Safet Sušić - Pape

sin3x
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la sin3x » 14 maj 2010, 17:08

flash je napisao/la:
harishp je napisao/la:Jok ti znas.Pitaj foteljase gdje su te pare.
Arena je druga stvar.Za razliku od stadiona, stara dvorana nije bila uslovna ni za Gluhe Bukovice.
I tu se naravno islo zbog samog grada a ne nekih drugih stvari.
Savez mora stati iza oba stadiona,ili ce to biti mrtvo slovo na papiru sta je tu nejasno.
eto vidis da opet ne znas... jeste tacno je da se islo zbog grada ali je ta dvorana trebala biti izgradjena prije 20 godina.. dvorana na bilimscu i sad odrzi po neku utakmicu i nije losa naravno ne moze se porediti sa arenom ali eto.. grad je napravio i drugi stadion onaj na kamberovica polju za potrebe onog atletskog prvenstva ... lahko bi grad uradio da ima kome ali oni moraju dati pare NK celiku da napravi stadion a te bi pare otisle u P.M. a ti ako se jos nadas da ce savez nesto uraditi stvarno si pozitivac ali do kraja... da oni vide neku korist u tome sto ce napraviti taj isti stadion uradili bi ga uglavnom ti bi pitao foteljas gdje su pare od terena sto se trebaju graditi a isto kazes da jedino savez moze pomoci??? ja koliko znam to je pitanje zaglavilo u savezu a ne kod lokalnih politicara ili se varam?
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 14 maj 2010, 17:08

Monolog je napisao/la:@Mrzim ulizice

Dokaz da ti navijaš za repku samo kad igra na BP, što je smiješno samo po sebi. Zašto ne igrati na stadionu Asim Ferhatović - Hase kada se može? Ne, trebamo svaku utakmicu igrati na Bilinom Polju da se ne bi razočarali vijerni Čelikovi navijači.
ja se slazem da igramo na kosevu ali se ne slazem da igramo na neutralnom terenu samo zato da bi on dobio vise para on bi guzice dao za koji dinar

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 14 maj 2010, 17:09

Monolog je napisao/la:@Mrzim ulizice

Dokaz da ti navijaš za repku samo kad igra na BP, što je smiješno samo po sebi. Zašto ne igrati na stadionu Asim Ferhatović - Hase kada se može? Ne, trebamo svaku utakmicu igrati na Bilinom Polju da se ne bi razočarali vijerni Čelikovi navijači.
halooooo indijanac gdje ti živiš i pratiš informacije na koševu se nemože igrati i čisto sumnjam da ce ga srediti do sep...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 maj 2010, 17:11

vejza_ je napisao/la:
halooooo indijanac gdje ti živiš i pratiš informacije na koševu se nemože igrati i čisto sumnjam da ce ga srediti do sep...
A da se ponašaš kao gospodin pa da mi se obratiš kako zaslužujem? Da li ja tebe prozvah nekako? Smiri strasti, odmori se, pa dođi i diskutuj kao čovjek, a ne pisati gluposti.
Uostalom, nek sam i neinformisan i indijanac, to ne mijenja činjenicu da je Koševo bolje od BP-a, a posebno ne mijenja činjenicu da si jako nekulturan i nepismen.

Hvala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 14 maj 2010, 17:15

Monolog je napisao/la:
vejza_ je napisao/la:
A da se ponašaš kao gospodin pa da mi se obratiš kako zaslužujem? Da li ja tebe prozvah nekako? Smiri strasti, odmori se, pa dođi i diskutuj kao čovjek, a ne pisati gluposti.
Uostalom, nek sam i neinformisan i indijanac, to ne mijenja činjenicu da je Koševo bolje od BP-a, a posebno ne mijenja činjenicu da si jako nekulturan i nepismen.

Hvala.
stvarno si debil , "to ne mijenja činjenicu da je Koševo bolje od BP-a" de mi samo ovo obrazlozi po čemu to ljudi rekli da se ni pretkolo lige prvaka nemože igrati na njemu a ti pišeš i isnosiš takve nemulaze ... :!: :!:

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 14 maj 2010, 17:15

Monolog je napisao/la:
vejza_ je napisao/la:

Hvala.
A evo ja cu ti kulturno odgovoriti. Koševo je bolje samo po kapacitetu ni po cemu vise jer to dokazuje i taj izvjestaj. Ocigledno nisi dugo vremena bio u Zenici niti na BP pa ne znas stanje terena,wc-a itd. Osim na jugu i sjeveru sto je otprilike 4-5k sve su nove stolice(dobro ne bas nove ali su novije nego na kosevu). Sto nas dovodi do zakljucka da je trenutno stanje Koseva takvo da ni u kom slucaju ne moze biti bolji od naseg BP.
hvala na slusanju/citanju XD

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 14 maj 2010, 17:17

Monolog je napisao/la:
vejza_ je napisao/la:

Hvala.
monolog smiri i ti malo strasti koseve ce bit bolje kad uloze jedno 10 miliona maraka u njega to je prvo a kao drugo kosevo nije fudbalski stadion nikad bio nit ce bit to sto susic radi samo sam sebi skace u stomak jer ce ipak doci i igrati na bilinom a onda ce u zenici biti docekan mozes zamislit kako.......al to nema veze jer on navija za francusku a ne za bih njemu je svejedno koji cemo bit u grupi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 maj 2010, 17:20

sin3x je napisao/la: A evo ja cu ti kulturno odgovoriti. Koševo je bolje samo po kapacitetu ni po cemu vise jer to dokazuje i taj izvjestaj. Ocigledno nisi dugo vremena bio u Zenici niti na BP pa ne znas stanje terena,wc-a itd. Osim na jugu i sjeveru sto je otprilike 4-5k sve su nove stolice(dobro ne bas nove ali su novije nego na kosevu). Sto nas dovodi do zakljucka da je trenutno stanje Koseva takvo da ni u kom slucaju ne moze biti bolji od naseg BP.
Za tvoju informaciju, bio sam u posljednje 3 utakmice na Bilinom Polju. Ja ne rekoh da je loš, to kad nađeš, slobodno ovdje postavi, a ja se neću nikad pojaviti na forumu. Što se tiče AFH stadiona, pa bolji je po kapacitetu, naravno, te je lakše taj osposobiti za predstojeće utakmice, negoli BP(jer će nam to biti i isplativije).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 maj 2010, 17:22

Izgleda da ce bas biti na kraju neutralan teren :lol: :mrgreen:
Pare nisu problem.........para nema. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 14 maj 2010, 17:22

@vejza_ nemas potrebe tako se obracat covjeku jer normalno raspravlja

@mrzim ulizice ti si vec odavno diskreditovan tako da ja i ne moram dalje objasnjavat

@monolog slazem se s tobom da je sve sada na kantonu sarajevo ili opstini zenica...ali ovdje bi neki ljudi da im se stadion napravi(u sarajevu) od poreznih obveznika cijele federacije a onda npr. kada se pravi stadion u tuzli neka ga onda sami tuzlaci prave....ako ce biti izdvajanja za stadione neka onda idu u sve dijelove federacije podjednako jer sarajevo je toliko ekonomski jako da sa malo dobre volje mogu da naprave potpuno novi stadion i to bez icije pomoci...
Zadnja izmjena: flash, dana/u 14 maj 2010, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nema vise :P

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 14 maj 2010, 17:24

Monolog je napisao/la:
sin3x je napisao/la: A evo ja cu ti kulturno odgovoriti. Koševo je bolje samo po kapacitetu ni po cemu vise jer to dokazuje i taj izvjestaj. Ocigledno nisi dugo vremena bio u Zenici niti na BP pa ne znas stanje terena,wc-a itd. Osim na jugu i sjeveru sto je otprilike 4-5k sve su nove stolice(dobro ne bas nove ali su novije nego na kosevu). Sto nas dovodi do zakljucka da je trenutno stanje Koseva takvo da ni u kom slucaju ne moze biti bolji od naseg BP.
Za tvoju informaciju, bio sam u posljednje 3 utakmice na Bilinom Polju. Ja ne rekoh da je loš, to kad nađeš, slobodno ovdje postavi, a ja se neću nikad pojaviti na forumu. Što se tiče AFH stadiona, pa bolji je po kapacitetu, naravno, te je lakše taj osposobiti za predstojeće utakmice, negoli BP(jer će nam to biti i isplativije).
monolog ti si stvarno papak čovjek kako ce biti isplativije u koševo uložiti 2 miliona u o bilino 20 hiljada za puno koševo protiv francuza ces biti u plusu oko pola miliona do 800 hiljada a gdje je ostalo...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 14 maj 2010, 17:24

flash je napisao/la:@vejza_ nemas potrebe tako se obracat covjeku jer normalno raspravlja

@mrzim ulizice ti si vec odavno diskreditovan tako da ja i ne moram dalje objasnjavat

@monolog slazem se s tobom da je sve sada na kantonu sarajevo ili opstini zenica...ali ovdje bi neki ljudi da im se stadion napravi(u sarajevu) od poreznih obveznika cijele federacije a onda npr. kada se pravi stadion u tuzli neka ga onda sami tuzlaci prave....ako ce biti izdvajanja za stadione neka onda idu u sve dijelove federacije podjednako jer sarajevo je toliko ekonomski jako da sa malo dobre volje mogu da naprave potpuno novi stadion...
e ti si mi neki pametnjakovic majko moja

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 14 maj 2010, 17:26

vejza_ je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
monolog ti si stvarno papak čovjek kako ce biti isplativije u koševo uložiti 2 miliona u o bilino 20 hiljada za puno koševo protiv francuza ces biti u plusu oko pola miliona do 800 hiljada a gdje je ostalo...
pa isplatljivije je zato sto ce moc i sarajevo poslije da igra hoe da citava drzava ulaze u njihov stadion .....e nemoze vise neka sebi prave stadio dosta su zivili na racun cijele drzave

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 14 maj 2010, 17:27

Monolog je napisao/la:
jarane sta je lakse uraditi jedan hodnik i ulaz na teren ili 16k stolica plus ove sto su horde razvalile???? i opet ce ti lupiti karte nece biti jeftine .. kako protiv danske ,veci stadion,vise ljudi, ali karte su opet bile na nivo-u saveza..

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 14 maj 2010, 17:28

@mrzim ulizice bezveze lupas...i ja sam iz zenice ali treba reci kako jeste....travnjak na bilinom je uzasan....kapacitet je previse mali....koncept stadiona jeste idealan ali treba se tu jos mnogo posla uradit...pozzz :mrgreen:
Nema vise :P

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 maj 2010, 17:31

flash je napisao/la:@mrzim ulizice bezveze lupas...i ja sam iz zenice ali treba reci kako jeste....travnjak na bilinom je uzasan....kapacitet je previse mali....koncept stadiona jeste idealan ali treba se tu jos mnogo posla uradit...pozzz :mrgreen:
I to je citava prica o BP.Bas sve do detalja. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 14 maj 2010, 17:32

flash je napisao/la:@mrzim ulizice bezveze lupas...i ja sam iz zenice ali treba reci kako jeste....travnjak na bilinom je uzasan....kapacitet je previse mali....koncept stadiona jeste idealan ali treba se tu jos mnogo posla uradit...pozzz :mrgreen:
pa ljudi vi il ne citate il se stvarno pravite blentavi....napiso sam fino da bi bilo lijepo da se igra na kosevu ali da se ne slazem sa susicem papkom da se igra na neutralnom terenu samo zbog toga da bi on i usanovic i ostala bagra napunili djepove...........al ustvari zaboli me ona stvar gdje ce igrati jer ja volim celik a za repku me zaboli ona stvar

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 maj 2010, 17:33

@Flash
Ovo sam govorio sa reprezentativnog gledišta, ne ulazim u puste želje navijača Sarajeva, oni sad nisu tema, a ne bih ni da budu. Znam ja šta ti govoriš, i apsolutno si u pravu, ali svi će se sjatiti da se uradi Koševo, negoli Bilino Polje. To znamo ti, ja, te ovaj @Vejzaa i @Sinex.

@Vejzaaa
Shvati da će svi imati veće koristi od utakmice u Sarajevu. Opet ti govorim, nemoj se držati one šta žele navijači Sarajeva u vezi stadiona, govorim ti realno. Uostalom, čisto sumnjam da je tolika razlika u uloženom novcu, a i da jeste, to će se sve vratiti samo u ovom kvalifikacionom ciklusu.

@Sin3x

Horde su, ako se ne varam napravile kaznu od 20.000. To će platiti klub, a ne ti ili ja. Govorim ti o realnom stanju na tribinama, više ljudi= više novca. That's all.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 maj 2010, 17:36

mrzim_ulizice je napisao/la:
pa ljudi vi il ne citate il se stvarno pravite blentavi....napiso sam fino da bi bilo lijepo da se igra na kosevu ali da se ne slazem sa susicem papkom da se igra na neutralnom terenu samo zbog toga da bi on i usanovic i ostala bagra napunili djepove...........al ustvari zaboli me ona stvar gdje ce igrati jer ja volim celik a za repku me zaboli ona stvar

Sve si rekao s ovim, i vise ne lupetaj ako te boli neka stvar. idi napravi temu o tvom klubu i tamo vazi do zore, a nas ostale smrtnike kojima repka nesto znaci, da diskutujemo normlano.

P.s mogao bi ti se taj nick o glavu obiti, ako repka napravi dobre rezultate, pa ti kontaj ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 14 maj 2010, 17:45

Monolog je napisao/la:
@Sin3x

Horde su, ako se ne varam napravile kaznu od 20.000. To će platiti klub, a ne ti ili ja. Govorim ti o realnom stanju na tribinama, više ljudi= više novca. That's all.
ma razumijem ja sta ti hoces reci.. ali 16k stolica e sad znam da su kod nas u upravi lopovi i to teski a savez je jos gori ovi nasi ako nisu do milion maraka uzeli sto su samo stolice na istoku i zapadu promjenili to ti je negdje oko 10-11k koliko ce ovi uzeti??? jos valja lozu uraditi ... najbolje bi bilo napraviti neki stadion pa od 20 hiljada dobar je samo neka je moderan jer realno ni bp ni kosevo cak i da se rekonstruisu za koju godinu ce se opet nesto raspasti itd... i isto tako za pare koje bi savez ulozio u rekonstrukciju stadiona kapacitet bilinog polja se moze povecati na jugu i sjeveru za jos po 2k najmanje i eto ti kapacitet od 22k i neka uefa dopusta 20k opet je dosta ... ima vise opcija sve je moguce ali nista se nece desiti ZASTO??? zato jer smo mi balkanci i jedva cekamo priliku da sebi ukrademo sto vise..
@adinjo covjek ima pravo na svoje misljenje i ne mora on voliti repku ako je ti volis a ja vjerujem da je se on nasao uvrijedjenim od strane papeta zbog onakvih komentara uostalom vecina zenicana jeste...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.