FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ostade Francuz ni kriv ni dužan.
-
- Kontakt:
Cirkus pravi. Pristaje ona muzika nakon gola svemu ovome.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Dakle da rezimiramo: za 20 milki pokušali ste im uvalit povrijeđenog igrača. Jako dobro. 

To ga je Lewat ozlijedio prije par dana...
Romano kaže da je puklo na dvije stvari - uvjetima plaćanja i buyback klauzuli. Tko zna što je istina. Za klauzulu mi je malo vjerojatno da nije dogovorena prije odlaska Kvizanca u Leeds, to bi bilo stvarno amaterski. A za plaćanje ne znam, ako su ovi htjeli na rate to se valjda isto unaprijed kaže.
Opet, s druge strane, ne navodi se ni o kakvoj ozljedi je zapravo riječ, to bi trebala bit neka ozbiljna ozljeda kad se ne može tako brzo sanirat. Ili možda neka sistemska tipa aritmija i slično.
Opet, s druge strane, ne navodi se ni o kakvoj ozljedi je zapravo riječ, to bi trebala bit neka ozbiljna ozljeda kad se ne može tako brzo sanirat. Ili možda neka sistemska tipa aritmija i slično.
Ovako na prvu više sam sklon vjerovati da ni jednima ni drugima nije odgovarao ovaj transfer pa su se solomunski dogovorili da se izvuku na ozljedu, ionako svaki nogoloptač ima par mikrofraktura kolko ga udaraju po nogama.
Kako god, opet ovi iz Bayerna ispadaju smiješni.
-
- Kontakt:
Nastavlja se cigancenje. Igraca ni na vidiku.
Odoi navodno hoće kod nas. Postoji mogućnost i direktnog transfera, bez posudbe.
Moguće da se sprema i neko iznenađenje. Vjerovatno je iznenađenje da niko neće doći
Moguće da se sprema i neko iznenađenje. Vjerovatno je iznenađenje da niko neće doći

Mario Götze, who has been linked with Bayern during this window, is now in talks with Hertha Berlin. Götze would be willing to take a big pay cut and accept wages of under €5m per year [Bild]
Ide ovo zadnjeg dana transfer roka.
Ide ovo zadnjeg dana transfer roka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako je Flickova zelja Haris Medunjanin i ima ideju kako i sta s njim, neka ga dovedu. Lik izvuče sezonu iz niceg i donese pet trofeja, oni mu vrate tako sto skrate roster za 5 igraca.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa evo, Kvizanc vam se vratio, to možete smatrati ko novo pojačanje jer ste ga već bili otpisali.
Doće vam desni bek, to je sigurno, a možda bude i još koja posudba.

Doće vam desni bek, to je sigurno, a možda bude i još koja posudba.
Ne mora niko ni doći. Ako je ovo inače politika i odnos prema struci i treneru onda niko ni ne treba, jer bi i to bilo umjetno i na silu. To nam ne treba. Zašto da to bude neki transfer tipa Kutinjo, distrakcija od stvanih želja i problema? Koja je poenta? Pa bolje je dati onda šansu nekom mlađem, ko je već tu.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Znaci covjeku su jedino Odriozolu doveli na posudbu. Ostalo je sve sam uradio sa igracima koje ima. Jos mu nisu mogli ni Perisica otkupiti. Obrukali se sa Destom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.