FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AsharaK
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 27 jul 2013, 22:20

Elvir Čolić: "Mislim da će sve biti u redu. Šaban i ja ćemo ubrzo riješiti te nesuglasice i sve će biti u redu. Najbitnije je da smo pobijedili Zvijezdu i da pobjedom krećemo u odbranu naslova".

Žao mi je obojice zbog ovoga, nervoza je uradila svoje. Bilo mi žao Pehilja i izraza lica kada su ga Manijaci postrojili, al vidi se da momak voli naš klub. Ugl ja zadovoljan igrom!

YANI URDINOV
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 27 jul 2013, 22:23

ko je sve za nas dobio žute kartone danas
Another hero - another mindless crime.

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 27 jul 2013, 22:27

slika

Protiv Travnika :)
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 27 jul 2013, 22:30

nime_tm87 je napisao/la:Urdinovu je onaj levat sa klupe (neki igrač) vjerovatno nesto rekao opsovao pa je ovaj burno reagovao, a dok se to desavalo Saban i Cola su se zakacali i malo kucnuli glavama... kako god treba ih sankcionisati...
Nije mu opsovao, vec ga prvo napucao loptom neko s klupe, pa zatim on uzvratio i pocelo psovanje... ovo treba zapamtit onim sirovinama s klupe Zvijezde... nije im ovo kantonalna liga pa da se qrce po terenu...
Sabana i Beksa treba kaznit i to zestoko... ko su oni da se kalja ugled kluba zbog njih?
Vjerujem da ce Amar to zavrsit cim se vrati...
Ekipa odigrala rutinski... koliko treba... Tomic fantastican... Nisam miljenik Jamaka zbog svega sto nam je priredjivao do sada, ali mora se priznati da je danas bio odlican i uz Tomica mozda i najbolji...
Adil je bio danas katastrofa... mozda bi ga trebalo odmorit malo, jer je totalno van forme... kao i reprezentativac... ohladit ih malo, pa da malo razmisle o svemu, da ima i drugih koji mogu uradit njihov posao, ako ne i bolje od njih...
Zeljkovic je opet bio dobar, a i Kerla je dominirao u zraku... Yani se natrcao opet posteno...
sve u svemu solidno za prvu tekmu uzimajuci u obzir i hendikepe koji su nas zadesili... uvijek je lijepo startati pobjedom, pogotovo na strani...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 27 jul 2013, 22:37

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 27 jul 2013, 22:39

Evo sad pregledavam snimak detalja kod napucavanja i tek sam sad vidio da je E.Čolić napucao loptu na klupu Zvijezde dok je Urdinov bio ispred, iskreno nisam vidio šta se s njim desilo i onda je on onako odreagovao, inače Urdinovu sve pohvale, momak trči ko lud.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 27 jul 2013, 22:54

NE svidja mi mse ovo sto se anas desilo,nevoza neka .I cuj da se sva igraca Zeljeznicara pobiju,ma bjezi treba onog odma otjerat a Sabana na suspenziju!
Ma vi stvarno niste normalni !!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 jul 2013, 23:11

Urdinov skonto da Manijaci podrzavaju borbenost i sad ide na silu da bude pozrtvovan i pokusava bit buntovnik i kad treba i kad ne treba. Danasnji karton je itekako nepotreban i po pravnilniku kluba za to ide novcana kazna, nadam se da ce ga to malo spustit na zemlju i urazumit jer kako je krenulo mi cemo svako malo ostajat bez njega zbog kartona, a to nam ne odgovara.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 jul 2013, 23:26

Cemu tolika halabuka oko ovog incidenta desavalo se i u mnogo vecim klubovima da se igraci medjusobno nakace i mnogo gore od ovoga.Neke kazne im treba dati, ali da lete zbog medjusobnog koskanja nigdje veze.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 27 jul 2013, 23:34

Amar Osim na odmoru

Rubrika: Izdvojeno • Novosti | Objavljeno: 26.07.2013. u 19:39 | Komentari: 13

Šef stručnog štaba našeg Kluba, Amar Osim, narednih deset dana je na odmoru.

Željezničar sutra u Gradačcu neće voditi Amar Osim jer se od danas nalazi na kratkom odmoru. Amar je zatražio i uz podršku predsjednika Gredića dobio kraći odmor.

Amar Osim je Želju vodio ukupno 293 utakmice. Ostvario je 178 pobjeda, 63 remija te 52 poraza. Pet puta je odveo tim sa Grbavice do pehara prvaka države i četiri puta do pehara Kupa BiH.

http://fkzeljeznicar.ba/amar-osim-na-odmoru/6162/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 27 jul 2013, 23:37

Kol'ko god da mi je post'o drag poslije one tekme u listici danas je isp'o idiot i treba ga kaznit' !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 27 jul 2013, 23:46

Ja koliko sam upratio..Jamak najbolje partije pruza kad nema Svrake..mozda grijesim,al tako mi izgleda.

BlueTigers1987
Kontakt:

Post Postao/la BlueTigers1987 » 27 jul 2013, 23:51

exbabilon je napisao/la:Urdinov skonto da Manijaci podrzavaju borbenost i sad ide na silu da bude pozrtvovan i pokusava bit buntovnik i kad treba i kad ne treba. Danasnji karton je itekako nepotreban i po pravnilniku kluba za to ide novcana kazna, nadam se da ce ga to malo spustit na zemlju i urazumit jer kako je krenulo mi cemo svako malo ostajat bez njega zbog kartona, a to nam ne odgovara.
Mislim da grijesis oko kartona tj. da se igraci kaznjavaju ako dobiju iste...Klub je duzan platiti savezu za svaki karton tako da su to prije igraci fakticki placali sami za sebe , sada kada je BH Telecom sponzor receno da je da oni placaju sve kartone :D Mozda i ja grijesim ali nesto u ovom stilu je sto posto :lol:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 jul 2013, 23:54

Klubovi ne plaćaju kartone, službena lica, kazne, kotizaciju itd. sve dok ne pređu cifru od 56000 KM, toliko svaki premijerligaš dobije od BH Telecoma (ustvari, dobije Savez za ove stvari), kad se ta cifra pređe, klubovi plaćaju prekoračenje...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jul 2013, 23:57

Znaci bilo je tesko postiti i navijati na onom suncu ali eto.Samo cu reci da je Tomic doktor fudbala!

P.S.
sudija je retardiran cijelu tekmu bio
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 28 jul 2013, 00:01

ko vam dolazi umjesto Brke amara? :?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 28 jul 2013, 00:02

htcxone je napisao/la:ko vam dolazi umjesto Brke amara? :?
Brko Osim :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 jul 2013, 00:03

Fabio Capello! :ugeek:

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 28 jul 2013, 00:04

amar osim 90% nqpusta zelju... :D

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 28 jul 2013, 00:04

propuh je napisao/la:
Brko Osim :D
ozbiljno vas pitam... :?
ffaakat
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.