Neko ko je podoban kao Hadžibegić,neće niko normalan doći!
Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ja bih Rieru volio vidjeti.
Instalirao bi Bristru i Krdžalića u roster 3 godine prije planiranog. A i gori od ovog ne može biti da ga *ebeš.
Instalirao bi Bristru i Krdžalića u roster 3 godine prije planiranog. A i gori od ovog ne može biti da ga *ebeš.
Malo je kontradiktorno, ako su tačne informacije, na jednom mjestu piše da je Bilić ponuđen reprezentaciji od strane agenta, na drugom da su ga lično kontaktirali (dakle s namjerom) i da će ići u narednim danima na sastanak u Split a sad dolazi informacija kako preuzima klub u Turskoj.
Nema logike u priči, nikako. Da ima dogovoren posao u Turskoj, zašto bi ih pustio da dođu u Split? I zbog čega bi ga taj agent nudio nama ako je on sredio taj posao u Turskoj? Normalno ako su tačne informacije. Ili je informacija da je kandidat čista šuplja da se bar malo smiri situacija kao prošli put ili Turci imaju pogrešne informacije.
Nema logike u priči, nikako. Da ima dogovoren posao u Turskoj, zašto bi ih pustio da dođu u Split? I zbog čega bi ga taj agent nudio nama ako je on sredio taj posao u Turskoj? Normalno ako su tačne informacije. Ili je informacija da je kandidat čista šuplja da se bar malo smiri situacija kao prošli put ili Turci imaju pogrešne informacije.
Rodjeni su pitarske picke!
Ko god da dodje necemo vidjeti Eura, mi da dobijemo u barazu dvije repke u 4 dana, to mozemo samo na igrici tako da na festu iduce godine u Njemackoj mozemo zaboraviti
-
- Kontakt:
Ali sta nam uradise debili, desetine hiljada bi nas bilo na tribinama u Njemackoj 

1921
Nije sve u selektoru treba znat izabrat dobar strucni stab, psihologe, motivatore, kondicione trenere itd
-
- Kontakt:
Ma izbacit ce rezimski mediji i "novinari" par dobrih imena da se malo ova sramota zaboravi i onda ce dovest nekog ko se razumije u fudbal kao Esad Plavi.
Nikad me nije interesovala ničija nacionalnost i religijsko opredjeljenje, pogotovo. Čak štaviše, uopšte ne primjećujem te stvari. Govorim o stručnosti struktura. Sasvez je leglo kriminala, korupcije i nepotizma bez obzira da li je na njegovom čelu neki Vico, Jusuf, ili Ante.Kristijan je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:47Ako smijem digresirati...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:31Jbg, kad čojek krene od sebe... ne bih ni ja radio u firmi gdje su šefovi Muhamed Ali Gaši, raznorazni elezi, kavački klanovi, tute, štele i kako se već zovu ti likovi odranije poznati organima gonjenja. Ako ćeš Guardiolu dovoditi samo radi šminke i začepljavanja usta široj društvenoj zajednici, onda nisi ništa uradio. Ako već mora biti ispoštovana usrana nacionalna struktura, neka ostanu Vico & co., ali za nekog sportskog direktora stavi Safeta Sušića, a za izvršnog dopredsjednika Hasana Salihamidžića. Tada bi, već, stvorio primamljivo radno okruženje i ne bi ti bio problem dovesti "jača" imena od ovih koja se stalno vrte. Hasan, sa svojom radnom etikom i Pape sa svojom slavom, samom pojavom bi učinili više nego puko dovođenje Felixa Magatha, npr. Ovako je mjesto selektora samo unosna sinekura koju bi svako mogao obavljati. Savez, iako se posmatra kroz prizmu reprezentacije, ne bavi se samo njome. Zato bi, možda, bilo najbolje napraviti jedan strukturalni ogranak, sa navedenim dvojcem, koji bi se bavio isključivo reprezentacijom.
Mislim da se pretjeruje sa tim prozivanjrm Vica. Situacija u Savezu 30 godina ista.
Ako je razlog sto je Srbin...Docice neke druge nacionalnosti predsjednik isto ce biti.
Kao uostalom i u svakoj javnoj ustanovi.
U Sarajevu su na vodećim mjestima svih javnih ustanova Bošnjaci/muslimani. Od vrtića, pa sve do velikih firmi. Pretpostavljam da je i u Banjaluci tako, samo obrnuto. Za izbor čelnika, prije svega, mora biti presudan CV, a ne nacionalnost.
To je ono protiv čega se svi jednako trebamo boriti. Međutim, mi smo se prepustili stihiji i onda se kao čudimo kad nas bujica nasuče na hrid. No, ništa zato... čekamo novi talas stihije da nas otplavi kud ona hoće.
Javnost u Bosni i Hercegovini se svidjela mogućnost da Bilić dođe na klupu "Zmajeva". Sjajni stručnjak se javio za "Avaz" i rekao šta misli o tome.
- Nije me niko zvao, a i da me zvao, ne bih mogao prihvatiti, jer imam neke druge planove - rekao je Bilić ekskluzivno za portal "Avaza".
Na konstataciju da je bh. javnost oduševljena samim povezivanjem Bilića sa "Zmajevima", hrvatski stručnjak je rekao:
- Godi mi što me se spominje. To je uvijek lijepo, ali imam druge planove - poručio je Slaven Bilić za portal "Avaza".
- Nije me niko zvao, a i da me zvao, ne bih mogao prihvatiti, jer imam neke druge planove - rekao je Bilić ekskluzivno za portal "Avaza".
Na konstataciju da je bh. javnost oduševljena samim povezivanjem Bilića sa "Zmajevima", hrvatski stručnjak je rekao:
- Godi mi što me se spominje. To je uvijek lijepo, ali imam druge planove - poručio je Slaven Bilić za portal "Avaza".
Rodjeni su pitarske picke!
Ništa, nek neko sad izmisli da je Vaha idući.
Vi ste gori što se primate na te detonacije.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Krstajić X
Bilić X
Jokanović
Bilić X
Jokanović

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Jedno ime mi na um pada, a da mu je drugo prezime "disciplina", a stranac: Martin Jol
Trenutno nezaposljen, jest mozda u godinama, ali ne vjerujem da je skup.
Trenutno nezaposljen, jest mozda u godinama, ali ne vjerujem da je skup.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Braco "Gumena glava" Hadžiosmanović.
-
- Kontakt:
Ma kakav stranac ba...uzeo bi pare i pokupio se na prvi fail i kritiku...
Popusiti ga Bilicu i moliti na koljenima,ne sto je Murinjo nego zbog mentaliteta koji nosi sa sobom.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Znaci kurchina. Daj tandem Amar-Husref, nek izgori sve. Gdje mi je onaj pitar @spahic98 da izlobiramo ovo1921boy je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:51Javnost u Bosni i Hercegovini se svidjela mogućnost da Bilić dođe na klupu "Zmajeva". Sjajni stručnjak se javio za "Avaz" i rekao šta misli o tome.

1921
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Potreban je neko karizmatican, lud i bez dlake na jeziku.
Posto je vec sve ovo cirkus, onda daj nekog polumenadzera koji je bio WC igrac, ili gore navedeno da se barem mozemo malo sprdati i smijati. Daj i Osima, moze i on.
Posto je vec sve ovo cirkus, onda daj nekog polumenadzera koji je bio WC igrac, ili gore navedeno da se barem mozemo malo sprdati i smijati. Daj i Osima, moze i on.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ASD, Goalgetter, Google Adsense [Bot], jasmin10, Sheyi i 49 gostiju.