FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TMovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TMovac » 27 jul 2013, 20:20

Jamak je fakat zasluzio svojim igrama u zadnje vrijeme poziv i u repku.Nadam se da ce ga Pape pozvati umjesto Svrake.Sto se same tekme tice odradjena je rutinski,sa pola snage.Kada se igraci malo odmore i vrate se oni koji su danas nedostajali sve ce to puno bolje izgledati.Uglavnom titula nece doci u pitanje
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

samozeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la samozeljeznicar » 27 jul 2013, 20:20

likusa je napisao/la:Pehilj i Colic kazne !!! obavezno !! Adilovic klupa
I Jamak kapiten!
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 27 jul 2013, 20:22

Stvarno će biti velika šteta ako ostanemo bez Pehilja i Becksa :roll: :roll:
ZELJEZNICAR 1921!

joca
Kontakt:

Post Postao/la joca » 27 jul 2013, 20:22

Nije on taj da zavodi red u timu bolan i nebio, ko je on ima šef stručnog štaba pa će ga sljedeći put ostaviti da presjedi na klupi.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 27 jul 2013, 20:23

TMovac je napisao/la:Jamak je fakat zasluzio svojim igrama u zadnje vrijeme poziv i u repku.Nadam se da ce ga Pape pozvati umjesto Svrake.Sto se same tekme tice odradjena je rutinski,sa pola snage.Kada se igraci malo odmore i vrate se oni koji su danas nedostajali sve ce to puno bolje izgledati.Uglavnom titula nece doci u pitanje
Mislim da se malo pretjeruje jbg. Cuj odma u repku. Budimo realni. Svraka moze komotni out i ne treba repci al ako vec mora neko iz naseg tima nek to bude Tomic! :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 27 jul 2013, 20:27

sajo10 je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Jamak je fakat zasluzio svojim igrama u zadnje vrijeme poziv i u repku.Nadam se da ce ga Pape pozvati umjesto Svrake.Sto se same tekme tice odradjena je rutinski,sa pola snage.Kada se igraci malo odmore i vrate se oni koji su danas nedostajali sve ce to puno bolje izgledati.Uglavnom titula nece doci u pitanje
Mislim da se malo pretjeruje jbg. Cuj odma u repku. Budimo realni. Svraka moze komotni out i ne treba repci al ako vec mora neko iz naseg tima nek to bude Tomic! :mrgreen:
odma ga umjesto pjanica da igra :D

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 jul 2013, 20:27

joca je napisao/la:
Imamo baš dosta igrača, pa si možemo to prisuštiti svakako.
ako nista novcano,Željo je institucija ,nece nas colic i pehilj brukat..
Željeznicar za život cijeli !

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 27 jul 2013, 20:29

Ima ba ko je zaduzen a kaznjavanje. Ha ja ba. Sta ste se vi uhvatili ovdje odluke donisiti. Eto vi se pitate.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 jul 2013, 20:33

Za navijace Zelje i sve one koje ne poznaju situaciju u Zvijezdi, jedina prava istina:
PRVA POSTAVA ZVIJEZDE NIKADA NIJE ZAJEDNO ODIGRALA NITI JEDNU TRENING UTAKMICU!

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 27 jul 2013, 20:34

Tkanton je napisao/la:
BosniaHerzegovina je napisao/la:Prema Avazu, Pehilj je udario Colica glavom... A zasto se Urdinov onda naljutio.... CIRKUS
To je bilo posle utakmice, a urdinov je se nesto okurazio u toku utakmice a de ti sad znaj ko je tu koga
Urdinov je poludio na provokacije pomoćnog trenera Nermina Huseinbašića i nije bezveze, s obzirom da znam ko je Doro, a ovo za Pehilja i Čolića treba kazne obojici udariti iako je Čolić odigrao sasvim solidno ono što se od njega tražilo, ne znma šta bezze pljujete čovjeka, Jamak potpuno drugi čovjek samo da cijelu utakmicu odigra u istom ritmu.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 27 jul 2013, 20:37

Bosanski zmaj je napisao/la:Za navijace Zelje i sve one koje ne poznaju situaciju u Zvijezdi, jedina prava istina:
PRVA POSTAVA ZVIJEZDE NIKADA NIJE ZAJEDNO ODIGRALA NITI JEDNU TRENING UTAKMICU!
Za pola godine, nek mi budemo kompletni i s Osimom, a vi 100% uigrani pa ces vidjet ko ce pobjedit. Finu ste ekipicu slozili, za prvih 7-8 mjesta u najgorem slucaju. Sretno u nastavku sezone :)
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 27 jul 2013, 20:38

Šabane, ljubim te u čelo!
NAPRIJED NARODE!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 jul 2013, 20:38

Urdinovu je onaj levat sa klupe (neki igrač) vjerovatno nesto rekao opsovao pa je ovaj burno reagovao, a dok se to desavalo Saban i Cola su se zakacali i malo kucnuli glavama... kako god treba ih sankcionisati...

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 27 jul 2013, 20:40

joca je napisao/la:
Imamo baš dosta igrača, pa si možemo to prisuštiti svakako.
Hajde mi reći, zašto Čoliću dati kaznu?
Za sve ti hvala Amare!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 27 jul 2013, 20:42

De ko ne napise kako treba kazniti Sabana i Elvira nije navijac Zeljeznicara. Hajmo. Umjesto tacke tako treba da vam zavrsi recenica. Pored svega vi se uhvatili samo te cinjenica.

Gdje je cinjenica da su ovi momci danas odigrali lavovski. Da li vi samo znate koliko su umorni bili? Da li imate pojma koliko je volje trebalo da se samo danas istrci na teren. Zamisli odigras dvije fantasticne utakmice u Evropi. Znaci najbolje pojedinacno izdanje svih igraca i dozivis 2 poraza. I onda takav umoran se vraca za 3 dana igras u sivilu zvanom PL BiH i to u najgorem mogucem terminu. I pored svega toga pobjedis.

Ah da treba kazniti Colica i Pehilja.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 27 jul 2013, 20:48

Dobili ste danas i vi raspravljate o dvojici papaka. Ne vjerujem pa ako Amar ne produzi odmor oni su gotovi bar je kod njega taj sistem uhodan.

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 27 jul 2013, 20:49

Ne mogu da vjerujem kako nema komentara da smo ovo kupili ... a jesmo :P :P

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 27 jul 2013, 20:50

1L8F9C2 je napisao/la:Dobili ste danas i vi raspravljate o dvojici papaka. Ne vjerujem pa ako Amar ne produzi odmor oni su gotovi bar je kod njega taj sistem uhodan.
Ne može pobjeda zasjeniti ovu bruku, a oni javno brukaju Želju sa ovim....svaka cast na pobjedi, ali preko ovoga se ne smije preci i moraju biti sankcionisani.
Nayebali su kad se Amar vrati, to je sigurno....možda budu i nogirani iz kluba.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jul 2013, 20:51

Šta vam je ba, šta ste se nafurali.
DRUG NEBI TI PUNCA

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 27 jul 2013, 20:53

sajo10 je napisao/la:
Obojica su trenutno zasluzila.Barem kada se radi o igracima iz nase lige,pa i okolnih liga.Jedino Said treba biti ispred njih.A pozvao bi Jamaka ispred Svrake i Tomica,cisto radi toga da ga poziv potakne da se ne okani ovih finih navika i nakon Ramazana.A Tomic ako ovako nastavi razvijati mogao bi komotno sa Zolom biti alternativa na poziciji defanzivni vezni u repci.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.