Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
OD DANAS NE GLEDA M F1 NAMJESTA SE DA ONAJ CRNAC UZME TITULU NEK JE GURNE U SUPAK
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Nikad se u zivotu nisam prepao vise gledajuci Formulu 1 evo vec 10 godina ko danas kad je Weber otisao na glavacke... Jao muka komentatori na HRT-u usutili kad sam vidio da se pomjera u bolidu odahnuo sam mislio ja poginu covjek ccc...Jer pravo je reziser iznenadio naglo prebacio na Webbera taman u trnutku udarca u Kovalainena pa je kao sok to dosla....

I Alonso se nesto u zadnje vrijeme previse svadja sa FIA-om a kako je on zajebavao Hamiltona dok su bili u istoj ekipi zbog njega Hamilton nije posato prvak odmah u prvoj sezoni...a sad se kao on zali hoce pravdu hahaha a koliko je gresaka napravio ove sezone za koje mu nije kriv Ecclestone ni Charlie Whiting bezobrazluk

I Alonso se nesto u zadnje vrijeme previse svadja sa FIA-om a kako je on zajebavao Hamiltona dok su bili u istoj ekipi zbog njega Hamilton nije posato prvak odmah u prvoj sezoni...a sad se kao on zali hoce pravdu hahaha a koliko je gresaka napravio ove sezone za koje mu nije kriv Ecclestone ni Charlie Whiting bezobrazluk

ja se nisam prepao jer oni komentatori na rtl-u bili pravo veseli, zato sto su i oni vidjeli da mu nije nista vec je pusten odma replay nakon reklama.. ja sam se prepao kada je Kubica prije par sezona imao onaj udes.. fakat sam mislio da je gotovo sa momkom
morate shvatiti, ovdje nije kriv ni SC, niti FIA, niti Alonso, niti svi vozaci koji su zavrsili ispred Alonsa vec iskljucivo onaj majmun za volanom Mclarena.. bezbroj puta se desavalo da se desi neki slucaj u kojem najveci gubitak imaju ovi sto su na boljim pozicijama, ali, crnjo neodgojeni, arogantni, odvratni, takav je citavog zivota i jedini prijatelj u f1 mu je Sutil.. to sve govori o njemu kao osobi, i nikad ga nece pamtiti kao vozace tipa Schumija, Raikkonena, Alonsa, Hakinena.. ima i Alonso svojih musica, ali opet se to NE SMIJE niti MOZE porediti sa ovim Hamiltonom.. pa u svakoj utrci divljak dovodi u opasnost druge vozace, pa se oni jadnici moraju skloniti i pustiti ga da prodje.. jedan od rijetkih koji ga nikad ne pusti je Webber.. vec se tuce sa njim na stazi.. tako i treba sa zivotinjama..

morate shvatiti, ovdje nije kriv ni SC, niti FIA, niti Alonso, niti svi vozaci koji su zavrsili ispred Alonsa vec iskljucivo onaj majmun za volanom Mclarena.. bezbroj puta se desavalo da se desi neki slucaj u kojem najveci gubitak imaju ovi sto su na boljim pozicijama, ali, crnjo neodgojeni, arogantni, odvratni, takav je citavog zivota i jedini prijatelj u f1 mu je Sutil.. to sve govori o njemu kao osobi, i nikad ga nece pamtiti kao vozace tipa Schumija, Raikkonena, Alonsa, Hakinena.. ima i Alonso svojih musica, ali opet se to NE SMIJE niti MOZE porediti sa ovim Hamiltonom.. pa u svakoj utrci divljak dovodi u opasnost druge vozace, pa se oni jadnici moraju skloniti i pustiti ga da prodje.. jedan od rijetkih koji ga nikad ne pusti je Webber.. vec se tuce sa njim na stazi.. tako i treba sa zivotinjama..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Vettel dominira!
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- emirates boy
- Kontakt:
hamilton kralj pretice SC
HAMILTON DOMINIRA

HAMILTON DOMINIRA
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
ko im je kriv što su pi*ke pa nesmiju voziti ko on frajer je dokazo da je najbolji a ostali ga nemogu dobiti pa se onda nešto žale
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
treba nekad odgledati vise od 10 utrka da bi mogli govoriti ko je pravi vozac a ko nije 

Lik je ludjak pravi. Kada sam ga gledao u GP2 jedva sam cekao da predje u F1 ali ono sto on radi je ludjacki. Kreten unisti sve oko sebe. Negovorim ovo zbog prestizanja safety car-a, vec zbog njegovog ponasanja gdje vazda ugrozava vozace sa kojima ima duel. Umalo da izbaci Vettela u prvoj krivini i onda govori Vettel ga udario???diego_TM je napisao/la:ko im je kriv što su pi*ke pa nesmiju voziti ko on frajer je dokazo da je najbolji a ostali ga nemogu dobiti pa se onda nešto žale
Bio mi je drag kada je tek dosao u F1 ali sada zbog svega sto je uradio jedan mi je od mrzih (laganje sudaca i ostali incidenti - tipicno britanski).
bio je red bilal da i ti napises jedan pametan komentar

Pa necu ko ti da me banujuItalia je napisao/la:bio je red bilal da i ti napises jedan pametan komentar![]()

ja sam navijao za Italiju i dobio ban 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Italia je napisao/la:ja se nisam prepao jer oni komentatori na rtl-u bili pravo veseli, zato sto su i oni vidjeli da mu nije nista vec je pusten odma replay nakon reklama.. ja sam se prepao kada je Kubica prije par sezona imao onaj udes.. fakat sam mislio da je gotovo sa momkom![]()
sta ba ti pricas?... dajte ljudi momak vozi perfektno, jos je imao onih pehova na pocetku sezone pusti te ga neka razvaljuje zasluzuju to on

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Koja je poruka FIA-e nakon ove utrke?
Dečki, ako postujete pravila i ne preticete SC izgubicete bruku mjesta.
Ako ne postujete pravila, i preteknete SC dobicete slabasnu kaznu i proci cete bolje nego oni koji postuju.
Cirkus.
@Salty, ako su ga BRITANSKI MEDIJI prozvali kamikazom godinu kada je neposteno uzeo Massi naslov, i godinu kada je Brawn GP dominirao, onda mozes misliti kako ostatak svijeta gleda na njegovu divljacku voznju
Dečki, ako postujete pravila i ne preticete SC izgubicete bruku mjesta.
Ako ne postujete pravila, i preteknete SC dobicete slabasnu kaznu i proci cete bolje nego oni koji postuju.
Cirkus.
@Salty, ako su ga BRITANSKI MEDIJI prozvali kamikazom godinu kada je neposteno uzeo Massi naslov, i godinu kada je Brawn GP dominirao, onda mozes misliti kako ostatak svijeta gleda na njegovu divljacku voznju
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
ma ja, dusa draga je Hamilton.. fin i posten vozac 

neg ljudovi jel istina da ce webber u ferari a massa u redbull
webber ale
webber ale
Webber neki dan produzio ugovor sa Red Bullom, kol'ko sam ja upratioMicron je napisao/la:neg ljudovi jel istina da ce webber u ferari a massa u redbull
webber ale
ma jok, Webber potpisao sa Red Bull Air Race 

- majestic24
- Kontakt:
HahaItalia je napisao/la:ma jok, Webber potpisao sa Red Bull Air Race

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
A i Massa produzio do 2012. godine, tako da su to nebuloze.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.