Je li nas ono tad spasi komad trave što preusmjeri loptu Ronalda?Vucevich je napisao/la:Grbavica![]()
Nadam se da ce ovo biti kao protiv Portugala one 2011 godine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Je li nas ono tad spasi komad trave što preusmjeri loptu Ronalda?Vucevich je napisao/la:Grbavica![]()
Nadam se da ce ovo biti kao protiv Portugala one 2011 godine
A mi možemo? HahahahaahahahaRomagnoli13 je napisao/la:Ovaj teren će biti od velike pomoći, jer na ovom oranju Belgija ne može igrati svoju standardnu igru.Treba to maksimalno iskoristiti.
Sram BH fudbalasagitarius je napisao/la:Hram BH fudbala hahahahhaahaha
ma ok je Medo kad nema pjanica,ali ova dvojica,ccc,pored zivih Krunica,Milicevica i Hajrovica,e stvarno si konj Mehmede,ubio si mi volju da gledam utakmicuEvander je napisao/la:I neko fakat konta da smo mi ekipa koja moze na SP?Vucevich je napisao/la:Duljevic, Medunjanin i Visca. Hahahahahahahahahahahahahahahaha.
Pa realno mi i nemamo neku igru.Tako da bi neka froljka mogla presuditi njima.Barem se nadam takvom razvoju situacije.anonymousHD je napisao/la:A mi možemo? HahahahaahahahaRomagnoli13 je napisao/la:Ovaj teren će biti od velike pomoći, jer na ovom oranju Belgija ne može igrati svoju standardnu igru.Treba to maksimalno iskoristiti.
Slobodas je napisao/la:Teren je taraba niko osim Dulje nije navikao na ove uslove. Povedi nas Dulja Bulja
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], sirBobbyMoore, Viking4 i 15 gostiju.