NK Zvijezda Gradačac

_Bad_boy
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la _Bad_boy » 22 jun 2010, 13:00

ta vasa uprava kao da svjesno ide na ispadanje..mislim stvarno jesul oni kontali ikoga dovesti?ponajbolje vam igrace pustise a pojacanja ni na vidiku..jos kad se uzme u obzir da je dosta kvalitetnijih igraca vec napustilo ligu il da pregovaraju sa timovima iz vrha lige stvarno teska pozicija za zvijezdu :shock:
-PAJA Fan Club!!

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 22 jun 2010, 13:52

Nema više slike popularnog sportskog, niti članaka iz kluba, sveli smo se na tri proste rečenice. Samo naš klub sa gosp. Cvitkušićem napravi transfer listu i pusti igrače, a da sa onima na moje "računa" ne obavi rzgovore i ne potpiše ugovore. Većina je htjela da se on vrati, a on evo krčmi igrače koje je doveo Jovičić i Muhamed Jakeškić. Pitam se dokle i da mi je da mi neko kaže ko je taj koga je doveo Cvitkušić a da je bio pjačanje za Zvijezdu.
Početi pripreme sa jednim štoperom (ako već nekog ne izvuče iz rukava), sa dva beka, tri vezna igrača i bez i jednog provjerenog napadača to je već luksuz.
Na kraju da kažem da sam skeptičan i stvarno ako riješe ovu situaciju pozitivno ja im se divim.
Hadžiđulbić
Nezić
Moranjkić
Jusić
Delić
Hamzić
Husejnbašić
Omeragić
Husić
Đorić
Šest(ako se oporavio)
Ovo je valjda tih prvih jedanaest a rezerva su juniori i kadeti, pa da sam taj uvaženi sportski direktor upitao bih se da li možemo i u 1. ligi FBiH igrati zapaženu ulogu.

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 22 jun 2010, 14:00

zmaj od b. je napisao/la:Nema više slike popularnog sportskog, niti članaka iz kluba, sveli smo se na tri proste rečenice. Samo naš klub sa gosp. Cvitkušićem napravi transfer listu i pusti igrače, a da sa onima na moje "računa" ne obavi rzgovore i ne potpiše ugovore. Većina je htjela da se on vrati, a on evo krčmi igrače koje je doveo Jovičić i Muhamed Jakeškić. Pitam se dokle i da mi je da mi neko kaže ko je taj koga je doveo Cvitkušić a da je bio pjačanje za Zvijezdu.
Početi pripreme sa jednim štoperom (ako već nekog ne izvuče iz rukava), sa dva beka, tri vezna igrača i bez i jednog provjerenog napadača to je već luksuz.
Na kraju da kažem da sam skeptičan i stvarno ako riješe ovu situaciju pozitivno ja im se divim.
Hadžiđulbić
Nezić
Moranjkić
Jusić
Delić
Hamzić
Husejnbašić
Omeragić
Husić
Đorić
Šest(ako se oporavio)
Ovo je valjda tih prvih jedanaest a rezerva su juniori i kadeti, pa da sam taj uvaženi sportski direktor upitao bih se da li možemo i u 1. ligi FBiH igrati zapaženu ulogu.
e da su oni Omeragicu dali sansu umjesto Kovacevicu,Stankovicu i Doricu da igra svoju poziciju mozda bi i imali bar jednog napadaca koji bar nesto vrijedi mali nije dzaba bip prvi strijelac lige u kadetima i juniorima samo mu treba dati sansu......a ne oni ce radije uvesti juniora ili dati njima sansu a njega staviti namjesto beka samo ne u napad.............a ovako kako je sada situaciju crno nam se pise :(
Nk Zvijezda

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 22 jun 2010, 14:05

Kakav to pesimizam vlada?

Pa ima još do prvenstva, dovest će klub pet-sedam novih (kvalitetnih i provjerenih) igrača.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 22 jun 2010, 14:38

MinistaR je napisao/la:Kakav to pesimizam vlada?

Pa ima još do prvenstva, dovest će klub pet-sedam novih (kvalitetnih i provjerenih) igrača.
Nabroj mi tih sedam igrača iz premijer lige koji su kvalitetni i provjereni.
Pustiit Vecu, Savića i Prodanovića, a uz to nemati ni jednog napadača, mislim da je to van pameti, živi bili pa vidjeli.
A za Cvitkušića sada imam definitivno mišljenje da jedino zna izabrati dobro odijelo pod uslovom da ga on bira, dosta je šminkeraja, treba biti konkretan.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 22 jun 2010, 15:11

Adnan Mašić bi mogao biti treće pojačanje u Zvijezdi, nakon dva golmana jedan veznjak.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 22 jun 2010, 15:21

A koje sad pa taj, odakle je i gdje je dosad igrao.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 22 jun 2010, 15:29

husein veličanstveni je napisao/la:A koje sad pa taj, odakle je i gdje je dosad igrao.
to je onaj jedan od klasnih igraca o kojem si pricao 3-4 stranice unazad a ocekuju se jos 3 ovakava pojacanja za sami vrh :mrgreen:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 22 jun 2010, 15:33

husein veličanstveni je napisao/la:A koje sad pa taj, odakle je i gdje je dosad igrao.
kod nas igro prije tri sezone,nije standardan bio,vecinom s klupe ulazio,cini mi se da je 81 godiste,ljevak,finu tehniku ima al je preljen,jedva se krece po terenu i jos da kazem da je tad dugu kosu imo :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 22 jun 2010, 15:40

Adnan Mašić (12.12.1981) nastupao između ostalog i za Čelik, Omladinac, Rijeku, Gradinu,... Naime riječ je o igraču iz Srebrenika koji je zadnju polusezonu nastupao za Lovćen inače prvoligaš iz Crne Gore, visok je 177cm, ima extra tehniku, veoma jak jedan na jedan, i ukoliko bi ozbiljno odradio pripreme bio bi jedan od boljih igrača u Premijer ligi

pogledajte kako dribla Alena Mešanovića

[youtube][/youtube]

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 22 jun 2010, 16:50

Gore neko reče da je on igrao za Zvijezdu, ja mislim da je on u Zvijezdi prije dvije godine bio samo na probi i odigrao jednu ili dvije pripremne utakmice, jednu protiv Odžaka i tad se nije nešto pokazao.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 22 jun 2010, 17:07

Ovaj Adnan Masic igrao polu sezonu prije lovcena za jedinstvo iz Brckog,gledao sam ga na utakmici Podrinje Janja-Jedinstvo,bio je najbolji igrac u tom Jedinstvu,al vidi se na njemu da je sminker pravi,a kako sam cuo i voli opasno pare,pa ako mu ponude iz vase uprave i doci ce...
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 22 jun 2010, 17:25

kupus army je napisao/la:Ovaj Adnan Masic igrao polu sezonu prije lovcena za jedinstvo iz Brckog,gledao sam ga na utakmici Podrinje Janja-Jedinstvo,bio je najbolji igrac u tom Jedinstvu,al vidi se na njemu da je sminker pravi,a kako sam cuo i voli opasno pare,pa ako mu ponude iz vase uprave i doci ce...
Nas Cvile posebno voli sminkere :D :D :D
Nk Zvijezda

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 22 jun 2010, 17:47

ado_94 je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Ovaj Adnan Masic igrao polu sezonu prije lovcena za jedinstvo iz Brckog,gledao sam ga na utakmici Podrinje Janja-Jedinstvo,bio je najbolji igrac u tom Jedinstvu,al vidi se na njemu da je sminker pravi,a kako sam cuo i voli opasno pare,pa ako mu ponude iz vase uprave i doci ce...
Nas Cvile posebno voli sminkere :D :D :D
Ukoliko ozbiljno shvati pripreme može biti najbolji igrač u Zvijezdi, naravno prvo treba doći u Zvijezdu.

Uglavnom Omladinac je uz njegovu pomoć uspio prošle sezone ostati u Prvoj ligi, bio je glavna poluga u ekipi

the maniacs gradacac
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs gradacac » 22 jun 2010, 18:42

Ne znam ljudi sta serete protiv Cvitkusica.Covjek je to koji je imao sjajnu igracku karijeru, i koji se razumije u kvalitet igraca.Naci ce on sigurno kvalitetna pojacanja.Sjetite se samo kad je tek dosao, kad smo bili 2. liga i kad je ojerao joleta, fikru , mireta i ostale manekene, sta je sve napravio.Malo sabura i sve ce to leci.Nije pravo pojacanje iskusan igrac iz premijer lige, koji ima uhodanu šemu: kod kuce kao nesto igra a u gostima se samo skriva da ga ne bi ko povrijedio.Nama trebaju borci, pravi trkaci koji ce ostaviti srce na terenu, jer se jedino tako dolazi do uspjeha.Naravno tu je mnogo bitan i trener koji ce svojim autoritetom utjecati na te igrace, a ne ispijati kafe s njima ispred bambija.Sto se tice stila oblacenja Cvitkusica, pa zar nije bolje biti dzentlmen kao on, kravata , odijelo, lijepa frizura, obrijan, ili kao onaj seljacina Nurdo dok ga je mijenjao dolaziti u havajkama i potkosulji na utakmice.Uglavnom zivi bili pa vidjeli, vrijeme ce pokazati svoje. VOLIM ZVIJEZDU

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 22 jun 2010, 19:00

the maniacs gradacac je napisao/la:Ne znam ljudi sta serete protiv Cvitkusica.Covjek je to koji je imao sjajnu igracku karijeru, i koji se razumije u kvalitet igraca.Naci ce on sigurno kvalitetna pojacanja.Sjetite se samo kad je tek dosao, kad smo bili 2. liga i kad je ojerao joleta, fikru , mireta i ostale manekene, sta je sve napravio.Malo sabura i sve ce to leci.Nije pravo pojacanje iskusan igrac iz premijer lige, koji ima uhodanu šemu: kod kuce kao nesto igra a u gostima se samo skriva da ga ne bi ko povrijedio.Nama trebaju borci, pravi trkaci koji ce ostaviti srce na terenu, jer se jedino tako dolazi do uspjeha.Naravno tu je mnogo bitan i trener koji ce svojim autoritetom utjecati na te igrace, a ne ispijati kafe s njima ispred bambija.Sto se tice stila oblacenja Cvitkusica, pa zar nije bolje biti dzentlmen kao on, kravata , odijelo, lijepa frizura, obrijan, ili kao onaj seljacina Nurdo dok ga je mijenjao dolaziti u havajkama i potkosulji na utakmice.Uglavnom zivi bili pa vidjeli, vrijeme ce pokazati svoje. VOLIM ZVIJEZDU
Nemamo mi nista od njegovog stylinga nazalost nama trenutno trebaju igraci i to kvalitetni....mogao je sebi olaksati posao da je ostavio vecu,savica......jeste vala otjerao je manekene ali ih je bgm opet i doveo :D :D
ali eto vrijeme ce pokazati svoje,nadam se dobro po nas !!!
Nk Zvijezda

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 22 jun 2010, 19:19

the maniacs gradacac je napisao/la:Ne znam ljudi sta serete protiv Cvitkusica.Covjek je to koji je imao sjajnu igracku karijeru, i koji se razumije u kvalitet igraca.Naci ce on sigurno kvalitetna pojacanja.Sjetite se samo kad je tek dosao, kad smo bili 2. liga i kad je ojerao joleta, fikru , mireta i ostale manekene, sta je sve napravio.Malo sabura i sve ce to leci.Nije pravo pojacanje iskusan igrac iz premijer lige, koji ima uhodanu šemu: kod kuce kao nesto igra a u gostima se samo skriva da ga ne bi ko povrijedio.Nama trebaju borci, pravi trkaci koji ce ostaviti srce na terenu, jer se jedino tako dolazi do uspjeha.Naravno tu je mnogo bitan i trener koji ce svojim autoritetom utjecati na te igrace, a ne ispijati kafe s njima ispred bambija.Sto se tice stila oblacenja Cvitkusica, pa zar nije bolje biti dzentlmen kao on, kravata , odijelo, lijepa frizura, obrijan, ili kao onaj seljacina Nurdo dok ga je mijenjao dolaziti u havajkama i potkosulji na utakmice.Uglavnom zivi bili pa vidjeli, vrijeme ce pokazati svoje. VOLIM ZVIJEZDU
cuj the maniacs,a volim zvijezdu,aaaa ovih manijaka :D :D :D [/quote]
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

the maniacs gradacac
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs gradacac » 22 jun 2010, 22:46

the maniacs je zato sto kad sam studirao u sarajevu navijao za zelju a posto sam iz gradacca logicno je da navijam za svoje

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 23 jun 2010, 14:34

the maniacs gradacac je napisao/la:the maniacs je zato sto kad sam studirao u sarajevu navijao za zelju a posto sam iz gradacca logicno je da navijam za svoje
Pa što si studirao u Sarajevu?
A đe da znam?!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 23 jun 2010, 15:13

Raz_ba je napisao/la:
the maniacs gradacac je napisao/la:the maniacs je zato sto kad sam studirao u sarajevu navijao za zelju a posto sam iz gradacca logicno je da navijam za svoje
Pa što si studirao u Sarajevu?
Vjerovatno da bi bio blizu Grbavice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.