Nema zato sto se rasipaju ko riza. Ganjaju se po treninzima, skidaju igracima gace, imaju skupstine, i tjeraju igrace. A clanovi uprave jedan po jedan odlaze. Cekaj dok dodju malo sebi onda ce prica o kupovini da krene.maho_sa je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako nema komentara da smo ovo kupili ... a jesmo![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav bolan Jamak i reprezentacija nemoj se provaljivat dzaba....... lako mu je protiv nasih neznaju si ni imena izmedju sebe, a u ostalom vidjet ces posle ramazana pravog jamaka dok koji put dodje mahmuran na utakmicu.....TMovac je napisao/la:Obojica su trenutno zasluzila.Barem kada se radi o igracima iz nase lige,pa i okolnih liga.Jedino Said treba biti ispred njih.A pozvao bi Jamaka ispred Svrake i Tomica,cisto radi toga da ga poziv potakne da se ne okani ovih finih navika i nakon Ramazana.A Tomic ako ovako nastavi razvijati mogao bi komotno sa Zolom biti alternativa na poziciji defanzivni vezni u repci.sajo10 je napisao/la:Mislim da se malo pretjeruje jbg. Cuj odma u repku. Budimo realni. Svraka moze komotni out i ne treba repci al ako vec mora neko iz naseg tima nek to bude Tomic!TMovac je napisao/la:Jamak je fakat zasluzio svojim igrama u zadnje vrijeme poziv i u repku.Nadam se da ce ga Pape pozvati umjesto Svrake.Sto se same tekme tice odradjena je rutinski,sa pola snage.Kada se igraci malo odmore i vrate se oni koji su danas nedostajali sve ce to puno bolje izgledati.Uglavnom titula nece doci u pitanje
Vise zasluzuje onaj Tomic zilav i prcav sav nikakav nemozes ga cuvat a protiv viktorije je pokazo da zna i suutnut
Sad iz Gradačca, manijaci ponovo pokazali ko su i šta su
Najjači je bio moj pulen Yani

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Tako sto su psovali mater Zvijezdinim simpatizerima koji su sjedili i posmatrali utakmicuAsharaK je napisao/la:Sad iz Gradačca, manijaci ponovo pokazali ko su i šta su![]()
To je bila poruka onom treneru na klupi i igračima, naravno ZvjezdinimTkanton je napisao/la:Tako sto su psovali mater Zvijezdinim simpatizerima koji su sjedili i posmatrali utakmicuAsharaK je napisao/la:Sad iz Gradačca, manijaci ponovo pokazali ko su i šta su![]()

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
zar je moguće da poraz od Šampiona kod pojedinaca izazove ovako teške mentalne tegobe,lik ne popušta.
ali nema para,sve se rastalilo....
Ma gori su ovi što mu odgovaraju, pusti dječka jadan se isfrustriro hoće sam sebe da pojede, pusti ga nek se isprazni možda će ljepše zaspat ja se uopšte ne naljutim već mi bude žao ovakvih, nije im lako kad skontašTarantino je napisao/la:zar je moguće da poraz od Šampiona kod pojedinaca izazove ovako teške mentalne tegobe,lik ne popušta.

Što se tekme tiče gledao sam, Željo i bez osam igrača i bez trenera trebao dobit 3,4 razlike i to s pola snage, a tzo ne treba da raduje već da rastužuje jer jadna je ova liga kako ćeš ti napredovat kad imaš ovakve protivnike s druge strane koji ne mogu se dva put dodat kako treba
- savatihotece
- Kontakt:
Evo sad sa utakmice. Rutinska pobjeda šampiona.
Da smo igrali do Bajrama Zvijezda ne bi dala gola.
Ocjene igrača:
Golman dobar, spasio gol kada je u drugom frajer sam izašao pred njega nakon što je sjebo indolentnog Kerlu.
Najbolji pojedinci Jamak i Tomić.
Najlošiji Adilović i Selimović (jest dao go, al je u prvom profulo šansu što bi dijete iz obdaništa dalo),
Kerla infarkt igrač. Zeljković je svojom igrom, po meni, osigurao mjesto u prvoj postavi.
Stana i Urdinov standardno dobri.
Hodža je trebao pružiti više, ali pošto nije standardan prvotimac ima prolaznu ocjenu.
Jbt mali Sadiković me iznenadio mirnoćom iako se par puta loše postavio pri napadu Zvijezde.
INCIDENT se desio nakon završetka utakmice. Elvir je prvo ošamario Pehilja, a ovaj ga spuco glavom. Razlog jer je Pehilj prigovorio Čoliću što mu nije dodao loptu pred kraj utakmice, a mogao je, već je dodao protivničkom golmanu. Po meni Čoli svakako noga, a Malom klupska kazna.
Poslije utakmice, kada su svi igrači (osim Elvira koji bi se tuko pa su ga odveli u svlačionicu) bili kod Manijaca, Pehilj se izvinuo (Manijaci su mu **** od do). Skonto je svoju grešku.
Manijaci malo umorni od utorka, ali sasvim zadovoljavajuće. Ja kao stari Manijac sam čuvo grlo, al haman su i ostali. Ne znam kako se zove onaj momak što je zapalio baklju, ali sam vidio da je to delegat revnosno evodentirao. E ebo ti nas, a svako drugo skandiranja AMAR AMAR OSIM OSIM.
Kažem rutinska pobjeda, idemo dalje u pohod po novu titulu.
POZDRAV OD BRČAKA.
Ocjene igrača:
Golman dobar, spasio gol kada je u drugom frajer sam izašao pred njega nakon što je sjebo indolentnog Kerlu.
Najlošiji Adilović i Selimović (jest dao go, al je u prvom profulo šansu što bi dijete iz obdaništa dalo),
Kerla infarkt igrač. Zeljković je svojom igrom, po meni, osigurao mjesto u prvoj postavi.
Hodža je trebao pružiti više, ali pošto nije standardan prvotimac ima prolaznu ocjenu.
Jbt mali Sadiković me iznenadio mirnoćom iako se par puta loše postavio pri napadu Zvijezde.
INCIDENT se desio nakon završetka utakmice. Elvir je prvo ošamario Pehilja, a ovaj ga spuco glavom. Razlog jer je Pehilj prigovorio Čoliću što mu nije dodao loptu pred kraj utakmice, a mogao je, već je dodao protivničkom golmanu. Po meni Čoli svakako noga, a Malom klupska kazna.
Poslije utakmice, kada su svi igrači (osim Elvira koji bi se tuko pa su ga odveli u svlačionicu) bili kod Manijaca, Pehilj se izvinuo (Manijaci su mu **** od do). Skonto je svoju grešku.
Manijaci malo umorni od utorka, ali sasvim zadovoljavajuće. Ja kao stari Manijac sam čuvo grlo, al haman su i ostali. Ne znam kako se zove onaj momak što je zapalio baklju, ali sam vidio da je to delegat revnosno evodentirao. E ebo ti nas, a svako drugo skandiranja AMAR AMAR OSIM OSIM.
POZDRAV OD BRČAKA.
Zadnja izmjena: savatihotece, dana/u 27 jul 2013, 22:33, ukupno mijenjano 2 puta.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Slabo si ti gledo utakmicu, prije ce bit da si cito izvjestaj sa SS....... jbg prvo vas falilo 5, sad vas fali 7-8 sutra ce bit igrali sa kadetima........ dobro si reko jadna nasa liga sa takvim sampionimablavor je napisao/la:Ma gori su ovi što mu odgovaraju, pusti dječka jadan se isfrustriro hoće sam sebe da pojede, pusti ga nek se isprazni možda će ljepše zaspat ja se uopšte ne naljutim već mi bude žao ovakvih, nije im lako kad skontašTarantino je napisao/la:zar je moguće da poraz od Šampiona kod pojedinaca izazove ovako teške mentalne tegobe,lik ne popušta.
Što se tekme tiče gledao sam, Željo i bez osam igrača i bez trenera trebao dobit 3,4 razlike i to s pola snage, a tzo ne treba da raduje već da rastužuje jer jadna je ova liga kako ćeš ti napredovat kad imaš ovakve protivnike s druge strane koji ne mogu se dva put dodat kako treba
nije Emrah već Šaban Pehilj
- corleone87
- Kontakt:
Je ko Emrah?savatihotece je napisao/la:Evo sad sa utakmice. Rutinska pobjeda šampiona.
Ocjene igrača:
INCIDENT se desio nakon završetka utakmice. Elvir je prvo ošamario Emraha, a ovaj ga spuco glavom. Razlog jer je Emrah prigovorio Čoliću što mu nije dodao loptu pred kraj utakmice, a mogao je, već je dodao protivničkom golmanu. Po meni Čoli svakako noga, a Malom klupska kazna.
Poslije utakmice, kada su svi igrači (osim Elvira koji bi se tuko pa su ga odveli u svlačionicu) bili kod Manijaca, Emrah se izvinuo (Manijaci su mu **** od do). Skonto je svoju grešku.
POZDRAV OD BRČAKA.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- storm_raider
- Kontakt:
Ma cim Amar nije tu - problemi. Koliko nam taj covjek znaci, tek cemo vidjeti u sljedecim danima. Vracaj se sefe, ovce tvoje ne mogu bez tebe.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Kakav bolan Jamak i reprezentacija nemoj se provaljivat dzaba....... lako mu je protiv nasih neznaju si ni imena izmedju sebe, a u ostalom vidjet ces posle ramazana pravog jamaka dok koji put dodje mahmuran na utakmicu.....Tkanton je napisao/la:Obojica su trenutno zasluzila.Barem kada se radi o igracima iz nase lige,pa i okolnih liga.Jedino Said treba biti ispred njih.A pozvao bi Jamaka ispred Svrake i Tomica,cisto radi toga da ga poziv potakne da se ne okani ovih finih navika i nakon Ramazana.A Tomic ako ovako nastavi razvijati mogao bi komotno sa Zolom biti alternativa na poziciji defanzivni vezni u repci.TMovac je napisao/la:Jamak je fakat zasluzio svojim igrama u zadnje vrijeme poziv i u repku.Nadam se Tako blizu,a tako daleko...Hvala igracima za lavovskoj borbu.Glavu gore,idemo dalje.Iduca godina je nasa godina.ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!
da ce ga Pape pozvati umjesto Svrake.Sto se same tekme tice odradjena je rutinski,sa pola snage.Kada se igraci malo odmore i vrate se oni koji su danas nedostajali sve ce to puno bolje izgledati.Uglavnom titula nece doci u pitanje
Mislim da se malo pretjeruje jbg. Cuj odma u repku. Budimo realni. Svraka moze komotni out i ne treba repci al ako vec mora neko iz naseg tima nek to bude Tomic!
Vise zasluzuje onaj Tomic zilav i prcav sav nikakav nemozes ga cuvat a protiv viktorije je pokazo da zna i suutnut[/quote]
Jamak i Tomic su fantastično odigrali obje tekme protiv Plzena.A ako uzmes u obzir da za Plzen igra nekoliko reprezentativaca Češke,kao i 2-3 reprezentativca Slovačke ne moze se reci da su igrali protiv levata.I nisam rekao da trebaju biti u prvih 11.ali svakako su adekvatnija klupa i sigurno zaslužuju poziv prije Svrake,Sesara i Vrsajevica.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Za razliku do mnogih igraca u ovoj ligi Jamak zna da igra lopte,pametan je,dijeli lopte kao na tanjiru,al samo kad je inspirisan il kad hoce da igra,prije mi se cinio nezainteresovan,i bezvoljan sad je vec druga prica
Odavno se vidi da je Elvir Čolić strašno sebičan igrac.....u 90% slucajeva kad dobije loptu, a u blizini je protivnickog gola, on opuca, i uopste ga ne tangira sto mu je suigrac na drugoj strani slobodan i u punoj boljoj prilici da postigne gol.....prosle sezone sam to upratio minimalno 15 puta, a vec je poceo i u ovoj solirati.....u onakvoj situaciji tesko bi ga i Ronaldo dao, a kamoli Colic, ali eto on je procijenio da je bolje da sutira.....ta "procjena" nam je mogla osigurati 3 boda a ne da strepimo do kraja utakmice.......
da je barem od ovih 15 puta kad je sutirao postigao jedan gol, pa hajde.....
definitivno podici platu Tomicu i Zeljkovicu, pa i Jamaku......Ova 3 igraca su definitivno nasi najbolji igraci u ove 3 utakmice......S tim sto cu posebno izdvojiti Tomica koji je i krajem prosle sezone bio jedan od nasih najboljih igraca.....on mi je nezamjenjiv trenutno u prvoj postavi......Naravno, u ovu trojicu treba ubrojiti i Bucana koji je poginuo protiv Viktorije, kao i Urdinova......
Zeljina lokomotiva je krenula zestoko...

definitivno podici platu Tomicu i Zeljkovicu, pa i Jamaku......Ova 3 igraca su definitivno nasi najbolji igraci u ove 3 utakmice......S tim sto cu posebno izdvojiti Tomica koji je i krajem prosle sezone bio jedan od nasih najboljih igraca.....on mi je nezamjenjiv trenutno u prvoj postavi......Naravno, u ovu trojicu treba ubrojiti i Bucana koji je poginuo protiv Viktorije, kao i Urdinova......
Zeljina lokomotiva je krenula zestoko...

Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- JosipBukal
- Kontakt:
.................Hadžič.............................
Stanić.......Zeljković..........Kerla..........Urdinov......
-----------...............Tomić...............................
Hodžić..........Svraka...............Jamak.........Bučan........
..................... Selimović......................
ZaTravnik
Stanić.......Zeljković..........Kerla..........Urdinov......
-----------...............Tomić...............................
Hodžić..........Svraka...............Jamak.........Bučan........
..................... Selimović......................
ZaTravnik
Trenutno je najbolji play lige volio bih kada bi mu se mogli izmjeriti pretrčani kilometri. Definitivno je podigao nivo vlastite igre na neku drugu dimenziju, koje ni sam nije svjestanbacelonafan je napisao/la:Za razliku do mnogih igraca u ovoj ligi Jamak zna da igra lopte,pametan je,dijeli lopte kao na tanjiru,al samo kad je inspirisan il kad hoce da igra,prije mi se cinio nezainteresovan,i bezvoljan sad je vec druga prica

Jamak, budi pametan, mani se budalaština i narednih par godina napravi konačno iskorak. Ti to možeš!!!
Zadnja izmjena: maho_sa, dana/u 27 jul 2013, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
+1AsharaK je napisao/la:To je bila poruka onom treneru na klupi i igračima, naravno ZvjezdinimTkanton je napisao/la:Tako sto su psovali mater Zvijezdinim simpatizerima koji su sjedili i posmatrali utakmicuAsharaK je napisao/la:Sad iz Gradačca, manijaci ponovo pokazali ko su i šta su![]()
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Pehilj: Manijaci, izvinite zbog onoga što se danas dogodilo
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
- storm_raider
- Kontakt:
Jamak je igrac poteza, to se tacno moglo vidjeti svih ovih godina po nacinu na koji ostvari svaki kontakt sa loptom. Jedan od onih igraca koji ti vrate okruglu loptu, a ne kocku kao, recimo, Adilovic. Samo sto je bio previse lijen, volio nesportski nacin zivota, ali se sada vidi da je malo smrsao, uozbiljio se, prosao odlicne pripreme (Amar je u nekoliko navrata hvalio kvalitet ovih priprema, a mi smo mogli vidjeti kako je to sve izgledalo protiv jedne europske ekipe kao sto je Plzen), vjerovatno izbacio neke lose navike u svom zivotu i vec sada svi mi vidimo rezultate toga svega, a sigurno i on - pa kapiten je! Ako nastavi ovako ove godine moze napokon da realizuje svoj nekada ogroman potencijal do maksimuma, samo da nastavi da odrzava fizicku formu. Nadam se da ce se Amar sto prije vratiti i pomiriti ove ovcice sto su se danas zamalo potukle. Bez cvrste ruke nema reda, a pazite - samo jedan dan nije prisutan!maho_sa je napisao/la:Trenutno je najbolji play lige volio bih kada bi mu se mogli izmjeriti pretrčani kilometri. Definitivno je podigao nivo vlastite igre na neku drugu dimenziju, koje ni sam nije svjestanbacelonafan je napisao/la:Za razliku do mnogih igraca u ovoj ligi Jamak zna da igra lopte,pametan je,dijeli lopte kao na tanjiru,al samo kad je inspirisan il kad hoce da igra,prije mi se cinio nezainteresovan,i bezvoljan sad je vec druga prica![]()
Jamak, budi pametan, mani se budalaština i narednih par godina napravi konačno iskorak. Ti to možeš!!!
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 27 jul 2013, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.