FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 13 maj 2018, 02:30

Zanimljivo, da kako nas koje selo izmaltretira i oduci od fudbala na Tusnju pojedini u svemu prepoznaju nesto dobro... ljestvica je toliko spustena u ovoj smijuriji od lige da smo zadovoljni sto smo citava dva kola prije kraja obezbijedili grandiozni opstanak....danas jedna tragikomična scena.... pjevaju Fukare onu pjesmu"hocemo titulu" a Mladost zabija treći gol.... mislim da kako je ova gradska karikatura preuzela klub svaka sljedeća sezona je sve gora te da se klub vec sljedeće nece izvući od ispadanja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

MrtvaCarsija
Kontakt:

Post Postao/la MrtvaCarsija » 13 maj 2018, 09:47

Reci "him" garda, al sta tebe boli taki ti ces uvijek imati Tuzla City tako da ne potresa to tebe puno... jedva cekam da se ovo zavrsi pa da i vi preletaci konacno moradnete odluciti na koju ce te stranu...Pred polufinale kupa nigdje te nije bilo konstantno si visio na temi onog vjestackog projekta, Sloboda izbori pozitivan rezultat u prvoj utakmici i dalje te nema, Sloboda izgubi od zelje i ispadne garda je prvi da pljuje i kritikuje...Idi bolan kod sisoje definitivno ne budi licimjer toliki

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 13 maj 2018, 09:58

MrtvaCarsija je napisao/la:Reci "him" garda, al sta tebe boli taki ti ces uvijek imati Tuzla City tako da ne potresa to tebe puno... jedva cekam da se ovo zavrsi pa da i vi preletaci konacno moradnete odluciti na koju ce te stranu...Pred polufinale kupa nigdje te nije bilo konstantno si visio na temi onog vjestackog projekta, Sloboda izbori pozitivan rezultat u prvoj utakmici i dalje te nema, Sloboda izgubi od zelje i ispadne garda je prvi da pljuje i kritikuje...Idi bolan kod sisoje definitivno ne budi licimjer toliki
Je li tebe stid gluposti koje pises.....
Nevjerovatno da je vama svejedno sto nas Mladost,Gosk,Krupa,buse ko sir.
Sledece sezone derne li nas Sloga bice kupio sisoje trojicu prodali izdajnici. .
Vama su svi krivi osim uprave (ove i svih koje su decenijama unistavale i brukale klub)a ne dao bog da je kriv grobar sporta u Tuzli Imamovic.
Oduvjek se kritikovalo i dok je Husic bio,za transparentnost za fan Shop za uredjenje kluba pa izvadicemo postove nema problema...
Kada nema rezultata (a mi nemamo od nastanka)ljudi kritikuju.
I tu spiku idi u han po trofeje i instant uspjehe zabijte sebi u cmar yebe se nama za bilo kim hocu uspjehe Slobode.
Sto to mi ne uzesmo barem jedan instant trofej u historiji matere ti....
Fudbal se igra za uspjeh trofej pune tribine a samo u Tuzli za opstanak,i socijaldemokratiju. ..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 13 maj 2018, 10:43

nebitna utakmica ali taman da vidimo gdje smo, sta smo i ko smo. Katastrofa!!Prava stvar je debi Makse i odmah gol!
Mora se dovest na ovu ekipu minimalno 9 pravih igrača plus nasa djeca al talentovana da na stogodišnjicu budemo neko i nešto u ovoj cirkus PL.I obavezno promjeniti predsjednika jer sa sadašnjim nema napretka,samo nam je natovario nova dugovanja igračima i savez na nejaka i od nikog zaštićena pleća!
DRŽAVA TUZLA!!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 13 maj 2018, 11:02

RollingPaper je napisao/la:sa pravne strane gledista, ne mozes ti napravit legalan ugovor da uzimas na ruke 10.000€ iz blagajne pogotov sa Slobodom
Sve moze , pa Kostic je dobio presudu zbog neisplacenih 50.000 km na ruke tj 2X 25.000 km. Na osnovu anexa u kojem je taj dio preciziran. Njemu su zakonske plate iz ugovora isplacene ali predmet tuzbe je dio iz anexa ugovora
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 13 maj 2018, 11:08

staragarda je napisao/la:Zanimljivo, da kako nas koje selo izmaltretira i oduci od fudbala na Tusnju pojedini u svemu prepoznaju nesto dobro... ljestvica je toliko spustena u ovoj smijuriji od lige da smo zadovoljni sto smo citava dva kola prije kraja obezbijedili grandiozni opstanak....danas jedna tragikomična scena.... pjevaju Fukare onu pjesmu"hocemo titulu" a Mladost zabija treći gol.... mislim da kako je ova gradska karikatura preuzela klub svaka sljedeća sezona je sve gora te da se klub vec sljedeće nece izvući od ispadanja
Sreca tvoja pa si bipolaran i naredne godine napadate titulu te oducavate od fudbala mnogo vece carsije od Tuzle. Za rezervu imas opet Slobodu da mozes kritikovati ili se smijati ako bude poraza od City i sl.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 13 maj 2018, 11:52

Ma babun ko babun ne znam zasto vas jos uvjek dotice :)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 maj 2018, 11:56

Zakon o sportu mijenja sve, dotle ko prezivi.....Velez, Celik su pali, ko je sledeci vidjecemo. **** ligu i sport opcenito gdje malo "jaci" privrednik ili poljoprivrednik moze imati svoj tim i yebavati bivse velikane. Da ne ispada da nekog omalovazavam ali da su me izveli na streljanje i pitali da li postoji jos jedan Doboj, ja vi odgovorio da ne postoji, ali eto postoji kod Kaknja.....ili da su me pitali da li ce Listica biti neki faktor u BiH fudbalu ili politicki projekat Zrinjski......
🔴⚫️

MrtvaCarsija
Kontakt:

Post Postao/la MrtvaCarsija » 13 maj 2018, 11:57

Brcanskamalta je napisao/la:
MrtvaCarsija je napisao/la:Reci "him" garda, al sta tebe boli taki ti ces uvijek imati Tuzla City tako da ne potresa to tebe puno... jedva cekam da se ovo zavrsi pa da i vi preletaci konacno moradnete odluciti na koju ce te stranu...Pred polufinale kupa nigdje te nije bilo konstantno si visio na temi onog vjestackog projekta, Sloboda izbori pozitivan rezultat u prvoj utakmici i dalje te nema, Sloboda izgubi od zelje i ispadne garda je prvi da pljuje i kritikuje...Idi bolan kod sisoje definitivno ne budi licimjer toliki
Sledece sezone derne li nas Sloga bice kupio sisoje trojicu prodali izdajnici. .
Vama su svi krivi osim uprave (ove i svih koje su decenijama unistavale i brukale klub)a ne dao bog da je kriv grobar sporta u Tuzli Imamovic.
Oduvjek se kritikovalo i dok je Husic bio,za transparentnost za fan Shop za uredjenje kluba pa izvadicemo postove nema problema...
I tu spiku idi u han po trofeje i instant uspjehe zabijte sebi u cmar yebe se nama za bilo kim hocu uspjehe Slobode.
Fudbal se igra za uspjeh trofej pune tribine a samo u Tuzli za opstanak,i socijaldemokratiju. ..
Sta me ima biti stid, jesam li ja sta slagao sto se tice ovog taksiste? Kao sto neko rece mrzim ove bipolarce koji bi jednom guzicom na dvije stolice, ne moze to tako, U dobru i u zlu uvijek Sloboda nikakvi instant uspjesi me ne zanimaju, to sto mi nemamo rezultata to jr drugi par opanaka ali ove preletace ne mogu i ne volim i to je tako, ne mozes ti ba konstantno pljuvati po svom klubu i dizati jednog covjeka kao da je svetac, a evo vidimo po ovim tuzbama koliki je svetac, cuj Zoletic se sad odjednom pojavljuje i trazi kamate da naplati od Slobode, pa ja kolilo se sjecam Azmir je sa njim to sve dogovorio, kamate su oprosteno bila je bitna glavnica duga, Subic trazi 70.000 duga pa **** mu Azmir mater koji mu dade takav ugovor kao da je on ne znam ti sta a zna se da nista nije pokazao kod nas, ne branim nikoga ali ne mozes tolilo pljuvati po klubu koji navodno volis i tacka

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 13 maj 2018, 11:58

Skver je napisao/la:Zakon o sportu mijenja sve, dotle ko prezivi.....Velez, Celik su pali, ko je sledeci vidjecemo. **** ligu i sport opcenito gdje malo "jaci" privrednik ili poljoprivrednik moze imati svoj tim i yebavati bivse velikane. Da ne ispada da nekog omalovazavam ali da su me izveli na streljanje i pitali da li postoji jos jedan Doboj, ja vi odgovorio da ne postoji, ali eto postoji kod Kaknja.....ili da su me pitali da li ce Listica biti neki faktor u BiH fudbalu ili politicki projekat Zrinjski......
Postoji Doboj na moru a ldaleko plaža brate... :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 13 maj 2018, 12:08

Samo me zanima ako ja podrzavam Slobodu al ovaj uo nikad u zivotu kako se ja etiketiram ovde? Ja neki dan pitam lika jednog koji je sad u fukarama jel moguce da fukare ne smiju pisnuti protiv uo on meni kaze "Sto bi pa covjek radi odlican posao...". Ja vjerujem da je do mene i da ja to nesto nisam dobro shvatio i da ja bezveze strahujem da cemo mi u naredne dvije sezone ispast ponovo iz lige.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 maj 2018, 12:09

Ma daj mi domace, hocu da gledam opet momke poput Huke, Secera, Lice, Laze, Sarajke, Smaje, Mesketa, Hadzije, Hatune, Jasara, Ade, Cvike, Cveleta, Tarze itd...itd......itd...
🔴⚫️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 maj 2018, 12:21

Treba nekad sjesti sa igracima i prije komisija pa se dogovoriti. Uprava ne snosi krivicu za Zoletica i Dzafica ali na njima je Subic i Ordagic. Pogotovo Ordagic koji je sa njima i potpisao na 1 godinu. A Subic je igrao pod njima 9 mjeseci. Pa znali su za ta dugovanja. Moze njih Ordagic iznenaditi negativno ali mu duguju. I to je poenta. Ima apsolutno pravo da aktivira dug. Isto za Subica, ako nije placan to je to. Pa to proljece se dovelo 5-6 igraca i platilo im se, a Subicu se ostalo duzno.

Mislim jedini pravi nacin je da se svima plati. I za sebe i za buduce uprave. Valjda ne izleti buducim upravama neko kome ovi nisu platili i sve tako.

Prema Husicu su kroz medije pricali da je na njemu. E pa ovo je isti slucaj gospodo. Platite Ordagica i Subica i dajte nam licencu. A za buduce shvatite da nema na rijec. Ili stigne vas ili buducu upravu. Ako se dodje Subicu prosla je godina, sta je ko mislio da nece traziti ako ima bilo kakve osnove? Pa makar po sporazumu. Trebalo je sjesti i vidjeti.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 maj 2018, 12:31

Pohvalio bih malog Maksimovica.....ma bravo malac.....cim je usao u igru odmah se nudio ,trazio loptu,duel.... ginuo je na terenu...kruna je bila gol......bravo jos jednom....samo gazi
Jos jedna svijetka tacka je posjeta....ONO juce su mogli gledati samo ovi bolesnici,rodbina i prijatelji sa jacim zeludcem....al ono bas teski jarani....takoo da 500-600 ljudi je vrhunska posjeta s obzirom da gore navedenih nema više od 200-300
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 13 maj 2018, 12:45

Čuj onaj krivi nekog za Subića, a igrao pod ovom upravom i ovi se hvalili kako su ga uspjeli sačuvati još pola godine. Znači oni dogovarali s njim.

Znači da podvučemo, najavljivan trofej, al izvukli smo opstanak, dakle uspješna sezona! S potrošena skoro 3 miliona KM! :salut:
Čujemo se sljedeće sezone
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 13 maj 2018, 12:50

MrtvaCarsija je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:
Sta me ima biti stid, jesam li ja sta slagao sto se tice ovog taksiste? Kao sto neko rece mrzim ove bipolarce koji bi jednom guzicom na dvije stolice, ne moze to tako, U dobru i u zlu uvijek Sloboda nikakvi instant uspjesi me ne zanimaju, to sto mi nemamo rezultata to jr drugi par opanaka ali ove preletace ne mogu i ne volim i to je tako, ne mozes ti ba konstantno pljuvati po svom klubu i dizati jednog covjeka kao da je svetac, a evo vidimo po ovim tuzbama koliki je svetac, cuj Zoletic se sad odjednom pojavljuje i trazi kamate da naplati od Slobode, pa ja kolilo se sjecam Azmir je sa njim to sve dogovorio, kamate su oprosteno bila je bitna glavnica duga, Subic trazi 70.000 duga pa **** mu Azmir mater koji mu dade takav ugovor kao da je on ne znam ti sta a zna se da nista nije pokazao kod nas, ne branim nikoga ali ne mozes tolilo pljuvati po klubu koji navodno volis i tacka
Ja sa tim "preletacem"pratim Slobodu cirka 18 god....
Znam ko je i sta je i bezveze ti prica...
Potenciras dug Azmira sto ostao...
2013 po njegovom preuzimanju kluba internom revizijom utvrdjen je dug od blizu 8 mil....
Hajmo o tome pisati....Ko ce za to odgovarati...
Taj dug nije Husic napravio....
Sto put ista tema nemam zivaca....
Budite realni i on je naslijedio duga cistio sto je morao znas to i sam. ...
Samo statut i privatizacija.Svacije a nicije ne ide vise
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

MrtvaCarsija
Kontakt:

Post Postao/la MrtvaCarsija » 13 maj 2018, 12:55

Svaka uprava koja napravi dug treba odgovarati i sve bi ja to na javnu lomacu, pa ni Azmir nije vratio dug ni centa, covjek je hladno upisao pozajmice u vrijednosti kako on kaze 3 miliona i znaci radio isti posao kao i predhodnici, i ovi sad sigurno pisu pozajmice samo eto sto jos uvijek ne znamo i necemo ni saznati dok ne dodju neki drugi...Kako god ni jedni nisu sveci i nama valja trpiti to sve dok se u drzavi ne uredi zakon o sportu i sportskim drustvima i to je sva prica

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 maj 2018, 14:27

hocemol halalit Ordagicu

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 13 maj 2018, 14:56

benTzley je napisao/la:Samo me zanima ako ja podrzavam Slobodu al ovaj uo nikad u zivotu kako se ja etiketiram ovde? Ja neki dan pitam lika jednog koji je sad u fukarama jel moguce da fukare ne smiju pisnuti protiv uo on meni kaze "Sto bi pa covjek radi odlican posao...". Ja vjerujem da je do mene i da ja to nesto nisam dobro shvatio i da ja bezveze strahujem da cemo mi u naredne dvije sezone ispast ponovo iz lige.
To se zove indoktrinacija.U ovom slučaju politička,gdje rezlutat kluba nije uopće bitan,nego samo postavljenia ideja odgovarajućeg tipa.Znaci fukare se slazu da tavorimo al da niko ne postavlja škakljiva pitanja.To je uostaom jedan od mozda i najvećih razloga zasto nema naroda na utakmicama kao prije i zasto nema ni samih fukara.Pametnom je i išaret dovoljan! :bih: :kafa: :kafa:
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 maj 2018, 14:59

vratite nam babuku Azmira Husica!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.