Za sve ima adekvatna zamjena, bar ja tako mislim..Nema potreba za brigamaVolimRadnicki je napisao/la:Ma nema od tog ništa, jedino ako su tolike budale onda će otići.
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Za sada iz ekipe F.K Radnicki Lukavac ispisnice su uzeli Kitic i Mirnes Salihovic,nisu se mogli dogovoriti sa klubom tacnije trazili su neke pare na ruke i fiksnu platu...Do kraja sedmice tacnije do ponedjeljka ce se vidjeti hoce li jos koji igrac napustiti redove F.K Radnickog iz Lukavca i da li ce doci novih igraca.pozdrav
Znaci zato Mirnesa povezuju sa Slobodomtelevizor je napisao/la:Za sada iz ekipe F.K Radnicki Lukavac ispisnice su uzeli Kitic i Mirnes Salihovic,nisu se mogli dogovoriti sa klubom tacnije trazili su neke pare na ruke i fiksnu platu...Do kraja sedmice tacnije do ponedjeljka ce se vidjeti hoce li jos koji igrac napustiti redove F.K Radnickog iz Lukavca i da li ce doci novih igraca.pozdrav
Hvala im za sve sto su uradili dok su bili ovdje, ali nisu bas previse dobre partije ovdje pruzali.
Hvala na info televizor
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
Mirnes će u Banoviće, a Trumića su zvali u Slobodu ali ostaje kod nas.
Što se tiče Kitića, sretno mu, solidno je odigrao ovu polusezonu.
Ako se uspije zadržati postojeći igrački kadar, po meni trebo bi nam neki iskusan napadač, što je i želja trenera.
S obzirom da je Kitić otišo, dobro bi nam došao jedan u vezi sa Trumićem, po mogućnosti krupniji i jači i ušli bi vjerovatno jači u nastavak prvenstva.
Karić dobio nogu u Gračanici, Lović&co?
Timkov i Pantić(?) takođe dobili nogu.. eh da smo pri parama, pa platiti ovim i zagrist na PL
Što se tiče Kitića, sretno mu, solidno je odigrao ovu polusezonu.
Ako se uspije zadržati postojeći igrački kadar, po meni trebo bi nam neki iskusan napadač, što je i želja trenera.
S obzirom da je Kitić otišo, dobro bi nam došao jedan u vezi sa Trumićem, po mogućnosti krupniji i jači i ušli bi vjerovatno jači u nastavak prvenstva.
Karić dobio nogu u Gračanici, Lović&co?
Timkov i Pantić(?) takođe dobili nogu.. eh da smo pri parama, pa platiti ovim i zagrist na PL
1921
1989
1989
Evo u pauzi od setnje i skitnje po Mostaru malo da procitam "novosti" iz Radnickog
.
Tacno je da su Salihovic i Kitic napustili klub, a ja im zelim puno srece u daljnjoj karijeri i da pronadju klub/ove koji ce biti spremni da ispostuju njihove uslove.
Sto se Eldina Trumica tice, to je trenutno najbolji vezni igrac lige sa ugovorom do kraja sezone. Ukoliko bilo koji klub zeli ovog vrsnog veznjaka, treba da rijesi "imovinsko-pravne" odnose s Radnickim pa tek onda da ugovara platu s ovim igracem.
Tacno je da su Salihovic i Kitic napustili klub, a ja im zelim puno srece u daljnjoj karijeri i da pronadju klub/ove koji ce biti spremni da ispostuju njihove uslove.
Sto se Eldina Trumica tice, to je trenutno najbolji vezni igrac lige sa ugovorom do kraja sezone. Ukoliko bilo koji klub zeli ovog vrsnog veznjaka, treba da rijesi "imovinsko-pravne" odnose s Radnickim pa tek onda da ugovara platu s ovim igracem.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Nije Karic nego KaDricVolimRadnicki je napisao/la: Karić dobio nogu u Gračanici, Lović&co?![]()
![]()
Timkov jeste, ali Pantic nije napustio Bratstvo. Medjutim, na poziciji koju TImkovi igra imamo kvalitetnija rjesenja
Timkov bi vam dobro dosao na poziciji zadnjeg veznog ali kao destruktor igre jer to je kod nas savrseno igrao 

www.nkbratstvogracanica.com
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Prejak igrač nema štaBenjo_AFC86 je napisao/la:Mislim da vas Brčkalija napušta
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
Eh moja greškaZoom088 je napisao/la:Nije Karic nego KaDricVolimRadnicki je napisao/la: Karić dobio nogu u Gračanici, Lović&co?![]()
![]()
Timkov i Pantić(?) takođe dobili nogu.. eh da smo pri parama, pa platiti ovim i zagrist na PL. Karic (sto je kod nas penziju zaradio) je odavno u rodnoj Orahovici i koliko sam cuo jos uvijek moze odigrati poluvrijeme
.
Timkov jeste, ali Pantic nije napustio Bratstvo. Medjutim, na poziciji koju TImkovi igra imamo kvalitetnija rjesenja
1921
1989
1989
Brčkalić je vec isao negdje na probu, pisali smo o tome vec..
Sta vi rekoste do kad je Brckalic vezan ugovorom za Radnicki? (ili je bio samo ovu polusezonu
)
A treba pogledat te neke momke koji su slobodni, koji su digli papire..Ma nemam sta pricat ja, tu je Vojvoda koji sigurno zna izabrat..
Sta vi rekoste do kad je Brckalic vezan ugovorom za Radnicki? (ili je bio samo ovu polusezonu
A treba pogledat te neke momke koji su slobodni, koji su digli papire..Ma nemam sta pricat ja, tu je Vojvoda koji sigurno zna izabrat..
Ma skupi su ti iz Gračanice što su otišli, i svi su sa strane dakle mora im se plaćati i stan + plata, premije, kad skontam imamo mi dobre igrače, nismo puno toga izgubili odlaskom Salihovića sad će više vremena Džanić da igra, umjesto Kitića tu je Nurić koji će zajedno u tandemu sa Trumićem činiti sredinu terena, moj sastav za narednu polusezonu je ovaj: Lugavić - Bekrić - Šubić - Jusufović - Mehanović,Maniaacs je napisao/la:Brčkalić je vec isao negdje na probu, pisali smo o tome vec..
Sta vi rekoste do kad je Brckalic vezan ugovorom za Radnicki? (ili je bio samo ovu polusezonu)
Trumić - Nurić - Slomić - Gogić,
Džanić - Jaranović
možda dovesti ako se može jedan igrač u vezi i jedan napadač, svaka čast mladom Halilagiću, ali ima za njega vremena tek mu je 17 godina, Čejvanovića u odbrani imamo kao rezervu tu je i Zulić da uleti ponekad tako da kao što reče Maniacs Vojvoda će to sve da posloži kako treba....
sodagrad je napisao/la:Ma skupi su ti iz Gračanice što su otišli, i svi su sa strane dakle mora im se plaćati i stan + plata, premije, kad skontam imamo mi dobre igrače, nismo puno toga izgubili odlaskom Salihovića sad će više vremena Džanić da igra, umjesto Kitića tu je Nurić koji će zajedno u tandemu sa Trumićem činiti sredinu terena, moj sastav za narednu polusezonu je ovaj: Lugavić - Bekrić - Šubić - Jusufović - Mehanović,Maniaacs je napisao/la:Brčkalić je vec isao negdje na probu, pisali smo o tome vec..
Sta vi rekoste do kad je Brckalic vezan ugovorom za Radnicki? (ili je bio samo ovu polusezonu)
Trumić - Nurić - Slomić - Gogić,
Džanić - Jaranović
možda dovesti ako se može jedan igrač u vezi i jedan napadač, svaka čast mladom Halilagiću, ali ima za njega vremena tek mu je 17 godina, Čejvanovića u odbrani imamo kao rezervu tu je i Zulić da uleti ponekad tako da kao što reče Maniacs Vojvoda će to sve da posloži kako treba....
Tamam zapadna tribina prazna, ispod nje ima i ono skloniste, napravit im nekakve sobice
Ma ja sam prezadovoljan sa ovim sastavom, stvarno nista ne treba mijenjat, eto ako treba kakav napadac uredu, trebaju nam golovi (neki Inzaghi, da na Trumiceve i Jaranoviceve pasove samo zavrsi
- ASD
- Kontakt:
Da li neko zna kolike su plate u Radnickom?
Javna tajna hehehe, to ti najbolje znaju Zoom i Casper, a koliko ja znam to jeste da su redovne dosad bile sve plate, da Radnički nije dužan nikome ni bona, ako Opština zakasni sa tranšom onda i plate kasneASD je napisao/la:Da li neko zna kolike su plate u Radnickom?
Bice druze i to, a i izvjestaji i fotke sa sve izvjesnijih priprema u Hrvatskoj ili Crnog Gori 
Oho, ova vijest mi je popravila dan.To je dobro, predobro, odlicnoZoom088 je napisao/la:Bice druze i to, a i izvjestaji i fotke sa sve izvjesnijih priprema u Hrvatskoj ili Crnog Gori
Samo naprijed
Super odlične vijesti ma idemo u Premier ligu najjači smo niko nam ništa ne može......Zoom088 je napisao/la:Bice druze i to, a i izvjestaji i fotke sa sve izvjesnijih priprema u Hrvatskoj ili Crnog Gori
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
Odlično, svaka čast ljudima u klubu, već počinjemo ličiti na ozbiljan klub.
1921
1989
1989
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.