Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
sta bi za mene bilo najbolje da treniram od ovih Special Ability atributa ? ja sam central midfielder, mozda ovaj Maradona Pass, a ? 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
druze moj za tebe je najbolje da ti treniras par sezona obicne sklilove i batali se tih fantazija o specijalnim atributima 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ok hvala na infu 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- elninho_resTO
- Kontakt:
joj kamikaze opadaju pred sam pocetak sezone
ode sad mance u neki klub,neznam gdje al ide sigutno,mozda i u bosniu
ko ce ga znat,samo sto on misli da ce ga meanger pustit za 9 miliona,al nista ispod12
,al tako je i bolje,svakako nije htio na skype,tako da je kvario komunikaciju
ocekuje se potpis jednog igraca u vecernjim satima ,i jednog u jutarnjim
tako da smo vec nasli zamjene,,
oslobodili smo se jedinog neaktivnog u klubu,sad su svi aktivni,jes da nas je malo,al radimo natome

ocekuje se potpis jednog igraca u vecernjim satima ,i jednog u jutarnjim

oslobodili smo se jedinog neaktivnog u klubu,sad su svi aktivni,jes da nas je malo,al radimo natome
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- samir_tm87
- Kontakt:
elninho_resTO je napisao/la:joj kamikaze opadaju pred sam pocetak sezoneode sad mance u neki klub,neznam gdje al ide sigutno,mozda i u bosniu
ko ce ga znat,samo sto on misli da ce ga meanger pustit za 9 miliona,al nista ispod12
,al tako je i bolje,svakako nije htio na skype,tako da je kvario komunikaciju
ocekuje se potpis jednog igraca u vecernjim satima ,i jednog u jutarnjimtako da smo vec nasli zamjene,,
nas bosanca je malo , al smo zato dobro rasporedjeni

Repka će da nam bude strašna, malo je reći.
Samo tu treba kvalitetan selektor da to posloži. Već sebe vidim kao Del Bosquea ... hahaha ...
Samo tu treba kvalitetan selektor da to posloži. Već sebe vidim kao Del Bosquea ... hahaha ...
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
ja se iskreno nadam da ces ti da budes selektor,jer si mi najdrazi menager na igrici_BooS_ je napisao/la:Repka će da nam bude strašna, malo je reći.

gledaj dine ulizice ma nedaj ovom dini da igra to ti je .............DiNno je napisao/la:ja se iskreno nadam da ces ti da budes selektor,jer si mi najdrazi menager na igrici_BooS_ je napisao/la:Repka će da nam bude strašna, malo je reći.

- elninho_resTO
- Kontakt:
joj svi ste namazani,svi bi da igrate,i volite svakog samo da igrate u repci

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Boss, Divljak ili Hammo.. marko je osvojio ligu, ali bi njemu manipulisali nevjerovatno.. pogotovo Zmajevi njegovi..
Boss pogotovo mi se svidja kao trener, mislim da ima autoritet pravi.. tipa "nema igraca koji je nezamjenljiv"..
Boss pogotovo mi se svidja kao trener, mislim da ima autoritet pravi.. tipa "nema igraca koji je nezamjenljiv"..
Tu smo da se dogovorimo, niko ne može i ne smije glumiti zvijezdu jer je svaki igrač pojedinačno najbitniji na svom dijelu terena. Bez jednog igrača čitava taktika i zamisao pada u vodu..
Ja ne namećem nikakv autoritet, ja samo zagovaram to da se uloga menadžera mora poštovati maksimalno, ali da i menadžer mora cijeniti svoje igrače na najvišem nivou. I menadžer i igrač moraju znati prihvatiti kritiku !
kada se postigne zdrava komunikacija i odnos, tim može funkcionisati perfektno.
Ja ne namećem nikakv autoritet, ja samo zagovaram to da se uloga menadžera mora poštovati maksimalno, ali da i menadžer mora cijeniti svoje igrače na najvišem nivou. I menadžer i igrač moraju znati prihvatiti kritiku !
kada se postigne zdrava komunikacija i odnos, tim može funkcionisati perfektno.
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Repka bi fantasticna bila. Odbrana,veza,napad ima na svakoj poziciji bar 1 odlican igrac (mada u odbrani ako se pozovu 8 svi bi bili odlicni tu smo najjaci).
Vcs mi dobismo onu ekipu u zadnjoj sekundi. Momci imaju nenormalne skilove al opet smo pokazali nasu snagu.
Vcs mi dobismo onu ekipu u zadnjoj sekundi. Momci imaju nenormalne skilove al opet smo pokazali nasu snagu.
- samir_tm87
- Kontakt:
mi poveli 3:0 , zavrsilo 3:2 , zajebavali se , ja crveni dobio 

repka ce nam biti fenomenalna, ali ova sezona je presudna.. repke nece biti u ovoj sezoni, a svi imamo max plate i imamo vremena skilove napucati.. jedva cekam repku, to ce biti spektakl..
dajte ljudi jel mogu ja u neki drugi klub preci, sjebo me el nino sa ovim Harchesterom, 10 trenera se izmijenjalo za tri dana, redovan cu biti 100 % svaki dan treniram i svaku tekmu sam tu, ajd molim vas ako ima neki klub!
- elninho_resTO
- Kontakt:
nek te daffi uzme u svoje ruke,on je trebo u hacester i zato sam reko da ides tamo,a sad sto on jos inje to uradio,valjda ce uradit,uglavnom igraces sanjim,valjdaStivi_Dzi je napisao/la:dajte ljudi jel mogu ja u neki drugi klub preci, sjebo me el nino sa ovim Harchesterom, 10 trenera se izmijenjalo za tri dana, redovan cu biti 100 % svaki dan treniram i svaku tekmu sam tu, ajd molim vas ako ima neki klub!

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
zajebo je i jocker mene.. ali evo u toku par dana samir i ja cemo napraviti svoj klub.. vec imamo jednog igraca koji ce doci kod nas, a mozes i ti.. samke i ja medju 4 najbolja beka lige, znaci uz nas ces pravo dosta nauciti.. ako zelis, strpi se malo..
daffy masta adi ja samke on je 5 ssssss da necuujeItalia je napisao/la:zajebo je i jocker mene.. ali evo u toku par dana samir i ja cemo napraviti svoj klub.. vec imamo jednog igraca koji ce doci kod nas, a mozes i ti.. samke i ja medju 4 najbolja beka lige, znaci uz nas ces pravo dosta nauciti.. ako zelis, strpi se malo..

- samir_tm87
- Kontakt:
Micron je napisao/la:daffy masta adi ja samke on je 5 ssssss da necuujeItalia je napisao/la:zajebo je i jocker mene.. ali evo u toku par dana samir i ja cemo napraviti svoj klub.. vec imamo jednog igraca koji ce doci kod nas, a mozes i ti.. samke i ja medju 4 najbolja beka lige, znaci uz nas ces pravo dosta nauciti.. ako zelis, strpi se malo..![]()
nije sve u rejtingu

bolji samke od tebeMicron je napisao/la:daffy masta adi ja samke on je 5 ssssss da necuujeItalia je napisao/la:zajebo je i jocker mene.. ali evo u toku par dana samir i ja cemo napraviti svoj klub.. vec imamo jednog igraca koji ce doci kod nas, a mozes i ti.. samke i ja medju 4 najbolja beka lige, znaci uz nas ces pravo dosta nauciti.. ako zelis, strpi se malo..![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.