FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Je.bo ti vidal dijete mrtvo antonio, ko te dovede dabgoda i on pogino
1921
Crveni,odlično.
Ajde sad i Gagliashitu jedan
Ajde sad i Gagliashitu jedan

Eriksen ne zna italijanski...hahahahah otpustiti Contea i otjerati Vidala
Penal iskreno nije bio, neka se ne provaljuju pojedini.
Penal iskreno nije bio, neka se ne provaljuju pojedini.
-
- Kontakt:
hahahahahahahah jao sudijee, pa.druze jesi li ti normalan...
- NeumjesanTip
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHHAHA, fala što ste uzeli smlatu Vidala.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
nek ga je istjero, frajer
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Njima je penal bez gledanja,a ovo nije penal? Kolkogod losi bili. Ovo je ocajno suđenje.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ma koga briga,samo **** Cunteovu prciju.
-
- Kontakt:
dobro druze a oenal za real? pa vise je ovo penal... poletio da svira za real, a slicna situacija, jos je postojao kontakt s druge strane debil nista...
Koga briga jel bio penal, peticu oćemooooo
#SuningOUT
Al koji vam je ovaj Siamo lik,citav dan najavljuje sve osim 3 boda je katastrofa,pobjeda,ovaj real se mora dobiti.
I onda kad krenu kola drugacije,on govori,odlicno tako je samo nek gube,kakav lik
I onda kad krenu kola drugacije,on govori,odlicno tako je samo nek gube,kakav lik
Debil. Ko i ti.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Šteta samo što Kolarov ima koronu. Nedostaje babuka u ovoj utakmici da je doživljaj potpun..
#SuningOUT
Svako ko gubi ima pravo da se ljuti,shvaticu to tako

I da dobije ovo kiksao bi zadnje dvije tako da nebitno skroz.Lik je bivši.Samo je pitanje vremena.
Apsolutni fail od sezone već sada se vidi iako je liku svaka želja ispunjena.
Teška amaterčina od trenera.Zamisli da ga itko relevantan zaposli nakon ove blamaže u Interu
Apsolutni fail od sezone već sada se vidi iako je liku svaka želja ispunjena.
Teška amaterčina od trenera.Zamisli da ga itko relevantan zaposli nakon ove blamaže u Interu

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 25 nov 2020, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Čist penal, isti kao i njihov. Vidal magarac, Conte još veći jer ubacuje i njega i Gagliardinija, dabogda pomrli
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Barella je ispao glup i tjt. Nacho ti dosao u 16 i tu sa ledja sapleo. Glup i nista drugo, nece ti taj utjerati lahko nju u gol, njega mozes pustit da suta, a ne ko sivonja gdje znas sa ljudi simuliraju.adointer10 je napisao/la: ↑25 nov 2020, 21:38dobro druze a oenal za real? pa vise je ovo penal... poletio da svira za real, a slicna situacija, jos je postojao kontakt s druge strane debil nista...
Nemojte da se vadimo na sudije, nismo mi ekipa iz Vrbanjuse, svako zna da nas Vidal iz utakmice u utakmicu kosta a Gagliardini igrac manje. Rekao sam prije 3 sedmice da ce nas jeftinije izaci ako otpustimo Contea nego da ga ostavimo, vise nam stete prouzrokuje njegova tvrdoglavost i NEZNANJE.
Mi nismo odigrali nijednu kombinaciju i sa jednakim brojem igraca, ima par kola, sve je nazor utjeramo, ne sjecam se kad sam zadnji put vidio dupli pas.
Hakimi je igrac koji zivi od duplog pasa, mi ne probijamo, Barella je box to box igrac i ne treba da ga predstavljamo kao Iniestu, mora se uvesti kreativan u dvije linije ispred veznog i iza veznog, to i budale vide. Ali nece nam ni to pomoci jer igramo 3-5-2 koja nije defenisana, nemas dovoljno veznjaka a bgmi ni krilnih napadaca, impotentni smo ko deda 70 godina.
Napadaci ledjima okrenuti i samo sluze kao zid za odbijanje, grade se ko mede, a previse i staticni, vezni red je opremljen sa dva balvana a odbrana je ok relativno. Conte je fail vec dvije sezone u LP a nije da se ove godine nije dovelo sto nije trazio.
Vidal i Kolarov su apsolutno nepotrebni bili, ali de ti otjeraj Eriskena i Godina jer mi se ne svidjaju i meni moje onda dovedi panjeve a onda od prve minute kao za inat nama svima ide Gagliardini.
Lik je uspio Hakimija upropastit.Nema dalje.
Zato Valter yebe po Sarajevu
tko je još zeljan gledati dva debila u vezanom redu i konja na klupi

Vidio sam mnogo glupih crvenih u dosadašnjem životu al kad igrač od 34 godine tako glupo dobije dva žuta, znači ovo spada u sam vrh gluposti. Pa je*o ga otac glupi o čemu je razmišljao? Dobio jedan žuti i nakon toga se unosi sudiji u facu, je*o mu Conte sve po spisku glupu. Najgore što će startat za vikend. Pa ja bih ga prvo novčano kaznio a ona barem 5 utakmica tribina, da bude lekcija i njemu pod stare dane a i drugim igračima da ne bi kome palo na pamet. Odoh sad gledat seriju ko ih je*e
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.