Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pozz zna li neko neku agenciju ili bilo koga ko se bavi prevozom putnika ? Planiram krajem jula ici u neum sa jos 3 osobe pa trazim ako neko zna neku soluciju ?
Odakle si ?wayneroo je napisao/la:Pozz zna li neko neku agenciju ili bilo koga ko se bavi prevozom putnika ? Planiram krajem jula ici u neum sa jos 3 osobe pa trazim ako neko zna neku soluciju ?
Ako si negdje iz ovog dijela, ovo je najpovoljnije.
A iz Sarajeva sam jbg.. Hvala u svakom slucajuBelminM23 je napisao/la:Odakle si ?wayneroo je napisao/la:Pozz zna li neko neku agenciju ili bilo koga ko se bavi prevozom putnika ? Planiram krajem jula ici u neum sa jos 3 osobe pa trazim ako neko zna neku soluciju ?
Ako si negdje iz ovog dijela, ovo je najpovoljnije.

Davaj kišu. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
3 putnika, pa to bi i autom moglo
isto para, veci komfor
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ljudi zna li ko vise sta je sa ovom mikronezijom koja gubi meceve sa 45...50 : 0,ko igra tu,yebote nemoguce mi se cini da jedna ekipa izgubi toliko od barcelone a kamoli od fidzija,jedino ako igraju bez nogu i bez ociju 

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hoće ko pratit ovo za Srebrenicu? Ovu rezoluciju 
EDIT: Kina i Rusija

Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 07 jul 2015, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zna li neko kako da napravim da mi ne bude uvijek cim ukucam email da mi odmah izbaci i sifru prilikom ulaska na Fb? 
Btw. jao pakla napolju.

Btw. jao pakla napolju.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ono kad ti se kosa zapetlja u kablove. kuknjava
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kad god naletim na ovu britansku rezoluciju o genocidi sjetim se naseg kozervativca i britofila Vojvode 

- Goalgetter
- Kontakt:
Dzaba pratis kad nece biti usvojena.Unofficialpage je napisao/la:Hoće ko pratit ovo za Srebrenicu? Ovu rezoluciju
Legenda kaze da je danas trebala biti rang lista za FPN 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znam. Opet preko naših leđa Svjetske sile riješavaju svoje probleme.Goalgetter je napisao/la:Dzaba pratis kad nece biti usvojena.Unofficialpage je napisao/la:Hoće ko pratit ovo za Srebrenicu? Ovu rezoluciju
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa jesu stavili veto ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Odogdili su sve do 21:00 h. Stavice Kina veto ako nece Rusija.topnik1 je napisao/la:Pa jesu stavili veto ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kina ima velike interese u Srbiji, Rusima se nema vise sta (pro)dati za jos jedna veto. Sve su to interesi, kao i uvijek. Ljudi se varaju ako misle da u politici ima emocija
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Rezolucija nije nista specijalno, obicni politicki dokument kojim Evropljani pokusavaju oprati savijest na dvadesetu godisnjicu genocida. Puno je bitnija odluka koju je donio Medunarodni sud u Hagu, u kojoj stoji da se desio genocid.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Kako se zove ono kinesko go vno sto je ucestvovalo u genocidu. Pogan narod. 

LANET OLSUN!
- rob do bagro
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, muhamedhulk i 30 gostiju.