Da se tako razmisljalo ne bi bilo ni Genka, ni Atromitosa ni masu dobrih utakmica koje smo igrali. Ostrakovic presmijesan, da je puzigaca na golu bio bar bi se u svom stilu teatralno bacio. Dzenan je jednostavno los trener. Dzaba titula, uzeli smo je zahvaljujuci Delacu, Benki i Stojcevu.PitarBordo je napisao/la:Ala serendate svi.
Igra se protiv ekipe Lecha, a ne Mladosti iz Velike Obarske.
Pred totalno drugim ambijentom.
Koji koorac ste razočarani kad znamo od početka da još nije vrijeme za nas u evropi? Daj malo je8em mu miša.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bezmudo amatersi nikakv pritisak na njihove igrace, zadnjeg pasa osd Slobode i gola iz igre. Vidi kako ganja Sarajevo peh , kako ih nije stid navijaca
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ovo sto posmatramo je nemoc jednog trenera da u pola sata igre nije u stanju nista da promijeni. U sto gleda , sta li vidi i cemu li se nada.
Ubaci fizioterapeuta jbte ako nemas nista drugo mozda bude bolje jer gore ne moze
Konstantno gubljenje jedan na jedan duela , manjak brzine a Uscuplicu najbrzi igraci na klupi !!
Ubaci fizioterapeuta jbte ako nemas nista drugo mozda bude bolje jer gore ne moze
Konstantno gubljenje jedan na jedan duela , manjak brzine a Uscuplicu najbrzi igraci na klupi !!
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 22 jul 2015, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- PitarBordo
- Kontakt:
Kojom logikom nema za 10 godina? Hoće to isti igrati i za 10 godina? Kakve su to subjektivne pretpostavke?paulus je napisao/la:Ma daj ba pa nismo nista uradili ne mozemo ih pritisnut ne mozemo stvorit nista , Lech je dobar al akio je tolko bolji onda nema nam Lige Evrope za 10 godinaPitarBordo je napisao/la:Ala serendate svi.
Koji koorac ste razočarani kad znamo od početka da još nije vrijeme za nas u evropi? Daj malo je8em mu miša.
Ljudi su beton ekipa, daleko uigraniji, bolan razbili u super kupu ekipu koja je možda iste jačine kao oni... Igraju onoliko koliko im treba, malo je bezobrazno to sad opet piččkaranje igrača odmah, a igramo unutar svojih mogućnosti i ugiranosti i kvaliteta.
Samo Saraj'vo.
Ajde go molim vassss
Imam osjecaj da kada bi im samo malo napravili nekog pritiska da bi nesto i uspjeli
-
- Kontakt:
Sve kontam ali stvarno igrate amaterski nigdje trke pritiska...
Mi smo Bunkere trebali igrat jer imamo brze igrace al eto uzeli igrad pas a ne mogu sastavit dva i jos trce ko dede. Ma necu vise da se nerviram dosad nisu zasluzili
Fizički apsolutno nespremna ekipa,za kretanje bez lopte čuli nisu, e moj Dženo nezna se ko je gori,ti ili oni koji su te tu postavili
Nas stayl igre zahtjeva golmana tipa delac.
Lech je odron.
Jedna dobra stvar puzac nije u prvi 11
Naprjed naprjed SARAJEVO. I KAD TESKOJE
Lech je odron.
Jedna dobra stvar puzac nije u prvi 11

Naprjed naprjed SARAJEVO. I KAD TESKOJE
- PitarBordo
- Kontakt:
Nigdje veze. Al' baš. Lupaš i to znaš i sam.TETRAPAK je napisao/la:Da se tako razmisljalo ne bi bilo ni Genka, ni Atromitosa ni masu dobrih utakmica koje smo igrali. Ostrakovic presmijesan, da je puzigaca na golu bio bar bi se u svom stilu teatralno bacio. Dzenan je jednostavno los trener. Dzaba titula, uzeli smo je zahvaljujuci Delacu, Benki i Stojcevu.PitarBordo je napisao/la:Ala serendate svi.
Samo Saraj'vo.
-
- Moderator
- Kontakt:
Auuu Barbaric 

Ma Duljevic bez problema moze igrat u bilo kojoj od top5 liga, klasa. Govorim kao neutralni posmatrac
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Kako je ovaj trener ocito lekciju Dzeni , fakat jest , i ne znam kako ne moze motivirat ih da trce makar 45 minuta. Po igri mi smo dosli ne dozivit katstrofu
-
- Kontakt:
ne brinite. umaramo protivnika k'o amel tuka...
u samom finisu ubacujemo u sestu brzinu i iz taktike pseciji copor prelazimo u totalnu ofanzivu - lokom
u samom finisu ubacujemo u sestu brzinu i iz taktike pseciji copor prelazimo u totalnu ofanzivu - lokom
Zadnja izmjena: Coromandel, dana/u 22 jul 2015, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
A vidim iz rupa izlaze svi ovi koji nisu mogli Dženi ništa jer je uzeo titulu... Dobro neko reče, tjerat će njega puškama do oktobra.
Samo Saraj'vo.
Pa kad se Benko ne trudi, ne trci kako smo naviklo, sta pricati dalje...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo je žalosno da je za sada Barbarić najopasniji po njihov gol.
Što je najgore, njih očigledno zaboli neka stvar, dok se mi ovdje nerviramo.

Što je najgore, njih očigledno zaboli neka stvar, dok se mi ovdje nerviramo.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
žao mi je što u jednoj ovakvoj utakmici nas ne vodi Husrefpaulus je napisao/la:Kako je ovaj trener ocito lekciju Dzeni , fakat jest , i ne znam kako ne moze motivirat ih da trce makar 45 minuta. Po igri mi smo dosli ne dozivit katstrofu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordospartanac, DoSmrtiOdani87, misstianopenaldo, USB i 80 gostiju.