NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

avenija
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la avenija » 08 okt 2021, 22:19

rishovski je napisao/la:
08 okt 2021, 20:53
avenija je napisao/la:
08 okt 2021, 20:27
Rishovski ti si navijač Čelika iz Žepča, je li tako ili nije?
Ako nije napisi za koga navijaš da znamo.

Ako si navijač Čelika, dolazis li na utakmicu, kupuješ li karte ili samo pametujes sta drugi trebaju uraditi?
Ja idem na Čelikove tekme i kupujem kartu onu najobicniju ispred bosanke... kad pricamo o donatorskim to je puno lakse za dijasporu i to u sustini funkcionise tako kod svih klubova... A ne pametujem ja nikome sta treba da radi... cisto kazem kako bi se moglo doci do para... Ne mozes nikog natjerat na bilo sta,ovo je forum i svako moze iznijeti misljenje...
Jbt ovdje ne smijes nista napisat.. kad sam pisao da ne moze bez privatnika klub funkcionisat,napadali me svi... Klub trebaju voditi pametni i posteni ljudi,al u Zenici su pare uglavnom kod zatucanih seljobera koji su sisli grad u toku rata i zgrnuli lovu i nemaju nikakav osjecaj za Celik,pa im moras crtat sve i molit za marku...
Pa smijes pisat pisi sta hoces naravno demokratija je ali malo i razmisli sta pišeš. Vodili su nas privatnici i svake godine klub u minusu milion. A klub sada ne ide u minus nego u plus i ima dobre rezultate. Ma znas sve pratis dugo ovu temu nemam ti sta objasnjavati. Prihodi rastu, minusi se smanjuju pa koliko imamo imamo naše je. Toliko cemo se pokriti. Nije ni meni jednostavno prihvatiti da Čelik igra protiv Batona ali se sjetim da je bolje i to nego da se desio pripremljeni stečaj. Čelik živi,živit Ce i preziviti ce to je najbitnije.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 okt 2021, 22:21

slika

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 08 okt 2021, 23:34

rishovski je napisao/la:
08 okt 2021, 20:53
avenija je napisao/la:
08 okt 2021, 20:27
Rishovski ti si navijač Čelika iz Žepča, je li tako ili nije?
Ako nije napisi za koga navijaš da znamo.

Ako si navijač Čelika, dolazis li na utakmicu, kupuješ li karte ili samo pametujes sta drugi trebaju uraditi?
Ja idem na Čelikove tekme i kupujem kartu onu najobicniju ispred bosanke... kad pricamo o donatorskim to je puno lakse za dijasporu i to u sustini funkcionise tako kod svih klubova... A ne pametujem ja nikome sta treba da radi... cisto kazem kako bi se moglo doci do para... Ne mozes nikog natjerat na bilo sta,ovo je forum i svako moze iznijeti misljenje...
Jbt ovdje ne smijes nista napisat.. kad sam pisao da ne moze bez privatnika klub funkcionisat,napadali me svi... Klub trebaju voditi pametni i posteni ljudi,al u Zenici su pare uglavnom kod zatucanih seljobera koji su sisli grad u toku rata i zgrnuli lovu i nemaju nikakav osjecaj za Celik,pa im moras crtat sve i molit za marku...
Ako svi u Zenici misle kao ti po pitanju donatorskih karti, onda smo u debelom problemu. Nemam nista protiv tebe, nemoj me pogresno shvatiti ali svakoj osobi u BiH koja ima karticu u bilo kojoi banci, proces kupovine donatorske karte traje ukupno 30 sekundi.

macak_
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la macak_ » 08 okt 2021, 23:41

Al zato svrsava na mostarce koji kupuju donatorske karte za velez :facepalm:
Pravda za flash-a!!!

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 08 okt 2021, 23:56

Ma u sustini, mene su vise razocarale donatorske karte nego posjeta. Razumijem da neko nema zeludac za treceligaski fudbal, ali kao sto sam vec rekao proces kupovine je strasno brz. Ne ides na utakmicu, nisi u Zenici, kupi kartu koja je zaista simbolicna. Ja cu nastaviti bez obzira na sve, ali svijest nam je po ovom pitanju na donjim marginama.

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 09 okt 2021, 00:09

JonSnow je napisao/la:
08 okt 2021, 18:03
Velež je etničko/politički projekt od interesa, a mi nismo i tu sva priča o poređenju završava.
Hahaha ma hajte molim vas. Pa Veleža je SDA sj3bala kao i nas. Kakav mrtvi etnički projekat. Čovjek iznosi primjer podrške navijača svom klubu vi ga napadate. Kada bi mi imali preko 10k donatorskih? KAda kažete gdje je bila podrška Veležu u 1FL očito niste pratili tad tu ligu pa bubate napamet.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 okt 2021, 00:35

zicer je napisao/la:
08 okt 2021, 23:56
Ma u sustini, mene su vise razocarale donatorske karte nego posjeta. Razumijem da neko nema zeludac za treceligaski fudbal, ali kao sto sam vec rekao proces kupovine je strasno brz. Ne ides na utakmicu, nisi u Zenici, kupi kartu koja je zaista simbolicna. Ja cu nastaviti bez obzira na sve, ali svijest nam je po ovom pitanju na donjim marginama.
Nikad ti nece biti veca prodaja ulaznica dok Čelik ne izadje iz anonimnosti u kojoj se nalazi. Dok se sve i jedna TV stanica od N1 do Face i dok se ne napravi promotivni video za drustvene mreze sa najcesce neobjasnjenim pitanjima PROSJECNOG ZENIČANINA i dok javnost ne bude upoznata o čemu se tu u Čeliku radi trenutno.

To sto nas 1000-2000 u Zenici i općenito upoznato o stanju i o čemu se radi se odražava na identične brojke uvijek iste ekipe koja kupuje i podrzava.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 09 okt 2021, 02:26

Da oni imaju Fudu nekog u Mostaru, da li bi bilo prodato toliki donatorakih ulaznica i da li bi bila tolika zainteresovanosti, gledajuci od 1. lige FBIH ?
Malo razmislite kad poredite, imati tu od podrske ljudi u gradskoj upravi pa sve do širenja informacija, recimo da su govorili Velež je rupa bez dna i da su im predlagali dirigovani stečaj.Mislite da bi isto imali prihoda ?Jednostavno sirenjem samo takvih informacija stvarate negativnu sliku o klubu, i onda gubite masu, zainteresovanost...

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 09 okt 2021, 10:15

doće sve to na svoje...samo konstantnost u svemu i prepoznat će ljudi kroz godinu dana....
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 09 okt 2021, 10:29

Ja samo ne znam kako neko moze komentarisati koliko se prodalo donatoriskih ulaznica bla bla,kako je Velez prodao 10,11 hiljada nebitno.Da su ostali klubovi u situaciji u kakvoj smo mi prodali bi karinu,a na sve to jos 10000 briga,od javljanja nekih igraca kojima smo duzni bog zna koliko,do toga da te grad **** u zdrav mozak!Zato ili imajte strpljenja ili pratite taj Velez kad mu se vec divite!

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 09 okt 2021, 12:09

Nevezano za bilo koji klub, ali generalno psihologija mase je takva da ljudi vole pobjednike. Zenica je itekako dobra kad se poredimo sa ostalima iz najviseg ranga u mnogim segmentima, ali nasa ocekivanja su sasvim normalno mnogo veca. Sutra da se Čelik bori za titulu, da ceka evropske tekme imao bi gomilu clanskih, donatorskih, prodanih karata, ali kad mu je to potrebno sad u trenutku dok se dize iz pepela onda to vec prepoznaju oni kojima je iskreno stalo do kluba i u dobru i u zlu. To tako ide. U nasoj situaciji kad su se navijaci i simpatizeri borili protiv dvije vlasti, kontra nakaradnog sistema, a i dan danas bore za interes kluba onda je tesko ocekivati da ce svi biti na istoj strani. Medjutim, to tako mora biti da bi klub opstao. Bojkot je morao biti zbog opstanka kluba, borba je morala biti zbog opstanka kluba, kantonalna liga je morala biti zbog opstanka kluba, a ono sto nije moralo biti je zaduzivanje kluba u protekle dvije decenije, sistematski unisten i devastiran klub od politike, a pri tom konstantna borba za opstanak u ligi. Sve je to "prosjecne navijace i simpatizere" tjeralo sa stadiona, neke stvari su bile opravdane, neke su bile zlocin prema klubu. Mnogi faktori su utjecali da klub kod gradjana bude u trecem planu, od svega navedenog do ekonomske situacije da se ljudi bave svojim jadom, odlaze iz grada itd.

Sad se klub dize, odbio se konacno od dno nakon dvije decenije slobodnog pada i svakom kome je iskreno stalo do kluba, njegove tradicije i onog sto predstavlja ce pomoci u svojim mogucnostima da klub ostvari svoj potencijal. Treba vremena i strpljenja, ali treba nastaviti konstantno dizati svijest kod ljudi i biti dosljedan u radu ka potpunom ozdravljenju i ostalim ciljevima koje klub ima. Uvijek moze bolje, ali bitno je da se klub drzi zdravog puta, da su dugovi prioritet, da se radi na organizaciji, da se racionalno posluje, da se gleda kako unaprijediti omladinski pogon i da klub konstantno napreduje u svim segmentima, pa nema druge nego i dalje se boriti i savladavati prepreke sve dok se jednom ne otvore ta vrata da klub konacno dodje na svoje! Dug put je i dalje pred klubom, a svima nama kao clanovima kluba, navijacima i simpatizerima je da sto vise doprinosimo u svojim mogucnostima kako bi Čelik u buducnosti rastao na bazi zdravog funkcionisanja, jer na osnovu takvog rada doce vrijeme kad cemo karati Premijer ligu, ali dugorocno. Da bi se to desilo generalno prije svega lokalna zajednica treba vjerovati u projekat jednostavno svog normalnog kluba i podrzati ga u svakom smislu sto je vise moguce, pa od navijaca i simpatizera, privrednika, ono malo intelektualaca i javnih licnosti do gradskih institucija. Doce nekad i to na svoje da smo svi na istoj strani, jer prolazne su ove spodobe poput trenutnog gradonacelnika. Čelikova prica je daleko veca od prolaznih prikaza, Čelik je Zenica i to zauvijek mora tako ostati! Toga svi moraju biti svjesni i moramo nadogradjivati taj mentalitet davanja za klub! To je nasa navijacka misija, jer ne smijemo vise nikad dozvoliti da ljudi rovare i zavrcu klub posto nas je to dovelo prakticno do nestanka! Ko god se trazi naustrb interesa kluba treba ga zigosati, dosta je vise toga. Samo Čelik i njegov napredak!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 09 okt 2021, 12:32

👏
Zadnja izmjena: Convicts1988, dana/u 09 okt 2021, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 okt 2021, 13:25

Radi se i subotom po Njemackoj..moj redbull😂😂⚫🔴

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 09 okt 2021, 13:27

Pa mi uskoro necemo imati za sve reklame na BP :D Ubi uprava puru!!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 09 okt 2021, 13:37

Sutra abd teska utakmica, zbog terena koji ce sigurno biti u blatu.Samo makar da ne pada kisa.Bilo bi dobro da i kiša malo ohane.Kolko tolko da teren bude suh, sad pa sad se povrijedit onde, al eto nadam se 3 boda i da se ucvrstimo na 2. mjestu

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 okt 2021, 13:47

Celicni je napisao/la:
09 okt 2021, 13:37
Sutra abd teska utakmica, zbog terena koji ce sigurno biti u blatu.Samo makar da ne pada kisa.Bilo bi dobro da i kiša malo ohane.Kolko tolko da teren bude suh, sad pa sad se povrijedit onde, al eto nadam se 3 boda i da se ucvrstimo na 2. mjestu
Pa ako jedino nama uzmu bod od svih ekipa trebamo se svi kolektivno rokniti u glavušu :mrgreen:

Od prve minute napasti i ne stajati dok ne bude rijesen pobjednik. 7:0 su proslu izgubili. Tezak teren, prrskaci igru, idi na duge u 16 mora ici jedna iz guzve.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 09 okt 2021, 14:02

avenija je napisao/la:
09 okt 2021, 13:25

Radi se i subotom po Njemackoj..moj redbull😂😂⚫🔴
Ili ja puno radim ili ti imas puno slobodnog vremena :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 okt 2021, 14:34

U mene alarm zvoni kad Čelik napiše novu objavu kao na rezultatima kada padne gol tako da si u podredjenom položaju :mrgreen:

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 09 okt 2021, 15:55

Ljudi vam se javljaju da budu 12. igrac u sklopu ekipe forumasa, vi se takmicite s objavama, a ovo zanemarili. Ma hajte molim vas. Nije to lose za objave, ali eto vas dvojica mozete okupiti ekipu forumasa koji su voljni ucestvovati u akciji. Fin zadatak da i forumasi daju svoj doprinos. Red bull, avenija pritisak je na vama :cool:
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 09 okt 2021, 15:58

Steelman je napisao/la:
09 okt 2021, 15:55
Ljudi vam se javljaju da budu 12. igrac u sklopu ekipe forumasa, vi se takmicite s objavama, a ovo zanemarili. Ma hajte molim vas. Nije to lose za objave, ali eto vas dvojica mozete okupiti ekipu forumasa koji su voljni ucestvovati u akciji. Fin zadatak da i forumasi daju svoj doprinos. Red bull, avenija pritisak je na vama :cool:
Kolko nas ima za ovu akciju?
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 6 gostiju.