Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportsko znanje
1881.g ??
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
1885 ?? arthur wharton mozda jer je on prvi crni profesionalni igrac
-
- Kontakt:
točan odgovor__Liedson__ je napisao/la:1886 ??
ispričavam se što sam kasno reagirao
- legenda reala
- Kontakt:
hajde postavljajte šta je sad.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nema ovoga,ajde nek stavi neko drugi ne pada meni trenutno nista na pamet komplikovano.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Na OI 2004 u Atini, na fudbalskom turniru, dogodila se jedna zaista smijesna situacija, koja je obiljezila taj turnir. Koji je mec u pitanju i sta se dogodilo tad?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ponovljen penal 6 puta
Utakmica Srb-Tunis.
Utakmica Srb-Tunis.
Da li mislis na mec SCG-Tunis kada je Tunis 3 puta sutao penal a sudija ga ponistavao,i 4 put nas golman Milojevic brani penal,sudija je bio sa Tahitia.nevjernik je napisao/la:Na OI 2004 u Atini, na fudbalskom turniru, dogodila se jedna zaista smijesna situacija, koja je obiljezila taj turnir. Koji je mec u pitanju i sta se dogodilo tad?
edit:Sad se setih da je bilo 6 pokusaja kada rece YNWA.
da, to je toOTNYS_YNWA je napisao/la:Ponovljen penal 6 puta
Utakmica Srb-Tunis.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Batalio F1 i presao na reli ? Hajde, ovo je lagano. 

Kimi Raikonen.OTNYS_YNWA je napisao/la:Batalio F1 i presao na reli ? Hajde, ovo je lagano.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dalje. 

Prvo je uzeo prestiznu nagradu na snegu,a onda je 10-ak godina posle uzeo najprestiznjiju nagradu u pustinji.
Rec je o________________?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
svestranom covjeku.Devil je napisao/la:Prvo je uzeo prestiznu nagradu na snegu,a onda je 10-ak godina posle uzeo najprestiznjiju nagradu u pustinji.

To se podrazumeva,a njegovo ime je?OTNYS_YNWA je napisao/la:svestranom covjeku.Devil je napisao/la:Prvo je uzeo prestiznu nagradu na snegu,a onda je 10-ak godina posle uzeo najprestiznjiju nagradu u pustinji.

- legenda reala
- Kontakt:
Ari Vatanen
Ma da lupim reko vozio je u pustinji sigurno misliš na Rely Dakar kad kažeš da je osvojio prestižno priznanje u pustinji a i Finac a oni se bave zimskim sportovima.
Iz koje je Države možda nam bude od pomoći
Ma da lupim reko vozio je u pustinji sigurno misliš na Rely Dakar kad kažeš da je osvojio prestižno priznanje u pustinji a i Finac a oni se bave zimskim sportovima.
Iz koje je Države možda nam bude od pomoći
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 25 sep 2010, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne,on nikada nije imao iskustva profesionalno sa snegom koliko ja znam.legenda reala je napisao/la:Ari Vatanen
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Luc Calfan ili tako nešto. Slalom i Relly Dakar.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ajde prihvatice se Luk Alphand,osvajac velikog kristalnog globusa i Relly pAris-Dakar.Monolog je napisao/la:Luc Calfan ili tako nešto. Slalom i Relly Dakar.