.