FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dino lj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dino lj » 28 jul 2013, 08:47

htcxone je napisao/la:cuj da kazem... bas si smijesan :) jos bakljava... hajd da je buhtla :D
recimo da se sa nekima vec pozdravio ;) :arrow:
Jel to ostalo jos bakljava i buhtli od cetvrtka pa ti non stop u ustima kazu da u Kukesu prave najkvalitetnije bar kada ste vi u pitanju.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 28 jul 2013, 10:00

htcxone je napisao/la:cuj da kazem... bas si smijesan :) jos bakljava... hajd da je buhtla :D
U timu ti nikad gora situacija, skidaju igrace. Danas ako zijanite moglo bi biti i krvi, a ti dosao palamuditi nama. :roll:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 jul 2013, 10:02

Dolazi nam Nikola Nikic :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 jul 2013, 10:08

besana noć uz ovu temu prizivajući odlazak amara osima iz želje, jedinu tanku nadu za eventualni spas sezone.

neprocjenjivo, veće dno i nego melunovićev penal.

USB 2.0
Kontakt:

Post Postao/la USB 2.0 » 28 jul 2013, 10:18

Malo da se osvrnemo na PL, ko je gledao sinoc utakmicu celik-borac sve mu je bilo jasno ko je nama konkurent za titulu, osim sirokog mi nemamo konkurenta. Mi smo juce raspalu zvijezdu pobijedili bez pola tima i sa 30% snage, mislim da su igraci svjesno cuvali snagu zbog sunca i umora. Dalje...osvrnuti se n zenicane, najava euforicne sezone, pobjeda protiv zlatibora i hrvatskog drugoligasa raspalog, dolazak glavnog igraca 2 dana prije pocetka prvenstva, odlazak mladog reprezentativca koji je pod amaterskim ugovorom, odlazak igraca na probe i ne mogu zadovoljiti na istim, mladi reprezentativac koji explodira u prosloj sezoni ne moze se prodati, snage imaju za jedno 55 min. igre i poslije toga kraj, igre nema osim "nabij na kajkuta ili mesanovica", malo medijske paznje i oni se digli jos hoce titulu, i dodje prvo kolo i gotovo...jos ih je borac trebao pobijediti, pali su fizicki skroz samo malo da su gosti bili prisebniji mogli su odnijeti 3 boda....toliko o zenickom konkurentu.
Zadnja izmjena: USB 2.0, dana/u 28 jul 2013, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 jul 2013, 10:25

meni lično, čelik je kao klub sa tradicijom i renomeom usprkos svemu uvijek draži od širokih i zrinjskih. međutim realnost je da oni nisu konkurent za titulu (osim u očima njihovih nerealnijih navijača, nipošto svih) i da neće skoro biti.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 28 jul 2013, 10:35

Ma ti ne ides ni na utakmice svog kluba, dok ste igrali protiv Albanaca pises na forumu i uzimas sebi za pravo da se deklariras kao neki insajder. Takvi Zelji ne mogu primirisati, a ne jos da imaju pristup samom stadionu. Imate vi svojih problema, a ti preko interneta i dalje budi "prvi na mjestu". :lol: :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 28 jul 2013, 10:43

htcxone je napisao/la:
QWERTZ je napisao/la:joj jeste debili u pm i vi nasli sa pitom pricat o OSIMU dajte ba koji vam je a boze moj ccc svakakvih likova kao eto pita zna e svasta
svee se svodi na to koga znas :)
Ti puževe jesti ne znaš, srknu bi ga u krivom smjeru i šta onda, mali bi se hvatao zida ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 28 jul 2013, 11:20

QWERTZ je napisao/la:jedno pitanje vezano za clanske hocu da se uclanim i da uzmem ovu classic kartu vidim ove pogodnosti i pise kao poklon iz fan shopa o cemu se radi cisto da znam i jel fkt ima kao neki poklon nesto
Ja nisam dobio nista

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 28 jul 2013, 11:23

storm_raider je napisao/la:
Ma ti ne ides ni na utakmice svog kluba, dok ste igrali protiv Albanaca pises na forumu i uzimas sebi za pravo da se deklariras kao neki insajder. Takvi Zelji ne mogu primirisati, a ne jos da imaju pristup samom stadionu. Imate vi svojih problema, a ti preko interneta i dalje budi "prvi na mjestu". :lol: :lol:
ima nas koji radimo, pa ne mozemo ici... al dobro, ti si jos maloljetan pa ne znas sta znaci raditi :)
imamo problema, naravno, kako potrositi pare od generalnog sponzora nesto preko 500 000 maraka :lol: :lol:

A vi kupite amaru kremu za suncanje dok je na "odmoru" u zavrrsnoj fazi pregovora sa drugim klubom :lol: :lol: :lol:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 jul 2013, 11:25

Ultras1921 je napisao/la:
QWERTZ je napisao/la:jedno pitanje vezano za clanske hocu da se uclanim i da uzmem ovu classic kartu vidim ove pogodnosti i pise kao poklon iz fan shopa o cemu se radi cisto da znam i jel fkt ima kao neki poklon nesto
Ja nisam dobio nista

kako nisi ? Vazda bude na stolu pa da izaberes sta hoces od par stvari
Željeznicar za život cijeli !

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 28 jul 2013, 11:28

Ultras1921 je napisao/la:
Ja nisam dobio nista

KAd kupujes kazes Numi ( ako vec on sam ne da poklon, jer mu nestane ondje gdje pravi clanske) i Numa te uputi u Fan shop, gdje izaberes neki privjesak za kljuc il nesto slicno.
Razumijes ti mene burazere moj :)

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 28 jul 2013, 11:29

htcxone je napisao/la:
QWERTZ je napisao/la:joj jeste debili u pm i vi nasli sa pitom pricat o OSIMU dajte ba koji vam je a boze moj ccc svakakvih likova kao eto pita zna e svasta
svee se svodi na to koga znas :)
@htcxone
Vjerovatno ti je rekao Sulejman Smajić. S njim se jeste pozdravio. Možda se pozdravi i sa Šabanom

Ostalima nije ništa rekao.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jul 2013, 11:39

Postoji li mogućnost da se proda kloc Adilović, postoji li interes za ovog rasnog golgetera.Njega prodati za 100 000 bilo bi premija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 jul 2013, 11:42

Saurman je napisao/la:Postoji li mogućnost da se proda kloc Adilović, postoji li interes za ovog rasnog golgetera.Njega prodati za 100 000 bilo bi premija.
Za te pare? Ja bi ga dao za duplo manje prvom ko upita :) :) Bez zezancije :) Meni je njega preko glave vise. :x :x
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 28 jul 2013, 11:44

htcxone je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
ima nas koji radimo, pa ne mozemo ici... al dobro, ti si jos maloljetan pa ne znas sta znaci raditi :)
imamo problema, naravno, kako potrositi pare od generalnog sponzora nesto preko 500 000 maraka :lol: :lol:

A vi kupite amaru kremu za suncanje dok je na "odmoru" u zavrrsnoj fazi pregovora sa drugim klubom :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: E da sam Bogdo maloljetan, da su mi opet te godine. :lol: :lol: Nemas ti pojma sta znaci raditi, a tesko i da si napunio 17, nego ti vjerovatno stari nije mogao dati koju markicu za tekmu ili ti je bilo prekasno. Mozda ti je izlaz do 7. Ali zato forumski se moze na sve stici. :lol:

Meni da je ekipa ispala od pekara, ljekara i apotekara, ne bih mogao iz kuce izaci, ali eto moja ekipa je sampion drzave i mozemo priustiti sebi da nam sef uzme godisnji i opet ubiljezimo 3 boda. Vi, eto, skidajte igrace i nastavite im uzimati gace za suvenir. Ti, pa ti, ces i dalje nastaviti sve to pratiti preko foruma. Mozda si u kakvoj kazni. :mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 28 jul 2013, 11:44

Saurman je napisao/la:Postoji li mogućnost da se proda kloc Adilović, postoji li interes za ovog rasnog golgetera.Njega prodati za 100 000 bilo bi premija.
drug nije provokacija al taj tip ako se proda i za duplo manje to ce vam biti premija
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 28 jul 2013, 11:46

Sad kada su se malo slegli utisci poslije jučerašnje utakmice, sve sam sigurniji da mladi zaslužuju više šansi. Ko je juče bio na utakmici, ili gledo na MOJA, mogao je da se uvjeri da od Adilovića i Selimovića (smiješno Selimović u Avazu igrač utakmice, a Zeljković dobio najlošiju ocjenu - ebem ti novinara) nema hajra. Ponoviću, Jamak i Tomić su sada stubovi Želje. Sadiković solidan, Hodža takođe, ali se vidi da mu fali neko za proigravanja (može on puno više, iz njega prosto kipti). Bajić treba dobijat više prostora, po meni daleko jači od Selimovića. Ako i od koga se šlagiram, to će biti od Kerle. Mora biti daleko ozbiljniji, pa igra zadnjeg. Zeljković je već sada po meni standardan, Stana i Urdinov isto. Treba nam još jedan igrač tipa Hodže naprijed (da smo uzeli Kajkuta, sad bi glavu stavio da smo prvi). E. Čolića treba nekom posudit.

Sve u svemu za početak odlično, sada dobit Travnika i ući u seriju. Gledo sam i Čelika na TV, Borac će nam biti opasniji konkurent uz tradicionalno jaki Široki. Ostale tarabe ne bi ni spominjao.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

redwhite

Post Postao/la redwhite » 28 jul 2013, 12:00

Vec sam se ubrinuo nema te na forumu,pa ne znam jesu li zeljini navijaci iz podmajevickih i TK sela sigurno doputovali. Im'o sam brigu,ona vozila mi nisu ulijevala povjerenje da ce izdrzati.
Elem,svako dobro i pozdrav za Celic, Rahic, Brku, Devetak,Puracic itd(izvinjenje ako sam nekog izostavio)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 28 jul 2013, 12:03

Ubrinuo :lol: :lol: :lol:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.